2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay ben aşırı sinir oluyorum sürekli bişey almayın diyenlere. Son ana kadar alınmazmış da bıkbıkkk. Hamile bi insana sürekli bebeğini kaybedebilirsin hissini yaşatmak neden anlayamadım o kafayı
Sanırım bu söylemler yüzünden acaba bebeğime bişey mi olacak diye düşünerek randevumu bekliyorum

Canim kesin sonuc cikti mi ? Yoksun bu aralar ? Umarim detaylin super ötesi gecer bebisin cok cok sagliklidir insallah dualarim seninle
Yok balım, kesin sonuç için henüz haber gelmedi ama yarın gidip ben soracağım çünkü on sonuç 5 gün içinde çıkmış ama bana haber verdiklerinde 10. Gündü . Belki çıktı sadece imza bekliyorlardır.
İnşallah detaylıya da atlatsak , çılgınlar gibi dans edicem
Sen nasılsın bu arada ? Ya ben arada girip bir iki mesaj okuyorum sonra çıkıyorum. Dün de hava harikaydı pikniğe falan gittik ,onun dışında evdeyim hep ama dizi,film ev sizleri derken zaman geçiyor :) günü bitiriyorum böyle .

Gunaydin kizlar, bu donemler mide bulantisi yasayan var mi? Bende son bir haftadir gunluk var onceden hic olmadi dogru duzgun..

Insallah saglikla atlatacaksin canim buyuk ihtimal imza bekliyolardir evet su stresleri bi an once atlat insallah arada da bak buralara:))

Evet kolay kapatılıp açılması beni de cezbetti.kendime ait aracım yok.her zaman da eşim yanımda olamaz o yüzden rahat kullanışlı olması güzel.başta tek yön olmasına biraz takıldım ama sonra düşününce zaten puset 9 aya kadar bana dönük olacak zaten büyüyünce etrafı merak edecek.siz de iyi günlerde kullanın canım

Sanırım bu söylemler yüzünden acaba bebeğime bişey mi olacak diye düşünerek randevumu bekliyorum
Ben de ne zaman biri böyle bişey dese gece rüyamda kötü şeyler görüyorum. Hiç umursamadığımı düşünmeme rağmen bilinçaltına giriyolar.
Hiç kötü şeyler düşünme bak riskli dönemleri geçtik çok şükür. Bebişlerimiz Allaha emanet

Kızlar merhaba çantam geldi ben kalitesini beğendim destina_88 canım haber ver gelince demiştin. Kalitesini de modelini de beğendim ben

Eklentiler

• CCBA4620-1E9D-495B-BC0A-EB8ADB8BA884.webp
    182,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 7BD83010-8408-44EE-9B70-41DCFA2B0BF2.webp
    115,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 538CC701-2A38-413B-8202-39E2339D4F06.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 72
  • F10B238E-3DFA-4778-905A-B2BE3651DC06.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 77
Sağol canım hepimiz inşallah, benimki çift taraflı olan modeli de aynen dediğin gibi puset kullanacağı zaman bebeklik zamanı sonrası etrafa bakmak ister heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…