2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla canım bende geçen perdeleri elden geçirecektim eşim kızdı . Uzanmam gereken durumları ona yaptırıyorum ama onun dışında hamile olmadan önceki temizlik rutinime devam ediyorum . Bugün yerleri silerken ayağım kaydı çok şükür iyiyim ama bu Sefer yasaklıyorum dedi temizliği ama yapmadan da olmuyor valla ona kalsa hiç ellemeyiz evi

Olsun canim begen kullanda bir tik daha pahali birsey olmaz :))
Aynen güzel günlerde kullanalım :)

Eline ulasinca kalitesininyazarmisin
Bende alabilriim
Tabi ki bu hafta gelir zaten :)

Çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuçların

Bence perde takma işi fazla gibi ya bilemedim . Gerçi ben normalde de perde takmam eşim takar hep sağolsun ben evdeysen yıka perdeleri der . Kış günü perdelerde biraz yıkanmasın boşver süpürme silme toz alma yeterli bana göre :)

Erkek evdeyken de iş yapmak ciddi anlamda çok zor oluyor.Yatak odasını filan yıkadım da eşim taktı,salon perdesi de çok ağır onu da haftaya yıkayım bari.Dikkat et sende canım kendine ,ben de bugün koltuk filan sildim belim çok ağrıyor

Ağır işler yapmamak lazım canım bugün arkadaşlarımla konuştum hamile olmadıkları halde benim yaptığımın yarısını yapmadıklarını söylediler valla bi oturup düşündüm bebeğime ve kendime zaman ayırmalıyım diye .

Gule gule giysin kuzucuk

Canım benim yok bildiğim kadarıyla ben hamile kalır kalmaz ankaraya annemin yanına geldim düşük riskim vardı ilk 3 ay o esnada zaten hiç bebek mağazalarını gezemedim. Hamile kalmadan öncede dikkatimi çekmediği için bilmiyorum maalesef. Ben ankaradan yapacağım alışverişi haftaya’da dönüyorum zaten batmana. Giyisilerini filan LCW’den alırsın diğerlerinide memleketine gittiğinde bak olmadı internetten alırsın.

Çok güzelmiş canım hayırlı olsun. Bende gri rengini almayı düşünüyorum :). İndirimi nasıl yaptın maşallah baya pazarlık yapmışsın normalde 105 TL filan diye biliyorum yani en son baktığımda öyleydi.

Cok gecmıs olsunn...ınsallah sonuçların guzel cıkar

Bu kıst daha once mı vardı yoksa hamılelıkte mı cıktı? OyleySe eger belırtılerı yazabılır mısın? Suan sana etkısı nasıl :/

Canım ben de daha önce yaptırmıştm çok basit bi işlem hiç korkma, inşallah sonucun güzel çıkar, zaten riskli bişey olsa muayenede de az çok belli olurdu için rahat olsunn

Geçmiş olsun sağlıklı haberler al inşallah

Günaydın canım ne güzel bi histir yaa bende bi kaç gündür ufak ufak bişiler hissediyo gibiyim ama cok anlık sonra kayboluyor tam anlamıyla hissetmek istiyorum bi an önce :):)

Kizlar her muaynede tansyonunuzu ölctüruyomusunuz bugun doktor tansiyon ölctur dedi 13 .18 cıkti normalde hep dusuk olur 1 hafta ölcturcem tansiyon

Her muayene öncesi tansiyon ve kilo ölçümü yapıyorlar benim gittiğim yerde canım. dikkat etmek gerekiyor ben aklıma geldikçe evde kendimde bakıyorum hamilelikte çok değişiyormuş tansiyonlarımız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…