2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teşekkür ederim canım :) oyuncak fil de ebebek indirmden sanırım ? aslii91 canım oyuncak indirimi tekrar olacakmış ebebekte şimdi baktım 16şubat diyor.

teşekkür ederim ben ne alıcagıma karar verim o tarihe kadar alan arkadaşlarda aslında hangi oyuncakları ne kdr aldılar paylaşabilirler mi :):)

ben sanırım avent alacağım. bir de aklımda dr browns var. gaz problemi olan bebekler için özellikle. aparatı var, istersen çıkarabiliyorsun. belki ekstra bir de ondan alırım.

İkisi arasında gidip geliyorum bende bir de cam mı olsa diye emin olamadım :)

Günaydın kizlaar:) ben aldım istediğim arabayı hemde düşündüğümden cook daha uyguna :) baby2go volo istiyordum bayılmıştim arabaya birazda şans yardımıyla 900 tl ye aldım :)
Nerden aldın çabuk söyle :)) bu model için çok iyi fiyat hicbir yerde 1600 'den aşağı düştüğünü görmedim.hangi rengini aldın?
Güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah.

Eşim yine isim konusunda beni sinir etmeye başladı
Yok bebek doğsunmuş, bir bakılırmış hangi isim yakışırsa o koyulurmuş.
Bebeğin yüzüne kan bile bir kaç günde oturur, rengi yerine gelir.

yaa iyi de ona göre hazırlık yaparsın isimli çikolata vs .. hem seslenirsiniz hem siz alışırsınız isme hem bebekk :) ama erkekler genel olarak rahatlar yaa

İyiyim canım benim , sağ ol sorduğun için
Yarın randevum var , detaylı için sabırsızlıkla yarını bekliyorum
Sen nasılsın ? Bebiş nasıl ?
Alışverişe başladın mı
İyiyim fıstığım . Detaylıyi atlatinca alışverişe başladık ufaktan. Kangurusu, oyun halısı, hastane çıkışları, sarı sarı taytlari, minnak çorapları ile hazırlıklar başladı. Ayh inşallah güzel geçer. Hiçbir aksilik çıkmaz. Mutlaka yaz.

Ben de detayliyi bekliyordum ama detaylim martta olacak dolayisiyla butün indirimleri kacirmis olacagimdan almaya basladim. Allah korusun bebeklerimizi ne diyeyim :)
Olsun, ben trafik kazasından dolayı tereddütle kaldım, senin çok şükür anormal durum olmadı fıstık.O da güzel geçecektir inşallah.

Ilgincmis aslinda merakli olurlar hemen isim koymaya keske bizimki de oyle yapsaydi kesin karar vermedik güya koycagi ismi soylemis herkese

Of isim konusu beni de deli etmeyi başarmış durumda.aslında bizim ortak bi kararımız var isim olarak ve çok seviyorum.ama şöyle bir sıkıntı var ki kayınvalidemin ismi ile alakası yok ama benzerliği var sanki kısaltılmışı gibi bişey oluyor.geçen bi tanıdıkta denedim böyle düşünüyoruz ismi diye demesin mi şak diye ay sanki onun kısaltılmışı gibiiçime çok sindirdiğim bi isimdi kesinlikle başka bi isim istemiyorum ama bu duruma da sinir oluyorum.kendi annem de ayrı deli ediyor beni,şakın koyma başka isim koy bak bu güzel bu daha iyi.kendi ismini demeyecekler ona diye daha çok körüklüyor beni

yaa iyi de ona göre hazırlık yaparsın isimli çikolata vs .. hem seslenirsiniz hem siz alışırsınız isme hem bebekk :) ama erkekler genel olarak rahatlar yaa
Çok sinir bozucu ya, benim eşime göre her şey gereksiz ben yapınca edince ama kardeşleri yapsın oooo çok iyi, mükemmel iyi düşünülmüş olur.
Ya kızımda bir çok şeyi yapamadım, lafları yüzünden ama şimdi hiç kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…