2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben çok fikir sahibi olmadığım için soruyorum şimdiden bunları planlıyor mu doktorlar ?
Benimki birazcık özel bir durum kızlar ;3 yıl önce Ankara Kızılay’da bombalı bir saldırı olmuştu.Eşimle ben de nişan alışverişine çıkmıştık.Patlamaya sadece 20 mt mesafedeydik,ve herşeyi gözümüzle gördük,çanımızı zor kurtardık.Ondan dolayı bende “korku”lar oluştu.Panik atağım olduğu için ,normal Doğum yapamayacağım için yani şu anda bile o aşamayı düşünemiyorum ben mecbur iğneli yani epidural olacağım.Bu doktorumla benim kararım oldu ama tabiki en sağlıklısı Normal Doğum,benim durumum özel.

Hayırlı akşamlar kızlar bugün bulantı bilekliği aldım ilk defa zofer içmeden bir gün geçirdim İnşâAllah devam eder böyle. Biraz dışarı çıktık ve rossmanda denk geldi indirimede girmişti aldım taktım o anda biraz sıkıyor bileklerim çok inçe halbuki az önce çıkardım. Tesadüf mü oldu bilmiyorum ama bilseydim baştan alırmışım

Anladım canım çok geçmiş olsun evet sarsıcı bir durum olmuş sizin için :/

Ben burda çok yazdım canım ilk zamanlar hafif bulantım oldu taktım anında geçirdi sonra eşimin bişey yedikten sonra bulantısı oldu oda taktı onunkide geçti getwell demi ismi bilekliğin?

Artık seslere baya tepki veriyorlar sanırım çok tatlıı gözün aydın :)

Ailede genetikle ne alakası var onu anlamadım dr a soruyom ailede yoksa gerek yok dio bakalım teşekkürler canım
Bizim ailede de yok şeker ama bende çıktı maalesef. Ama bunda yaptırmayacağım çünkü çok kötü oldum testte . Bi de yalnız gitmiştim, Allahtan bayılmadım. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım.tavsiyem nolursa olsun şekeri tamamen kesin. Birden kesemezseniz azaltarak kesin. Bir süre sonra alışıyorsjnuz.Hem önlem almış olursunuz hem de kilo alımı da kontrollü oluyor. Glikoz direk geçiyormuş bebeğe ve çok zararlıymış. Ben çok tatlıya düşkündüm. Hele çikolata hayat benim için. Ama konu bebek olunca akan sular duruyor hepimiz için gerçekten.

Ben burda çok yazdım canım ilk zamanlar hafif bulantım oldu taktım anında geçirdi sonra eşimin bişey yedikten sonra bulantısı oldu oda taktı onunkide geçti getwell demi ismi bilekliğin?
Evet canım aynı marka biraz sıkı olduğu için çıkardım yine kötü olursam takarım İnşâAllah iyi gelir yine. Benim bulantım çok yoğundu bu bileklikle ilk zamanlar geçecek gibi değildi. Şimdiki bulantımın yanından geçmez bile :)

E-bebek indiriminden neler alıyorsunuz ya da almayı düşünüyosunuz?
Bi de acaba gerçekten indirim mi bu yoksa fiyatları yükseltip indirim yapmış süsü mü veriyorlar sizce

Sıksın canım ben gece takıyorum sabah çıkarıyorum düşün çocuklar bile takılıyo zararlı bişey değil. Belki bunu takarak hap bile içmezsin canım artık.

Bi de acaba gerçekten indirim mi bu yoksa fiyatları yükseltip indirim yapmış süsü mü veriyorlar sizce

1 ve 2 numara bebek bezi ile bebek bezlerini atmak İçin kokuyu hapseden çöp kovası aldım. Fiyatlar biraz şişirilmiş olabilir örneğin 2 numara bez 119 liradan 84 liraya inmişti, Cimriden baktığımda ise başka sitede en uygun 100 liraydı. Yani indirim %28 olmasada %16ydı ve daha uyguna geldi

Sıksın canım ben gece takıyorum sabah çıkarıyorum düşün çocuklar bile takılıyo zararlı bişey değil. Belki bunu takarak hap bile içmezsin canım artık.
Hap içtim az önce uyuyamadım kaç kere WC'ye gittim birde iyice uykum kaçtı eşim bile uyandı benim yüzümden

Ben e bebek indiriminden bebek arabasını,
Babymall indirmindende beşik alacağım
İkisini de takip ediyordum zaten fiyatlarını biliyorum o yüzden :)
Bir de yenidoğan ıslak mendil alabilirm 24 lü diyorum

Tavsiyelerin için saol canım bizdede ailede yok dediğin gibi şekere dikkat etmek gerek gerçi bu son zamanlarda baya tatlıya düşkün oldum anlık can çekmelerim başlafı ve sürekli tatlı şeyler ama dediğin gibi dikkat edicem

Ayh çok geçmiş olsun. Şimdi diyet ile beslenecek son herhalde. Arkadaşım da hamile, onun da ailede yok ama çıktı hamilelikte. Hamilelikten sonra geçer diyormus doktor ama dikkat etmesi gerektiğini hamilelikten sonra da, söylemiş. Ben de acayip tatlı düşkünüyüm, yemek yemesem olur ama tatlı bağımlılığım var, nasıl cozucez bilemiyorum,bir de zararlı diyorsun bebeğe.

kızlar beneto travel sistem bebek arabası istiyodum arkadaşım almıştı sorayım dedim hiç memnun değilmiş şimdiki aklım olsa normal birşey alırdım onlar daha kullanışlı diyo
Bende vazgeçtim travelden, sizler ne aldınız benim bütçem 600 tl aradığım ve benim için en önemli özellik hafif olması tekerleklerin dayanıklı olması öncekinin tekerleği hep kırılıyodu

Bugün oyuncak günü indirimi vardı;
Ben dönence ,beyaz gürültü çıkaran bir oyuncak ,birkaç şıngırak,oyun halısı ve uyku arkadaşını aldım geldim.Ben fiyatları karşılaştırma yapıyorum.E-Bebek indirimine en yakın indirimler hepsi burada’da oluyor,onunla bile fiyat farkı 26 lira ,ben 7 parça ürün aldım 182 lira karım oldu.Az bir rakam değil.Hatta ellerinde uyku fili kalmamıştı,eve gönderecekler.Ben on buçukta mağazaya gittim,tıklım tıklımdı.8 şubatta da Bebek arabasını alacağım,yani gerçekten var indirim

Eklentiler

• 1A9E96DC-1F0D-416F-9242-3823F633FE15.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 159
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…