Kızlar bi şey sorucam size .Temizliğe kalkıştım perde takıyormusunuz,merdivenle ?Bir kere yıkadım,eşim taktı.Ama çok söyleniyor,olması gereken işleri yapıyorum ama “temizlik hastası “ilan etti beni .
Valla canım bende geçen perdeleri elden geçirecektim eşim kızdı . Uzanmam gereken durumları ona yaptırıyorum ama onun dışında hamile olmadan önceki temizlik rutinime devam ediyorum . Bugün yerleri silerken ayağım kaydı çok şükür iyiyim ama bu Sefer yasaklıyorum dedi temizliği ama yapmadan da olmuyor valla ona kalsa hiç ellemeyiz evi
Kizlar pazartesi gunu gogusumdeki kist icin biopsy yapilacak, islem basit gozukuyor, bolgesel anestezi olacak. Insallah sonuclar da guzel cikar dua edin, ilk ultrasonla bakti ama kotu birsey olmadigindan emin olmak icin biopsy de yapalim dedi doktor, ben de kabul ettim.
Kızlar bi şey sorucam size .Temizliğe kalkıştım perde takıyormusunuz,merdivenle ?Bir kere yıkadım,eşim taktı.Ama çok söyleniyor,olması gereken işleri yapıyorum ama “temizlik hastası “ilan etti beni .
Bence perde takma işi fazla gibi ya bilemedim . Gerçi ben normalde de perde takmam eşim takar hep sağolsun ben evdeysen yıka perdeleri der . Kış günü perdelerde biraz yıkanmasın boşver süpürme silme toz alma yeterli bana göre :)
Valla canım bende geçen perdeleri elden geçirecektim eşim kızdı . Uzanmam gereken durumları ona yaptırıyorum ama onun dışında hamile olmadan önceki temizlik rutinime devam ediyorum . Bugün yerleri silerken ayağım kaydı çok şükür iyiyim ama bu Sefer yasaklıyorum dedi temizliği ama yapmadan da olmuyor valla ona kalsa hiç ellemeyiz evi
Erkek evdeyken de iş yapmak ciddi anlamda çok zor oluyor.Yatak odasını filan yıkadım da eşim taktı,salon perdesi de çok ağır onu da haftaya yıkayım bari.Dikkat et sende canım kendine ,ben de bugün koltuk filan sildim belim çok ağrıyor
Erkek evdeyken de iş yapmak ciddi anlamda çok zor oluyor.Yatak odasını filan yıkadım da eşim taktı,salon perdesi de çok ağır onu da haftaya yıkayım bari.Dikkat et sende canım kendine ,ben de bugün koltuk filan sildim belim çok ağrıyor
Ağır işler yapmamak lazım canım bugün arkadaşlarımla konuştum hamile olmadıkları halde benim yaptığımın yarısını yapmadıklarını söylediler valla bi oturup düşündüm bebeğime ve kendime zaman ayırmalıyım diye .
Elanur4206
Canım batmanda bildiğin tavsiye edebileceğin bebek mağazaları var mı bulunduğum yerde ki mağazalar çok kötü hiç biri içime sinmedi batman daha büyük olmadı ordan alayım eksikliklerini diye düşündüm
Canım benim yok bildiğim kadarıyla ben hamile kalır kalmaz ankaraya annemin yanına geldim düşük riskim vardı ilk 3 ay o esnada zaten hiç bebek mağazalarını gezemedim. Hamile kalmadan öncede dikkatimi çekmediği için bilmiyorum maalesef. Ben ankaradan yapacağım alışverişi haftaya’da dönüyorum zaten batmana. Giyisilerini filan LCW’den alırsın diğerlerinide memleketine gittiğinde bak olmadı internetten alırsın.
Selam kizlar lequeen marka çantam geldi aliekspressten almistim gelince fotograf isteyen arkadaslar vardi sapasaglam geldi ve cantayi asiri beğendim instagramda en ucuz 175 tlye bulmustum ben biberonu sicak tutacak cantasi askisi canta ücü birlikte 70 tlye aldim satici da indirim yapti cantanin resimlerini ekliyorum düsünürseniz video cekipte atabilirim bu arada son olarakta istanbula 15 günde geldi simdilik bu kadar soracaklariniz varsa buralardayim bu arada canta gercekten kaliteli
Çok güzelmiş canım hayırlı olsun. Bende gri rengini almayı düşünüyorum :). İndirimi nasıl yaptın maşallah baya pazarlık yapmışsın normalde 105 TL filan diye biliyorum yani en son baktığımda öyleydi.
Kizlar pazartesi gunu gogusumdeki kist icin biopsy yapilacak, islem basit gozukuyor, bolgesel anestezi olacak. Insallah sonuclar da guzel cikar dua edin, ilk ultrasonla bakti ama kotu birsey olmadigindan emin olmak icin biopsy de yapalim dedi doktor, ben de kabul ettim.
Canım ben de daha önce yaptırmıştm çok basit bi işlem hiç korkma, inşallah sonucun güzel çıkar, zaten riskli bişey olsa muayenede de az çok belli olurdu için rahat olsunn
Kızlar günaydıınn, sabah eşimin alarmına resmen bebeğimde uyandı kıpır kıpır hareketlendi hen uzanıyor olunca hem de karnım çok şiş olmadığından olsa gerek sonundaa ben de hareketlerini hissedebildimmm
Kızlar günaydıınn, sabah eşimin alarmına resmen bebeğimde uyandı kıpır kıpır hareketlendi hen uzanıyor olunca hem de karnım çok şiş olmadığından olsa gerek sonundaa ben de hareketlerini hissedebildimmm
Günaydın canım ne güzel bi histir yaa bende bi kaç gündür ufak ufak bişiler hissediyo gibiyim ama cok anlık sonra kayboluyor tam anlamıyla hissetmek istiyorum bi an önce :):)
Her muayene öncesi tansiyon ve kilo ölçümü yapıyorlar benim gittiğim yerde canım. dikkat etmek gerekiyor ben aklıma geldikçe evde kendimde bakıyorum hamilelikte çok değişiyormuş tansiyonlarımız :)