2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah en kısa zamanda hissedersin canım ama hiç takma kafana ben burda okuyordum 17 de fln hissedenleri baya bekledim 24 e girdim işte daha yeni seğirmeler başladı.. doktorum plesantanın konumundan geç hissedebilirsin demese ciddi oranda kafama takardım :)

Aynen canım Allah razı olsun onlardan. Ben de haftalarca mutfağa giremedim elimi sürmedim hiçbir şeye bulaşık makinesi buzdolabı kabusumdu her şeyi eşim yaptı şükürler olsunn. Not aldım canım macunu çıkınca alacağım çok fena dişlerim sensodyn ekstra yumuşak bir diş fırçası aldım o da iyi geldi biraz

Yok canım ben evhamlanmıyorum zaten göbekliydim ben doğal hissetmemem:)) zamanı gelince basar tekmeleri küçük hanım:)))

Ailede genetikle ne alakası var onu anlamadım dr a soruyom ailede yoksa gerek yok dio bakalım teşekkürler canım

Kızlar diş tedavisi görüyom kaç gündür resmen canımdan can gidiyor kafamı koparmak istiyom resmen dr ilaç yazdı SEF 500 mg sefaleksin anyibiyodik bu ilacın zararı olurmu acaba gerçi dr iç dedi ama yinede içimde kuruntu işte

Kızlar kanuni arastirmadan randovu aldim subt 13 . Detayli icin bu muaynedemi söyliycem yoksa onun icin farkli randovumu almam gerekti ilk defa aldim bu hastaneden

Ailede genetikle ne alakası var onu anlamadım dr a soruyom ailede yoksa gerek yok dio bakalım teşekkürler canım
Cunku seker hastalığı genetik hastaliklardan sayilir.ailede varsa sende olma yuzdesi yuksek.tabi gebelik sekeri bambaska birsey ailede olmasi gerekmiyor illa sende cikmasi icin.beslenme tarzin hareketliligin dahi etkileyebilir

Ilk gebeliklerde planli mi oluyor artik.benim kizimin sezeryan olacagi belliydi kendi istegimdi.ama 42
Haftada dogdu.2 gunde 1 nstye giriyordum.artik tamam sancin var sen hissetmesende 2 gun sonra aliyoruz dediler.simdi 2.oldugu halde 39 u beklerim bebekte sıkınti cikmazsa demişti doktorum.

Kizlar yapmayın temizlik ya ben bir defa yaptim belim koptu
Gunluk ev topla yemek yap disinda elimi sürmüyorum.
Esim supurup siliyor hafta ici.hafta sonu yardimci geliyordu onu bile 15 gunde bir aliyorum evde temizlik olmasi bile beni yoruyor.
Perde hali koltuk yikatma isini mayis basina kadar bekleticem boyada yaptircaktim vazgectim duvarlarıda mayista sildiririm.
Kirlenirsede kirlensin diyip gecin yatin dinlenin nazlanin bol bol bol gezin

Walla ben haftalık bikere dip köşe yapıyorum.eşim yoğun çalışıyor mesaileri başladı bide temizlik yap diyemem yazık dinlene dinlene yapıyorum

Bakayım bi canım olmadı dediğin gibi internetten sipariş veririm

Civilden alışveriş yapan var mı badiler 5 tl di aldım bir kaç tane karttan parayı çekti ama siparişi göremiyorum alla alla zaten ödemee işlemini bi zor yaptım

Ben epidural sezeryan istediğim için benim ki planlı oldu birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…