2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ilgincmis aslinda merakli olurlar hemen isim koymaya keske bizimki de oyle yapsaydi kesin karar vermedik güya koycagi ismi soylemis herkese
Ya kesin ve kesin kardeşleriyle kararlaştırdı ismi ama ben kabul etmem diye doğumdan sonra koyarız diyor :) şimdi günahını almış gibi olucam ama ben eşimi de , çevresini de tanıyorum.

Sizin isim konusu da çok karışacak gibi :) bence teklif kv ve ya başkasından gelmediyse koyun gitsin ortak kararda vermişsiniz.

Ya kesin ve kesin kardeşleriyle kararlaştırdı ismi ama ben kabul etmem diye doğumdan sonra koyarız diyor :) şimdi günahını almış gibi olucam ama ben eşimi de , çevresini de tanıyorum.
Aaa olabilir bak :)) sende dogumdan sonra kabul etme o zaman simdiden de uyar bence gerci sana diyorum ama herkes esimin sectigi isimle sesleniyor suan gerci karsida cikmadim ben ama :))

İkisi arasında gidip geliyorum bende bir de cam mı olsa diye emin olamadım :)
Avent alacagim ikisinide ben birsey olmazsa indirimi bekliyorum biberonuda cam alacagim ilk etapta ufak birsey alacagim sonra ihtiyac halinde buyuk bir sry bakarım diye dusunuyorum :))

Arkadaşlar pazardan levrek aldım içinde böyle bi yeşillik var yıkadım yıkadım çıkmadı nedir sizce fikri olan var mıEki Görüntüle 2232307
Aklınızda bulunsun şuan şoklardayım balığın içinde böyle yeşillik varsa ödü patlamış oluyomuş babası balıkçı olan arkadaşımdan aldım bilgiyi ilk defa böyle bişey duyuyorum

Kızlar e bebekte temizleme pamugu indirime girmis bilginiz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20190204-163235.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 45
İkisi arasında gidip geliyorum bende bir de cam mı olsa diye emin olamadım :)
cam daha sağlıklı tabi. zaten ilk aylar bebek kendi tutamayacak siz tutacaksınız biberonu. dolayısıyla yenidoğan biberonu cam olabilir. Ama sonraki aylar için camı tutması ağır olacağından plastik olmalı diye düşünüyorum.

Eşim yine isim konusunda beni sinir etmeye başladı
Yok bebek doğsunmuş, bir bakılırmış hangi isim yakışırsa o koyulurmuş.
Bebeğin yüzüne kan bile bir kaç günde oturur, rengi yerine gelir.
bence bi kahramanlık yapmasını beklesin ona göre isim versin

kızlar siz beşik olayınıı nasıl yaptınız ? ben hazır indirim varken bu ay onu da alacağm.. şu modeli beğendim
Canım bu model tekzen de var bende aynısından alacağım hatta ama doktor kontrolünden sonraya bıraktım fiyatıda gayet uygun bencede alırsan bana haber verirmisin :)

Kızlar maden suyunu hergun içmenin zararı varmıdır acaba birde siz içerken gazını kacirip öyle mi içiyorsunuz.
Canım doktor bana muhakkak günde bi tane iç dedi. Magnezyum açısından çok zengin. Asidini kaçırmıyosun tabiki öyle iç buz gibi hem insanı rahatlatıyor biz eve koliyle alıyoruz bağımlısıyım resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…