2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bence gerek var canım. misafir vs olunca bebek odada kapısı kapalı oluyor sesini duymak önemli. görüntülü olanı daha iyi tabi de daha pahalı. ben bugün babymall dan avent in telsizini sipariş verdim
hımm aslında evet bir konuya parmak bastın. bizim evde bir de 2 kedi var. o yüzden yanında olmadığımızda kapısı kapalı durur. kedidir ne yapsa yeridir, güvenemiyorum

evet canım haklısın, teşekkür ederim

Ya oraya da çok güvenme. Geçen gün ehliyet sinavinda görev almıştım, bir kız adaydi, ne iş yapıyorsun dedim, kultur sanat gibi bir bölümden mezunmus. Nişantaşı'nda pilates hocalığı yapıyorum,dedi. 1 hafta pilates hocalığı için kurs almış, yeterli değil ama belgesini alıp hocalık yapabiliyorsun,dedi. Yürüyüş en güzeli.

Benimkine doktor sana benzemiyor kafa yapisi falan dedi ama bakalim yuzunu gostermediginden bilemiyoruz :)) yaa ne tatlidir kim bilir simdi bu sefer gittigimde ugrastircam doktoru gormek icin :))

İki koluyla yüzünü kapatmıştı doktor da aç kız yüzünü diye karnımı yandan biraz sert bir şekilde bir kaç kez dürttü açtı o da tabi canım hiç uğraşmadan göstermez nazlı bebekler :))

Benim evimde 3+1 zaten senin kulağın gözün bedenin radar gibi olcak emin ol ben acil bir ihtiyaç olarak görmüyorum ama tabi sen bilirsin :)
evde kediler de olacak o yüzden ilk zamanlar odasını kapatırım diyorum. fiyatları kontrol ediyorum, uygun denk geldiğinde bi bakıcam

Bizimkine ne durtmeler ne sallamalar hic fayda etmedi once kapamisti yuzunu biz durtunce de kıcıni döndü doktor da organlarini inceledi dedi seninki donmuyor fotograf birdahaki randevuya :))

Ben de detayliyi bekliyordum ama detaylim martta olacak dolayisiyla butün indirimleri kacirmis olacagimdan almaya basladim. Allah korusun bebeklerimizi ne diyeyim :)

Eki Görüntüle 2232134 Selam kızlar,ebebek indiriminden bu arabayı aldık.daha önce bakmıştık beğenmiştik.umarım memnun kalırız,var mı aynı model kullanan
güle güle kullanın canım. ben de bu ana kucağını almayı düşünüyorum. alacağım arabaya uygun diye duydum, fiyatı da uygundu ama kalitesi nasıl ?

Tetanoz oldunmu olduysan ac tok farkediyormu ya sormayi unuttum ebeye ?
Canım bende yarın olacağım aşı,sordum aç tok farketmiyormuş.eğer yakın zamanda tahlil yaptırmadıysan tahlil yaparız aç gelirsen dediler.bende tiroid için endokrine gidiyorum düzenli bakılıyor diyince o zaman tok gel boy kilo bakarız kalp atışı dinleriz aşını da yaparız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…