Valla bilemiyorum canım ama dediğin gibi doğuma kadar çekmekten bende korkuyorumValla bende öyle annem eşim kimi bulursam masaj yaptırıyorum böyle etlerimi çekiyolarmış gibi yaptıklarında falan çok rahatlıyorum ama şimdiden niye başladı anlamadım doğuma kadar çekicekmiyiz yani :/
Gözünaydın maşallah benim ki de 1hafta atlamıştı en son darısı bizlerin başına haftayada benim varKızlar ayrıntılı ultrasonum vardı bugün çok şükür herşey yolundaymış. Son adet tarihime göre 20+6 ‘yım bugün. Ultrasonda 21+4 çıktı. 440 gram olmuşuz herşey yolunda dedi doktorumuz. 1 ay sonra aç karnına gel şeker yükleme testi için dedi
Merhaba. Bana da bugün plasenta akreate dediler. 21. Haftamdayım ve ne yapacağım bilemiyorum. Doktorunuz size ne dedi? Paylaşabilir misiniz?Kızlar bayağıdır giremiyordum topice. Bir haftadır ara ara olan sancılar sonunda hastaneye yatırıldım. Nedeni nedir diye araştırdılar. Gaz mı, enfeksiyon mu, taş mı düşürüyorum, Doğum sancısı mı falan 3 gün geçti. Serumlarla rahatladım ama serumun etkisi geçince yine aynı acı. Adet sancısının daha daha kötüsü. Ayrıntılı ultrasona soktular. Plasenta akreate dediler. O nedir falan derken üniversite ye sevk edildim. Orada da aynısını dediler. Anladığım kadarıyla plasentanın rahim duvarına olması gerekenden fazla yapışması durumuymuş. Bebek büyüdükçe kese rahatça yukarı çıkamadığı için sancı yapıyormuş. Tedavisi yok. Daha da kötüsü her an kanamam başlayabilir ve durdurulamazmış. Ya Doğum ya Doğum yani. Bebek riske girdiği gibi ben de riske girebilirmişim. Ne yapacağımı şaşırdım. Allahtan 15 tatil geliyor da dinlenme fırsatım olacak. Sonrası Allah Kerim.
Buarad Benim %90 kız olan bebeğim, %100 erkek oldu :)
Canım bende bundan aldım ölçüler hemen hemen aynı o kadar idare eder diye düşünüyorum ki aldığım yerde 3 yaşa kadar yatar dedilerKızlar ben oda yapamıyorum yerim Yok böyle bi beşikle 2-3 yıl sizce geçer mi ? Fiyat aldım 799 lira bir de şu açıklamayı göndermişler hoşuma gitti özellikleri
ELYEZA BESIGIMIZ
60X120 cmdir 05 yas arasi kullanima uygundur
3 kademeli olarak kullanima uygundur .Yerden 33 CM 47 VE 62 CM Yukseklikte
On korkuluk asansorludur iki seviyede kullanilmaktadir
Sallanma ve sabitlenme özelliği mevcuttur
Lamine kayin agacindan üretilmektedir
Iki Yil garantilidir
Uyku Seti yatak tul ve kargo dahil olarak
Evet benziyor baya mecbur böyle bişey alıcam canım yatak odamda buna yer var ama başka odam Yok bebek odası için .Bizim aile hekimliğinde kalp atışı dinleme cihazı yok sanırım
Canım bende bundan aldım ölçüler hemen hemen aynı o kadar idare eder diye düşünüyorum ki aldığım yerde 3 yaşa kadar yatar dediler
Bende şimdilik oda hazırlamadım canım böyle bir beşik yeterlidir diye düşündüm :)Evet benziyor baya mecbur böyle bişey alıcam canım yatak odamda buna yer var ama başka odam Yok bebek odası için .
Bu arada Bursa'da hangi aile hekimliği o ya hep bi sıkıntılıben cuma günü gittim kan verdim dinledim bebişin kalp atışını geldim
Benim istediğim renk :)) negüzel iyi denk gelmiş şansına.izmirdeyim ben ama burda da babymall açıldı hiç gitmedim bir uğrayım ozaman haftasonuAy bebeğim çok sağol ♡ biz bunu baya araştırdık en son letgoda birisi satiyordu 2 3 kez kullanmis denk geldik faturası kutusu herşeyi var yeşil krem rengi yepyeni duruyor tekerler bile zarar görmemiş :) ama eğer ankaradaysan mutlaka babymall acity mağazasına bak orda 1300 civarına vardı :)
Bende odayi krese basladiginda ortalama 3bucuk yasinda yapacagim.simdilik ilk 6 ay benim odamda sonra kendisine ait olacak odada sadece besigi ile yatmasi icin bu tarz bir besik aldim ikeadan.Kızlar ben oda yapamıyorum yerim Yok böyle bi beşikle 2-3 yıl sizce geçer mi ? Fiyat aldım 799 lira bir de şu açıklamayı göndermişler hoşuma gitti özellikleri
ELYEZA BESIGIMIZ
60X120 cmdir 05 yas arasi kullanima uygundur
3 kademeli olarak kullanima uygundur .Yerden 33 CM 47 VE 62 CM Yukseklikte
On korkuluk asansorludur iki seviyede kullanilmaktadir
Sallanma ve sabitlenme özelliği mevcuttur
Lamine kayin agacindan üretilmektedir
Iki Yil garantilidir
Uyku Seti yatak tul ve kargo dahil olarak
Arkadaşım yanlış anlama da bu zamana kadar her ay ultrasyona giriyoruz,kız bebeklerde çıkıntı olmuyor,5 aylık olduk hepimiz yani ne biliyim “oğlum “ya da “kızım “diye seviyoruz.Evlat ayrımız olmaz “en başta sağlıklı olsunlar “ama ben bu hbrleri duyunca üzülüyorumMerhaba kızlar. Bugün detayli ultrason vardı.
Bebeğin cinsiyeti değişti ve kesin kız dediler. Bunun çok da bi önemi yok .Şükür sağlığı her şeyi çok iyiymiş.
Bana Plasenta akreata teşhisi kondu. Doktor doğum öncesi ve doğum esnasında kanama riski çok yüksek olur dedi. Kendi doktorumla daha görüşmedim. Ama çok moralim bozuldu. Etrafında hiç bu durumda olmuş biri olan var mı?
Valla ben sadece kıyafet alırken bazı ürünler satım amaclı net kız ve erkek için ayrılmış gibi satılıyor, o yüzden bilip ona göre almak istiyordum. O yüzden öğrenmek istedim hep. Misal bugün indirimde çok güzel kışlık tulum vardı ama resmen unisex kullanılmasın hep bi alım olsun diye öyle bi yapmışlar ki bariz erkek çocuk kız çocuk kıyafeti olmuş. Böyle durumlarda bilip almak isterdim. Ama evladının sağlığı tabiki daha önemli.Arkadaşım yanlış anlama da bu zamana kadar her ay ultrasyona giriyoruz,kız bebeklerde çıkıntı olmuyor,5 aylık olduk hepimiz yani ne biliyim “oğlum “ya da “kızım “diye seviyoruz.Evlat ayrımız olmaz “en başta sağlıklı olsunlar “ama ben bu hbrleri duyunca üzülüyorum
Cok sevindim canim çok sükür iyiymis bebisinKızlar ayrıntılı ultrasonum vardı bugün çok şükür herşey yolundaymış. Son adet tarihime göre 20+6 ‘yım bugün. Ultrasonda 21+4 çıktı. 440 gram olmuşuz herşey yolunda dedi doktorumuz. 1 ay sonra aç karnına gel şeker yükleme testi için dedi
Kız babymallda ki 60×100 60×120 olanlar 1400 civarı ondan dedimBaby mall %30 indirim yapacakmis 748 tlye geliyor ozaman onu da bekleyebilirsin bence :))
Hepimiz sağlıkla,sıhhatli kucağımıza alalım.Çoğu bitti,azı kaldı,yolumuzu yarıladık bile.Ewet her eşyada cinsiyet ayrımı var maelesefValla ben sadece kıyafet alırken bazı ürünler satım amaclı net kız ve erkek için ayrılmış gibi satılıyor, o yüzden bilip ona göre almak istiyordum. O yüzden öğrenmek istedim hep. Misal bugün indirimde çok güzel kışlık tulum vardı ama resmen unisex kullanılmasın hep bi alım olsun diye öyle bi yapmışlar ki bariz erkek çocuk kız çocuk kıyafeti olmuş. Böyle durumlarda bilip almak isterdim. Ama evladının sağlığı tabiki daha önemli.
Şu an zaten cinsiyetten öte doğum öncesi, esnası ve sonrasıyla ilgili kendi sorunlarımı nasıl atlayacağımi düşünüyorum.
Emin ol şu an ki tek derdim evladimi saglikla doğurup onu sağlıkla büyütmek.
Ya saolsun bende onda gorup begenmistim arabayi zaten.vakumlu buharli bide temizlemeye verdim 2 gunde getirdiler mis gibi.cok icime sindiHaha süpermis nerde oýle arkadaş hepsi bekar hala :))
DAha önce de yaşamıştın sanki sıkıntı öyle hatırlıyorum neyse ki çok önemli değil yaBende şimdilik oda hazırlamadım canım böyle bir beşik yeterlidir diye düşündüm :)
Hürriyet’teki aile hekimliği maalesef.. kanımda enfeksiyon çıkmış hiç söylemiyorlar göğüs hastalıklarına gittim Allahtan antibiyotik verdi onlara hiç güvenmiyorum
Teşekkür ederim :) benim oda Yok işte bakalım nasıl büyüteceğizBende odayi krese basladiginda ortalama 3bucuk yasinda yapacagim.simdilik ilk 6 ay benim odamda sonra kendisine ait olacak odada sadece besigi ile yatmasi icin bu tarz bir besik aldim ikeadan.
Bence gayet yeterli
Canim cok gecmis olsun insallah hicbir sorun yasamazsin ne sen ne de bebisinMerhaba kızlar. Bugün detayli ultrason vardı.
Bebeğin cinsiyeti değişti ve kesin kız dediler. Bunun çok da bi önemi yok .Şükür sağlığı her şeyi çok iyiymiş.
Bana Plasenta akreata teşhisi kondu. Doktor doğum öncesi ve doğum esnasında kanama riski çok yüksek olur dedi. Kendi doktorumla daha görüşmedim. Ama çok moralim bozuldu. Etrafında hiç bu durumda olmuş biri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?