2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla bilemiyorum canım ama dediğin gibi doğuma kadar çekmekten bende korkuyorum

Gözünaydın maşallah benim ki de 1hafta atlamıştı en son darısı bizlerin başına haftayada benim var

Kızlar ben oda yapamıyorum yerim Yok böyle bi beşikle 2-3 yıl sizce geçer mi ? Fiyat aldım 799 lira bir de şu açıklamayı göndermişler hoşuma gitti özellikleri

ELYEZA BESIGIMIZ
60X120 cmdir 05 yas arasi kullanima uygundur
3 kademeli olarak kullanima uygundur .Yerden 33 CM 47 VE 62 CM Yukseklikte
On korkuluk asansorludur iki seviyede kullanilmaktadir
Sallanma ve sabitlenme özelliği mevcuttur
Lamine kayin agacindan üretilmektedir
Iki Yil garantilidir
Uyku Seti yatak tul ve kargo dahil olarak

Eklentiler

• IMG_1126.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 91
Merhaba. Bana da bugün plasenta akreate dediler. 21. Haftamdayım ve ne yapacağım bilemiyorum. Doktorunuz size ne dedi? Paylaşabilir misiniz?

Bizim aile hekimliğinde kalp atışı dinleme cihazı yok sanırım
Canım bende bundan aldım ölçüler hemen hemen aynı o kadar idare eder diye düşünüyorum ki aldığım yerde 3 yaşa kadar yatar dediler

Eklentiler

• 028FD112-59FE-4390-9625-4F14B9E84A8C.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 91
Evet benziyor baya mecbur böyle bişey alıcam canım yatak odamda buna yer var ama başka odam Yok bebek odası için .
Bu arada Bursa'da hangi aile hekimliği o ya hep bi sıkıntılı ben cuma günü gittim kan verdim dinledim bebişin kalp atışını geldim

Bende şimdilik oda hazırlamadım canım böyle bir beşik yeterlidir diye düşündüm :)
Hürriyet’teki aile hekimliği maalesef.. kanımda enfeksiyon çıkmış hiç söylemiyorlar göğüs hastalıklarına gittim Allahtan antibiyotik verdi onlara hiç güvenmiyorum

Benim istediğim renk :)) negüzel iyi denk gelmiş şansına.izmirdeyim ben ama burda da babymall açıldı hiç gitmedim bir uğrayım ozaman haftasonu

Merhaba kızlar. Bugün detayli ultrason vardı.
Bebeğin cinsiyeti değişti ve kesin kız dediler. Bunun çok da bi önemi yok .Şükür sağlığı her şeyi çok iyiymiş.

Bana Plasenta akreata teşhisi kondu. Doktor doğum öncesi ve doğum esnasında kanama riski çok yüksek olur dedi. Kendi doktorumla daha görüşmedim. Ama çok moralim bozuldu. Etrafında hiç bu durumda olmuş biri olan var mı?

Bugun hem aşı oldum hem diş temizligi yaptirdim.dislerimi korumak icin gece plagi olcusu verdim.arada bide sahil havası kacamagi yaptim.
Yorgunluktan bayilirken eve gelebildim

Bende odayi krese basladiginda ortalama 3bucuk yasinda yapacagim.simdilik ilk 6 ay benim odamda sonra kendisine ait olacak odada sadece besigi ile yatmasi icin bu tarz bir besik aldim ikeadan.
Bence gayet yeterli

Arkadaşım yanlış anlama da bu zamana kadar her ay ultrasyona giriyoruz,kız bebeklerde çıkıntı olmuyor,5 aylık olduk hepimiz yani ne biliyim “oğlum “ya da “kızım “diye seviyoruz.Evlat ayrımız olmaz “en başta sağlıklı olsunlar “ama ben bu hbrleri duyunca üzülüyorum

Valla ben sadece kıyafet alırken bazı ürünler satım amaclı net kız ve erkek için ayrılmış gibi satılıyor, o yüzden bilip ona göre almak istiyordum. O yüzden öğrenmek istedim hep. Misal bugün indirimde çok güzel kışlık tulum vardı ama resmen unisex kullanılmasın hep bi alım olsun diye öyle bi yapmışlar ki bariz erkek çocuk kız çocuk kıyafeti olmuş. Böyle durumlarda bilip almak isterdim. Ama evladının sağlığı tabiki daha önemli.
Şu an zaten cinsiyetten öte doğum öncesi, esnası ve sonrasıyla ilgili kendi sorunlarımı nasıl atlayacağımi düşünüyorum.

Emin ol şu an ki tek derdim evladimi saglikla doğurup onu sağlıkla büyütmek.

Cok sevindim canim çok sükür iyiymis bebisin darisi yaptirmayanlara diyelim

Hepimiz sağlıkla,sıhhatli kucağımıza alalım.Çoğu bitti,azı kaldı,yolumuzu yarıladık bile.Ewet her eşyada cinsiyet ayrımı var maelesef

DAha önce de yaşamıştın sanki sıkıntı öyle hatırlıyorum neyse ki çok önemli değil ya

Bende odayi krese basladiginda ortalama 3bucuk yasinda yapacagim.simdilik ilk 6 ay benim odamda sonra kendisine ait olacak odada sadece besigi ile yatmasi icin bu tarz bir besik aldim ikeadan.
Bence gayet yeterli
Teşekkür ederim :) benim oda Yok işte bakalım nasıl büyüteceğiz

Canim cok gecmis olsun insallah hicbir sorun yasamazsin ne sen ne de bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…