bence gerek var canım. misafir vs olunca bebek odada kapısı kapalı oluyor sesini duymak önemli. görüntülü olanı daha iyi tabi de daha pahalı. ben bugün babymall dan avent in telsizini sipariş verdim
hımm aslında evet bir konuya parmak bastın. bizim evde bir de 2 kedi var. o yüzden yanında olmadığımızda kapısı kapalı durur. kedidir ne yapsa yeridir, güvenemiyorum
Bence gerekli canım görüntülü olup olmaması bütçeyle alakalı tabiki, sadece sessiz sakin kendi evinde bebeğini kontrol edicegini düşünme misafirin gelicek odadaki bebişin sesini duyamıcaksın hemen ya da evde bebek uyucak sen balkonda oturuyor olucaksın veya bahçeli biyerdeysen bahçe de olucaksın misafirlige gittiğinde yatak odasında uyutup salona oturdugunda aklın orda kalıcak dk başı gidip bakmamak adına en basitinden bi telsiz bile iş görür :):)
Ya oraya da çok güvenme. Geçen gün ehliyet sinavinda görev almıştım, bir kız adaydi, ne iş yapıyorsun dedim, kultur sanat gibi bir bölümden mezunmus. Nişantaşı'nda pilates hocalığı yapıyorum,dedi. 1 hafta pilates hocalığı için kurs almış, yeterli değil ama belgesini alıp hocalık yapabiliyorsun,dedi. Yürüyüş en güzeli.
Benimkine doktor sana benzemiyor kafa yapisi falan dedi ama bakalim yuzunu gostermediginden bilemiyoruz :)) yaa ne tatlidir kim bilir simdi bu sefer gittigimde ugrastircam doktoru gormek icin :))
İki koluyla yüzünü kapatmıştı doktor da aç kız yüzünü diye karnımı yandan biraz sert bir şekilde bir kaç kez dürttü açtı o da tabi canım hiç uğraşmadan göstermez nazlı bebekler :))
İki koluyla yüzünü kapatmıştı doktor da aç kız yüzünü diye karnımı yandan biraz sert bir şekilde bir kaç kez dürttü açtı o da tabi canım hiç uğraşmadan göstermez nazlı bebekler :))
Bizimkine ne durtmeler ne sallamalar hic fayda etmedi once kapamisti yuzunu biz durtunce de kıcıni döndü doktor da organlarini inceledi dedi seninki donmuyor fotograf birdahaki randevuya :))
Olsun, taksin da düz siyah da olur:). Yeter ki taşısınlar:). Ayh yok,bekleyecegimizi bekledik. Ayrintiliyi bekledim ben mesela, zaten bundan sonrası Allah'a kalmış, kucağımiza sağlıcakla verir inşallah ama biz de bir yandan buna göre düzen ayarlıyoruz. İndirimden almaya çalışıyoruz. Bütçemiz Fahriye Evcen gibi değil, o da hamile ama indirim beklemeden alır:)
Ben de detayliyi bekliyordum ama detaylim martta olacak dolayisiyla butün indirimleri kacirmis olacagimdan almaya basladim. Allah korusun bebeklerimizi ne diyeyim :)
Bizimkine ne durtmeler ne sallamalar hic fayda etmedi once kapamisti yuzunu biz durtunce de kıcıni döndü doktor da organlarini inceledi dedi seninki donmuyor fotograf birdahaki randevuya :))
Eki Görüntüle 2232134
Selam kızlar,ebebek indiriminden bu arabayı aldık.daha önce bakmıştık beğenmiştik.umarım memnun kalırız,var mı aynı model kullanan
Canım bende yarın olacağım aşı,sordum aç tok farketmiyormuş.eğer yakın zamanda tahlil yaptırmadıysan tahlil yaparız aç gelirsen dediler.bende tiroid için endokrine gidiyorum düzenli bakılıyor diyince o zaman tok gel boy kilo bakarız kalp atışı dinleriz aşını da yaparız dedi