Ben çok fikir sahibi olmadığım için soruyorum şimdiden bunları planlıyor mu doktorlar ?Ben epidural sezeryan istediğim için benim ki planlı oldu birazcık
Benimki birazcık özel bir durum kızlar ;3 yıl önce Ankara Kızılay’da bombalı bir saldırı olmuştu.Eşimle ben de nişan alışverişine çıkmıştık.Patlamaya sadece 20 mt mesafedeydik,ve herşeyi gözümüzle gördük,çanımızı zor kurtardık.Ondan dolayı bende “korku”lar oluştu.Panik atağım olduğu için ,normal Doğum yapamayacağım için yani şu anda bile o aşamayı düşünemiyorum ben mecbur iğneli yani epidural olacağım.Bu doktorumla benim kararım oldu ama tabiki en sağlıklısı Normal Doğum,benim durumum özel.Ben çok fikir sahibi olmadığım için soruyorum şimdiden bunları planlıyor mu doktorlar ?
Kızlar kanuni arastirmadan randovu aldim subt 13 . Detayli icin bu muaynedemi söyliycem yoksa onun icin farkli randovumu almam gerekti ilk defa aldim bu hastaneden
Anladım canım çok geçmiş olsun evet sarsıcı bir durum olmuş sizin için :/Benimki birazcık özel bir durum kızlar ;3 yıl önce Ankara Kızılay’da bombalı bir saldırı olmuştu.Eşimle ben de nişan alışverişine çıkmıştık.Patlamaya sadece 20 mt mesafedeydik,ve herşeyi gözümüzle gördük,çanımızı zor kurtardık.Ondan dolayı bende “korku”lar oluştu.Panik atağım olduğu için ,normal Doğum yapamayacağım için yani şu anda bile o aşamayı düşünemiyorum ben mecbur iğneli yani epidural olacağım.Bu doktorumla benim kararım oldu ama tabiki en sağlıklısı Normal Doğum,benim durumum özel.
Ben burda çok yazdım canım ilk zamanlar hafif bulantım oldu taktım anında geçirdi sonra eşimin bişey yedikten sonra bulantısı oldu oda taktı onunkide geçti getwell demi ismi bilekliğin?Hayırlı akşamlar kızlar bugün bulantı bilekliği aldım ilk defa zofer içmeden bir gün geçirdim İnşâAllah devam eder böyle. Biraz dışarı çıktık ve rossmanda denk geldi indirimede girmişti aldım taktım o anda biraz sıkıyor bileklerim çok inçe halbuki az önce çıkardım. Tesadüf mü oldu bilmiyorum ama bilseydim baştan alırmışım
Artık seslere baya tepki veriyorlar sanırım çok tatlıı gözün aydın :)Kızlar günaydıınn, sabah eşimin alarmına resmen bebeğimde uyandı kıpır kıpır hareketlendi hen uzanıyor olunca hem de karnım çok şiş olmadığından olsa gerek sonundaa ben de hareketlerini hissedebildimmm
Bizim ailede de yok şeker ama bende çıktı maalesef. Ama bunda yaptırmayacağım çünkü çok kötü oldum testte . Bi de yalnız gitmiştim, Allahtan bayılmadım. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım.tavsiyem nolursa olsun şekeri tamamen kesin. Birden kesemezseniz azaltarak kesin. Bir süre sonra alışıyorsjnuz.Hem önlem almış olursunuz hem de kilo alımı da kontrollü oluyor. Glikoz direk geçiyormuş bebeğe ve çok zararlıymış. Ben çok tatlıya düşkündüm. Hele çikolata hayat benim için. Ama konu bebek olunca akan sular duruyor hepimiz için gerçekten.Ailede genetikle ne alakası var onu anlamadım dr a soruyom ailede yoksa gerek yok dio bakalım teşekkürler canım
Evet canım aynı marka biraz sıkı olduğu için çıkardım yine kötü olursam takarım İnşâAllah iyi gelir yine. Benim bulantım çok yoğundu bu bileklikle ilk zamanlar geçecek gibi değildi. Şimdiki bulantımın yanından geçmez bile :)Ben burda çok yazdım canım ilk zamanlar hafif bulantım oldu taktım anında geçirdi sonra eşimin bişey yedikten sonra bulantısı oldu oda taktı onunkide geçti getwell demi ismi bilekliğin?
Sıksın canım ben gece takıyorum sabah çıkarıyorum düşün çocuklar bile takılıyo zararlı bişey değil. Belki bunu takarak hap bile içmezsin canım artık.Evet canım aynı marka biraz sıkı olduğu için çıkardım yine kötü olursam takarım İnşâAllah iyi gelir yine. Benim bulantım çok yoğundu bu bileklikle ilk zamanlar geçecek gibi değildi. Şimdiki bulantımın yanından geçmez bile :)
E-bebek indiriminden neler alıyorsunuz ya da almayı düşünüyosunuz?
Bi de acaba gerçekten indirim mi bu yoksa fiyatları yükseltip indirim yapmış süsü mü veriyorlar sizce
Hap içtim az önce uyuyamadımSıksın canım ben gece takıyorum sabah çıkarıyorum düşün çocuklar bile takılıyo zararlı bişey değil. Belki bunu takarak hap bile içmezsin canım artık.
Ben e bebek indiriminden bebek arabasını,E-bebek indiriminden neler alıyorsunuz ya da almayı düşünüyosunuz?
Bi de acaba gerçekten indirim mi bu yoksa fiyatları yükseltip indirim yapmış süsü mü veriyorlar sizce
Tavsiyelerin için saol canım bizdede ailede yok dediğin gibi şekere dikkat etmek gerek gerçi bu son zamanlarda baya tatlıya düşkün oldum anlık can çekmelerim başlafı ve sürekli tatlı şeyler ama dediğin gibi dikkat edicemBizim ailede de yok şeker ama bende çıktı maalesef. Ama bunda yaptırmayacağım çünkü çok kötü oldum testte . Bi de yalnız gitmiştim, Allahtan bayılmadım. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım.tavsiyem nolursa olsun şekeri tamamen kesin. Birden kesemezseniz azaltarak kesin. Bir süre sonra alışıyorsjnuz.Hem önlem almış olursunuz hem de kilo alımı da kontrollü oluyor. Glikoz direk geçiyormuş bebeğe ve çok zararlıymış. Ben çok tatlıya düşkündüm. Hele çikolata hayat benim için. Ama konu bebek olunca akan sular duruyor hepimiz için gerçekten.
Ayh çok geçmiş olsun. Şimdi diyet ile beslenecek son herhalde. Arkadaşım da hamile, onun da ailede yok ama çıktı hamilelikte. Hamilelikten sonra geçer diyormus doktor ama dikkat etmesi gerektiğini hamilelikten sonra da, söylemiş. Ben de acayip tatlı düşkünüyüm, yemek yemesem olur ama tatlı bağımlılığım var, nasıl cozucez bilemiyorum,bir de zararlı diyorsun bebeğe.Bizim ailede de yok şeker ama bende çıktı maalesef. Ama bunda yaptırmayacağım çünkü çok kötü oldum testte . Bi de yalnız gitmiştim, Allahtan bayılmadım. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım.tavsiyem nolursa olsun şekeri tamamen kesin. Birden kesemezseniz azaltarak kesin. Bir süre sonra alışıyorsjnuz.Hem önlem almış olursunuz hem de kilo alımı da kontrollü oluyor. Glikoz direk geçiyormuş bebeğe ve çok zararlıymış. Ben çok tatlıya düşkündüm. Hele çikolata hayat benim için. Ama konu bebek olunca akan sular duruyor hepimiz için gerçekten.
Bugün oyuncak günü indirimi vardı;E-bebek indiriminden neler alıyorsunuz ya da almayı düşünüyosunuz?
Ben kendim de kullandigim icin alacagim inaniyorum boyle seylere ama inanmayan da bir yigin insan vardir eminim belki de inanarak pozitif enerjiyi biz yüklüyoruzdur derim ben hep :))Anladım canım çok saol işe yarıyorsa çok iyi
Ahhh keske hep su dolar yakti basimizi zaten ://Hâlâ düşünüyorum, paramizin değeri olsa,1 TL, 1 dolar olsa, 19 dolara, 19 TL gibi gelirdi bize senin çanta. Herkes istediği bebek arabasını alırdı, 3000'likler 500'e. Gelsin mamas papaslar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?