2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Nerden aldın çabuk söyle :)) bu model için çok iyi fiyat hicbir yerde 1600 'den aşağı düştüğünü görmedim.hangi rengini aldın?
Güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah.
Ay bebeğim çok sağol ♡ biz bunu baya araştırdık en son letgoda birisi satiyordu 2 3 kez kullanmis denk geldik faturası kutusu herşeyi var yeşil krem rengi yepyeni duruyor tekerler bile zarar görmemiş :) ama eğer ankaradaysan mutlaka babymall acity mağazasına bak orda 1300 civarına vardı :)

Kızlar maden suyunu hergun içmenin zararı varmıdır acaba birde siz içerken gazını kacirip öyle mi içiyorsunuz.
Tam tersi sade maden suyu faydalı bile :) mineral magnezyum açısından asidini kaçırma canım normal iç

Çok güzel denk gelmiş 900 görünce ben de çok merak etmiştim 1600 den aşağı yoktu :) güzel günlerde kullanın inşallah

Canım çok teşekkürler başta pek yanaşmadim ama mağazadan alacağımdan pek bir farkı olmadığı için çok içime sinerek aldım bi buharlı temizlik yaptircam içim rahat etsin diye o kadar :)

AA bu arada ankaradaki hamisler ankamall dagi mağazasında indirim var alt üst pijama + gecelik ve sabahlik toplamda 160 tl filan tutuyor ben cok sade birşey aradığım için almadım ama böyle loğusa takımı alacak varsa gayet kaliteliydi :)

Ayni anda olmusuz :)) ama benim.ikinci asi 25 martta o kadar fark olurmu ki ya :/ seker yuklemesini sskda yapiyor orda da yaptirilabilir ucretsiz :)
5 mart dedi ama ben 15 i gibi falan yaptiricam buyuk ihtimal. bana da sure cok yakin geldi. Olmazsa kendi dr uma bi sorarim.

Bu paylaştığınız anne yanı beşikler ne zamana kadar kullanılıyor kızlar ? :) buarada biberon emzik tavsiyeleriniz için teşekkürler :)

Kızlar maden suyunu hergun içmenin zararı varmıdır acaba birde siz içerken gazını kacirip öyle mi içiyorsunuz.
Tansiyon probleminiz yoksa gunde iki taneye kadar icebilirisiniz. Sade tercih edin ama aromali olanlar onerilmiyor

Son düzenleme:
Kızlar çok fazla sırt ağrısı çekiyorum. Özellikle akşamları göğsümün tam arkasına bıçak saplanır gibi ağrı oluyor öyle çok kiloda almadım karnımda çıkmadı çok ama niye ağrıyor anlamış değilim benim gibi olan varmı aranızda?

Bendede o dert var canım sırtım çok ağrıyor eşimin eli sürekli sırtım da masaj halinde

Canım ben çok yemek yediysem hazımsızlıj çektiğim zamanlar mide ve sırtıma ağrılar kramplar giriyor

Ben varım canım ,eşime masaj yaptırıyorum sürekli.Çok zor da kaldığım zaman da Lr Aloe vera kremini sürüyorum
Kızlar size bişey sorucam.Geceleri dışında artık gündüz de sık wcye çıkma şikayeti yaşıyorum.Arabayla gittiğim zaman sorun olmuyor ama her yere de arabayla gitmiyorum.Ne yapıcam bilmiyorum.Benim gibi olan var mı

Bendede o dert var canım sırtım çok ağrıyor eşimin eli sürekli sırtım da masaj halinde
Valla bende öyle annem eşim kimi bulursam masaj yaptırıyorum böyle etlerimi çekiyolarmış gibi yaptıklarında falan çok rahatlıyorum ama şimdiden niye başladı anlamadım doğuma kadar çekicekmiyiz yani :/

Canım ben çok yemek yediysem hazımsızlıj çektiğim zamanlar mide ve sırtıma ağrılar kramplar giriyor
Yok canım ben aç tok farketmiyor sırtım ağrıyor mesela şuan sağ tarafım ağrıyo biri üstüme çıksa çiğnese sırtımı katır kutur etse rahatlıcam öyle bi ağrı

Bende öyle hep masaj yaptırıyorum akşamları doğuma kadar çekicez sanırım bunu ben dümdüz duramıyorum hiç bi zaman öyle durmadım hafif eğik duruyo sırtım ondan olabilirmi acaba düz durduğum zaman rahatsız oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…