Selam kızlar :) Bugün randevumuz vardı . Bağırsaklarında parlaklık yok şuan şükür Durumu iyi , derim biraz kalınmış o yüzden biraz daha büyüsün ayrıntılı yapalım dedi.1 ay sonraya randevu aldım. Ama beynine böbreklerine safra kesesine,kalp damarlarına baktı şükür sorun yoktu. Uzun bir kız olacak dedi babası uzundur ona cekmiş 21+5tim,sizin bu haftalarda kilo boy nasıldı?
Çok teşekkür ederim fıstik, internette çoraptan bebek yapımı, olarak çıkıyor. Basit baya. Beklerken merakla bebislerimizi ,biseyler yapmak istiyorum hep:). Senin ciciler de çok tatlı. Çoraplara bayıldım.Gule güle giysin inşallah.
içiyorum canım ya benim öncesindede vardı hafif 5-6 senedir şimdide sürekli çıkıyor bütün ilaçları da içtim ama geçmedi hamileliğimde de monurol kullandım birde antibiyotik ama banamısın demiyor verirse ilaç almıcam zaten belliki benim hamilelik böyle geçecek bir rahatsızlık vermiyor zaten üreme falan da olmamıştı
Geçmiş olsun canım. Bende monurol içtim bir iki hafta önce nasıl oluyor anlamıyorum. Galiba herkeste olan bişey. İlişki olunca da oluyormuş. Bizde oda yok ama oluyor işte naparsak yapalım.
Sabah 9da ciktim simdi geldim full gezdim yurudum 3 5 defa bisiler yemek icmek disinda oturmadim ins bir yerlerimden agrilar firlamaz.tatil bitmeden kizi gezdirelim dedik ne istersen gidecegiz dedik cocuk listelemis resmen git gez bitmedi
Selam kızlar :) Bugün randevumuz vardı . Bağırsaklarında parlaklık yok şuan şükür Durumu iyi , derim biraz kalınmış o yüzden biraz daha büyüsün ayrıntılı yapalım dedi.1 ay sonraya randevu aldım. Ama beynine böbreklerine safra kesesine,kalp damarlarına baktı şükür sorun yoktu. Uzun bir kız olacak dedi babası uzundur ona cekmiş 21+5tim,sizin bu haftalarda kilo boy nasıldı?
Gözünü boncuktan yapıyorlardı videoda, ben ağzını almasın diye yapmadım öyle. Uyurken evet yanına koyarim, iyi fikir, düşünmemiştim, ağzına alsa da bişey olmaz:).
Gözünü boncuktan yapıyorlardı videoda, ben ağzını almasın diye yapmadım öyle. Uyurken evet yanına koyarim, iyi fikir, düşünmemiştim, ağzına alsa da bişey olmaz:).
Bende sevmem boncuk dugme falan benim kizim koca cocuktu burnuna soktu ole birseyi.
Belli bir aydan sonra uyumak icin bir nesne arayip istiyorlar valla bu brbeklerden ver bi tane alissin kaybolsada eskisede nasilsa annesi yenisini yapar : ))ben bayildim
Bende sevmem boncuk dugme falan benim kizim koca cocuktu burnuna soktu ole birseyi.
Belli bir aydan sonra uyumak icin bir nesne arayip istiyorlar valla bu brbeklerden ver bi tane alissin kaybolsada eskisede nasilsa annesi yenisini yapar : ))ben bayildim
:)). Seve seve yapar annesi:).Saol fıstık. Benim bir oyuncak köpeğim var küçükten kalma, uyurken hâlâ yanımda, eşim bir iki mırmır etti, ama artık alıştı:).