2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bende bebek arabası konusunda kararsızım. Travel sistemler çok gösterişli çok hoş. Ama alınca koyacak yer yok balkon vs. Koridorum dar hem gösterişli hemde az yer kaplayan bir model arayışındayım çokta pahalı olmayan önerisi olan var mı? Çift yönlü olmasını da istiyorum çok mu şey istiyorum acaba:)

kızlar sizce hastanede giymeye bu terlikler nasıl olur bu markayı çok seviyorum rahat kullanıyorum haziran nasılsa sıcak sonrada rahat giyebilirim öyle taşlı tuşlu şeylerle hiç aram yok bu modele ne dersiniz

Araştırma yapıyor ücretsiz devlet hastanesind kontrollerini yapt8san sni direk araştırmaya gönderiyor

kızlar siz beşik olayınıı nasıl yaptınız ? ben hazır indirim varken bu ay onu da alacağm.. şu modeli beğendim

bu şekilde anne yanı olarak kullanılıyormuymuş canım yatak kısmı bi tık aşagıda gbi tam da anlamadım ama çok şık geldi gözüme içindekilerle birlikte :)

Ben şimdi Babymall ‘a bakmaya gideceğim canım ,büyük ihtimalle büyüyen karyolalardan alacağım,5 yaşına kadar bizi idare etsin
yatak odasında napacaksın canım peki ? bende babymalldan baktım buna :)
bu şekilde anne yanı olarak kullanılıyormuymuş canım yatak kısmı bi tık aşagıda gbi tam da anlamadım ama çok şık geldi gözüme içindekilerle birlikte :)
evet canım anne yanı bu zaten ayarlanıyor boyu fln kademeleride var yatak odam küçük anca bu sığacak gibi

yatak odasında napacaksın canım peki ? bende babymalldan baktım buna :)

evet canım anne yanı bu zaten ayarlanıyor boyu fln kademeleride var yatak odam küçük anca bu sığacak gibi
Benim yatak odam da çok küçük ben 6 aylık olana kadar yanımda yatıracağım,onun için anne yanı beşiğim var.Büyüyen karyolasını kendi odası için alıyorum.

oo fiyatı cok iyiymiş ben geçen gün ikea dan aldımda arkadaşımda alıcaktı oyuzden sorim dedim ordada 79 du, indirimi bi günlükmüydü acaba biliyormusun
Evet canım oyuncak indirimi dündü,ben bir sürü şey aldım,onları da yükleyim bak sana

Eklentiler

• 931565EC-1D98-4CEE-A5F3-A84383712FFD.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 65
linki varmı canım hangi magazadan bu bende bakim :)
canım hemen atıyorum babymallda bu var bu 90 cm bi tık büyüğü de var
https://www.babymall.com.tr/urun/bambidoo-yagmur-anne-yani-besik-ve-uyku-seti-beyaz-mavi-prens

bunun boyutu daha büyük sen bak canım odana göre karar ver:))

https://www.hepsiburada.com/bambido...7rLOyO_RZV3rzoIryZhqP75mEHjBkGDRoCDMMQAvD_BwE

eğer babymalldan alacaksan %30 indirime girecek ben onu bekliyorm

Benim yatak odam da çok küçük ben 6 aylık olana kadar yanımda yatıracağım,onun için anne yanı beşiğim var.Büyüyen karyolasını kendi odası için alıyorum.
anladm caım anne yanı var sende ben de bunu alacağm ama oda konusunda kararsızım.. eğer kv demler almazsa (ki bu konuda hiç sesleri çıkmıyor) belki oda allmayı erteler dolap fln alırım sadece yaşından sonra bakarım diyorum ama eğer alırlarsa büyüyen beşik aklımdaki

Ay ben aşırı sinir oluyorum sürekli bişey almayın diyenlere. Son ana kadar alınmazmış da bıkbıkkk. Hamile bi insana sürekli bebeğini kaybedebilirsin hissini yaşatmak neden anlayamadım o kafayı
Aynen öyle arkadaşım 7 aylıkken doğum yaptı kız ne zorluk çekti allah korusun böyle bişeyde olabilir. Bunu düşünmüyorlar ama.

Peki biberon ve emzik olarak philips mi düşünüyorsunuz kızlar ? Ne tavsiye edersiniz ?

Kızlar maden suyunu hergun içmenin zararı varmıdır acaba birde siz içerken gazını kacirip öyle mi içiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…