2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geçmiş olsun canım. Bende monurol içtim bir iki hafta önce nasıl oluyor anlamıyorum. Galiba herkeste olan bişey. İlişki olunca da oluyormuş. Bizde oda yok ama oluyor işte naparsak yapalım.
evet benim zaten evlendim evleneli geçmedi ilişkiden sonra sirkeli suyla falan da siliyorum ama yok yani vücut yapıyor

:)). Seve seve yapar annesi:).Saol fıstık. Benim bir oyuncak köpeğim var küçükten kalma, uyurken hâlâ yanımda, eşim bir iki mırmır etti, ama artık alıştı:).
Yaa benimde bebegim var bazen yatakta sus bazen yatak odasinda berjerde ama illa oda da esimde bir iki saga sola atiyordu saygiszilik yapma bebegime dedim simdi asli hanim kusura bakma seni kenara alacagim diyor : ))

Canim usb ozelligi cok birseye yaramiyor benim arkadasim o modelden aldi bir esprisi yoktu ve fazla para verdi ben almadim ki istemiyordum o modelden zaten canim :))
Ben o modelini uygun fiyata bulunca aldım canım merak ettim sadece nasıl bişey diye ondan sordum

Karstan nerden getirtiyosunuz
Güvenilir marka ariyorum bende Erolummm

Kızlar ya bebeğe kilo aldıran şeyler ne ?
Özellikle neler tüketilmeli ?
Meyve canım meyve suyuda olabilir benim.haftasına göre iki hafta inden gidiyor meyve cok yerim ilk başlarda bulantıdan dolayı meyve yemistim basından beride haftasından ileri maşşallahı var dedi ayrıntılıya girdim dün doktor gayet sağlıklı dedi

Kızlar ya bebeğe kilo aldıran şeyler ne ?
Özellikle neler tüketilmeli ?
Meyve canım meyve suyuda olabilir benim.haftasına göre iki hafta inden gidiyor meyve cok yerim ilk başlarda bulantıdan dolayı meyve yemistim basından beride haftasından ileri maşşallahı var dedi ayrıntılıya girdim dün doktor gayet sağlıklı dedi

Kızlar bi şey sorucam size .Temizliğe kalkıştım perde takıyormusunuz,merdivenle ?Bir kere yıkadım,eşim taktı.Ama çok söyleniyor,olması gereken işleri yapıyorum ama “temizlik hastası “ilan etti beni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…