Kızlar bende bebek arabası konusunda kararsızım. Travel sistemler çok gösterişli çok hoş. Ama alınca koyacak yer yok balkon vs. Koridorum dar hem gösterişli hemde az yer kaplayan bir model arayışındayım çokta pahalı olmayan önerisi olan var mı? Çift yönlü olmasını da istiyorum çok mu şey istiyorum acaba:)
kızlar sizce hastanede giymeye bu terlikler nasıl olur bu markayı çok seviyorum rahat kullanıyorum haziran nasılsa sıcak sonrada rahat giyebilirim öyle taşlı tuşlu şeylerle hiç aram yok bu modele ne dersiniz
Kızlar ayrıntılı ultrasonu güzel çıkan arkadaşlar adına çok sevindim ufak tefek sıkıntılar yaşayan arkadaşlar canınızı sıkmayın allah büyük inşallah doğuma kadar herşey düzelir. Burda iki özel hastane var ama malesef her ikisinde de ayrıntılı ulrason yok yapamıyorum devlette de kadın doğum yok ığdır devlet hastanesini aradım ordada yokmuş. Napcam bilemiyorum iğdırda özel hastaneler ne kadar yapıyor acaba bilen arkadaşlar varmı
bu şekilde anne yanı olarak kullanılıyormuymuş canım yatak kısmı bi tık aşagıda gbi tam da anlamadım ama çok şık geldi gözüme içindekilerle birlikte :)
bu şekilde anne yanı olarak kullanılıyormuymuş canım yatak kısmı bi tık aşagıda gbi tam da anlamadım ama çok şık geldi gözüme içindekilerle birlikte :)
Benim yatak odam da çok küçük ben 6 aylık olana kadar yanımda yatıracağım,onun için anne yanı beşiğim var.Büyüyen karyolasını kendi odası için alıyorum.
Benim yatak odam da çok küçük ben 6 aylık olana kadar yanımda yatıracağım,onun için anne yanı beşiğim var.Büyüyen karyolasını kendi odası için alıyorum.
anladm caım anne yanı var sende ben de bunu alacağm ama oda konusunda kararsızım.. eğer kv demler almazsa (ki bu konuda hiç sesleri çıkmıyor) belki oda allmayı erteler dolap fln alırım sadece yaşından sonra bakarım diyorum ama eğer alırlarsa büyüyen beşik aklımdaki
Ay ben aşırı sinir oluyorum sürekli bişey almayın diyenlere. Son ana kadar alınmazmış da bıkbıkkk. Hamile bi insana sürekli bebeğini kaybedebilirsin hissini yaşatmak neden anlayamadım o kafayı