2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın canım ne güzel bi histir yaa bende bi kaç gündür ufak ufak bişiler hissediyo gibiyim ama cok anlık sonra kayboluyor tam anlamıyla hissetmek istiyorum bi an önce :):)
Canım bende öyle net hissetmek istiyorum artıkk, o kadar geç oldu ki sata göre 24. Haftaya girdik hala tık yok diye stres oluyorum hafiften başladık artık çok şükür inşallah güçlenir onları da hissederizs

perdeyi bırak ev bile süpürmüyorum beş aydır. çok güçlü bir makinem var halılara yapışıyor çok yoruyor. yapamam valla eşim yapıyor. perde asla takmam. takmıyorsa en çok oturduğu gördüğü yere koyun dursun, öyle perdesiz otursun.

Kızlar ya bebeğe kilo aldıran şeyler ne ?
Özellikle neler tüketilmeli ?
Bizim minik erkenci olmakta kararlı olursa diye bıldırcın yumurtasına başladım ben daha çok kilo alsın diye birde hani şu ilk süt varya bizde avuz derler ondan içeceğim tabi bunlar biraz fazla :) sen sabret bu aralar hepimizinki hızla kilo alıyor zaten :)

Günaydın kızlar kaç gündür göbek deliği sağ tarafında hareket ettikçe bi acı hissi var normal mi acaba aynı durumu yaşayan var mı bebek büyüdükçe baskı mı yapıyor acaba

Bende tavşan yapmıştım :) pazardan 50kuruşa değişik değişik çoraplar almıştım bi tane yaptım gerisi kaldı öylece heves ettim tekrardan :) amigurumi örüyorum bayadır
Yaptıklarının fotoğrafı var mı? Bir de tavşan yapayım, nette video varsa. Amigurumi bilmiyorum fıstık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…