Canım kutunun içinden açıp çıkarmadık,ama ebebek teşhirde ürüne baktığımızda beğendik güzel Oldukça kaliteli görünüyor.tabi kullananlar daha iyi yorumlayabilir
Önceden yemek yapmayı çoook severdim artık nefret ediyorummmmmm. Yemek bulamıyorum eşim çok yemek seçiyo beğenmeyince de hemen pizza söylüyo. Sanırım o yüzden yemek yapmaktan bıktım
Ben de az once ilk tetanos aşımı oldum. Ebenin eli hafifmis. Agrimadi.Bir kac gun kolunda agri olabilir dedi. Diger asi 5 martta
2 hafta sonra da seker yuklemesi yapılacak. Druna sor kaclik yuklenecekse yukleyelim sonuc goster dedi. Bosuna ozel yerlere para vermeyin. Ucretsiz yapılıyor.
Ben de az once ilk tetanos aşımı oldum. Ebenin eli hafifmis. Agrimadi.Bir kac gun kolunda agri olabilir dedi. Diger asi 5 martta
2 hafta sonra da seker yuklemesi yapılacak. Druna sor kaclik yuklenecekse yukleyelim sonuc goster dedi. Bosuna ozel yerlere para vermeyin. Ucretsiz yapılıyor.
Benimkilerde zorla aldılar canım parasından değilde daha erken diye. Geçen yastıkla yorgan aldık daha şimdiden niye aldınız diyo sanki 10 sene var çocuğun doğmasına.
Ay ben aşırı sinir oluyorum sürekli bişey almayın diyenlere. Son ana kadar alınmazmış da bıkbıkkk. Hamile bi insana sürekli bebeğini kaybedebilirsin hissini yaşatmak neden anlayamadım o kafayı
Canım bende yarın olacağım aşı,sordum aç tok farketmiyormuş.eğer yakın zamanda tahlil yaptırmadıysan tahlil yaparız aç gelirsen dediler.bende tiroid için endokrine gidiyorum düzenli bakılıyor diyince o zaman tok gel boy kilo bakarız kalp atışı dinleriz aşını da yaparız dedi
Ben yakin zamanda tahlil yaptirdigimdan yapmadilar tahlil bidahaki asida bakariz dediler tansiyon boy kiloya bakildi bide varis varmi.diye bakti cok sükür yok :)) sonra 10 dk kadar kalp atisi dinleyip asiyi vurdu gitmeden yazmistim tok gittim bende :))
Eki Görüntüle 2232134
Selam kızlar,ebebek indiriminden bu arabayı aldık.daha önce bakmıştık beğenmiştik.umarım memnun kalırız,var mı aynı model kullanan
Ben de henüz kullanmadım ama biz de Aralık indiriminden aldık bu modeli ama kullanan bizzat tanıdığım var baya iyi diyor internette de yorumlar güzeldi en güzel özelliği çok ağır değil ve kolay kapatılıyor olması bence
İyiyim canım benim , sağ ol sorduğun için
Yarın randevum var , detaylı için sabırsızlıkla yarını bekliyorum
Sen nasılsın ? Bebiş nasıl ?
Alışverişe başladın mı
Eki Görüntüle 2232134
Selam kızlar,ebebek indiriminden bu arabayı aldık.daha önce bakmıştık beğenmiştik.umarım memnun kalırız,var mı aynı model kullanan
İyiyim canım benim , sağ ol sorduğun için
Yarın randevum var , detaylı için sabırsızlıkla yarını bekliyorum
Sen nasılsın ? Bebiş nasıl ?
Alışverişe başladın mı