2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anladım canım çok saol işe yarıyorsa çok iyi

Kızlar ayrıntılı ultrasonu güzel çıkan arkadaşlar adına çok sevindim ufak tefek sıkıntılar yaşayan arkadaşlar canınızı sıkmayın allah büyük inşallah doğuma kadar herşey düzelir. Burda iki özel hastane var ama malesef her ikisinde de ayrıntılı ulrason yok yapamıyorum devlette de kadın doğum yok ığdır devlet hastanesini aradım ordada yokmuş. Napcam bilemiyorum iğdırda özel hastaneler ne kadar yapıyor acaba bilen arkadaşlar varmı

Şahsen dr umdan pek mennun değilim adam herşeyi resmen ezber her gittiğimde aynı şeyleri söylüyor hiç bir bilgi veya bir özen yok Ben dr a şeker yüklemesi için sordum tahlillerden bişey çıkmadı ailede varmı dıo, tabi şeker yüklemesi yapılmadı aradan aylar geçti sanırım bu haftalarda yapılıyor. Nasıl yapılıyor acaba yapan arkadaş yazabilirmi.

Tatlım bana bi sayfa önerdiler totsandmore_organik_bebek diye ordan almışlar ben bi baktım internet sitesine bileklikler 65 tl filandı kolyeler 150 tl civarı sana kalmış yani :)
Güzel ama şuan için beni aşar malesef ama yinede çok saol canım belki ilerde alabilirim

Benim 2 hafta sonra ama kizimda da yaptirmistim.aclik kan sekeri olculuyor sonra saf glukoz iciyorsun ki o zamanlar berbatti tadi simdi cilekli limonlu vs yapmislar daha sonrada 2 saat icinde belli aralikla tekrar olcum yapiliyor vucut ne kadar tolere edebildi diye

Günaydın kızlar ben kilo almamıştım hiç bu zamana kadar sadece normal yememe dönünce verdiğim 2 kiloyu almıştım şu 10 günde birden 1 buçuk 2 ye yakın kilo almışım nasıl oldu anlamadım bende en ufak bi değişiklik yok ama anlıyorum bebişe gidiyor kilolar buda iyi bir şey olsa gerek

en geç 39 da alırlar genelde 38 haftada alıyolar benimde bayrama 2-3 gün kala olacak büyük ihtimal

Ohh ne güzel benim tembel kızda bi göstersin artık kendini

Benim de çok güçlü makinem belimi ağrıtıyor . Bugün temizlikte yaptık mesela bütün evi kaldırdı süpürdü eşim ben sadece arkasından vileda yaptım ( ki sevmem normalde viledayı ama 1 kez elimle sildim belim koptu bir daha silmem) artı bir de toz aldım halıyı koltuğu eşim yerleştirdi serdi hep

Ağrı merkeze gitsen orda yok mudur ? Gerçi Iğdır sana daha yakın ama ağrıda 3 Yıl görev yaptım ben

allah onlardan razı olsun. biz de iki gün önce "beraber" detaylı temizlik yaptık, bi tek toz aldım :) kusmaktan yerimden kalkamadığım günlerde elimi tek şeye sürmedim kahvaltımı hazırlayıp çıkıyor, akşam gelirken yemeğimi getiriyordu. bunları hiç unutmayacağım.

bu arada sana parodontax kullan diş etlerini rahatlatır yazmıştım kaçırmış olabilirsin diye tekrar yazmış olayım. benim de çok kanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…