2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sıkma canını doktorunla konuşmadan, dediğin durumu hiç bilmiyorum ama canını sıkıp bebişi üzme derim ben sağlıkla gelsin kızçe

Kızlar bugün e-bebekte baby me ürünlerinde indirim varmış.Bir tane bayan reyonu boşaltmıştı Yüzey temizleyici deterjanı bile almıştı.O kadarına da gerek varmı sizce,ben leke çıkarıcı alacaktım,onun da hepsini almıştı,rica ettim de bir tanesini bana verdi.Leke çıkarıcı çok başarılı,ben bebekten önce de kullanırdım.Halıma çay döküldüğünde bir tek o çıkarmıştı

Selam fıstık annelernasılsınız
bugun kontrle gttım persembe 360gramdı bugun 460gram olmuş
Sonuclarımı gosterdım cok sukur sımdılık sıkıntı yok
Doktor 2,5 kg aldıgımı görunce cok sasırdı cok guzel ama bundan sonra her ay bır kg almaya bakalım dedı bence demesıne gerek yok artık gelır kılolar peeehhh
Meyve cok yeme dedı kı zaten kışın cok yenmıyor
Portkal mıdemı yakıyor muz kabızlık yapıyor kivi elma ayva vs rahat yıyorum...
Dogumunda hazıran basına kalmaz dedı

DAha önce de yaşamıştın sanki sıkıntı öyle hatırlıyorum neyse ki çok önemli değil ya

Teşekkür ederim :) benim oda Yok işte bakalım nasıl büyüteceğiz
Evet evlenmeden önce de oraya kayıtlıydım. Bursa’nın en kötü aile hekimliği burası kesin o da bana denk geldi.

Ben o yüzey temizleyici emeklemeye başlayıp da aklı iyice erene kadar çok uzun süre kullandım canım onun dışında hiçbir deterjan kullanmadım ne hali koltuğa ne yere çünkü yerdeki herşeyi ağzına alabiliyor ve emeklerken eller yerde sonra ağızda oluyor vs. Memnundum o temizleyiciden.

benim de detaylim vardi bugun cok sukur bebeklerde bir sikinti yok ama benim de plesanta previa totals kesinlesti artik. Cok zor bi gun gecirdim moralim cok dustu. Universitede yaptirdim ben detayliyi doktor baska bi hastaneye gitme dogum icin universite arastirma hastanelerinde olmasi gerekiyor dogumun dedi. Kanama heran olabilir dedi. Cok korkuttu beni. Rabbim yardimcimiz olsun simdi iyi bi doktor arayisindayim bu konuda..

Allah yardimcimiz olsun. Inşallah saglicakla şu durumu atlatıp evladımız kucağımiza alıp büyütmek nasip olur.

Ben detayliyi prof un özel muayenesinde yaptırdım. Bi rapor yazdı. O raporu kendi doktorumun sekreterine attım. Yarın iletecek. Ne olacak hiç bilmiyorum. Bi doktorla görüşüp bilgi alırsan lütfen beni de bilgilendirir misin?

Aklıma gelmişken yazayım olan varsa bılgısı olsun...
Bır ara demıstım bebek bır yerde toplanıyor orası kasılıyor gıbı oluyor ve kalbım bır garip oluyor dıye
Doktor dedı kı sıklıgı onemlıymıs mesela 15-20dk bir sık sık olursa hastaneye gıtmelıymısız... yanı onun harıcı gunde 2 vs sorun degılmiş...

Amin canim insallah Rabbi korusun bebeklerimizi ve bizi saglicakla kavusalim onlara... Haber veririm tabiki sen de mutlaka haberdar et beni guzel haberlerle gel insallah...

benim doktor da sertlesme tum karinda olur ve sanci da eslik ederse sorun var hemen haber ver dedi onun haricinde arada oluyorsa cok sorun degil dedi.

Maşallah kuzuma
Kocaman olmuş desene
Benim doğumda haziran sonuna kalmaz gibi ama haziran da gelir diye düşünüyorum. Sağlıklı gelsinler de ne zaman isterse gelsinler

Kızlar şimdi size biraz cahilce bir soru sorucam ben kızım hareket etmediğinde karnıma biraz bastırıyorum elimi biryeriyle itiyor içim rahatlıyor :))
Ama bunu yapmam be kadar doğru ? Bir zarar veriyor olabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…