- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
- 53
Canm ne olur ne olmaz öyle yapma hareket etmediğinde bütün doktorlar tatlı bişeu yiyip solunuza uzanın sessizce 20 dakika bekleyin duor.GÜn içerisinde hareketli olduğmz için bebek karnın içinde beşikde gibi sallanıp uyuyakalyormş o yüzden hareket etmiyor sanıyormşz.Kızlar şimdi size biraz cahilce bir soru sorucam ben kızım hareket etmediğinde karnıma biraz bastırıyorum elimi biryeriyle itiyor içim rahatlıyor :))
Ama bunu yapmam be kadar doğru ? Bir zarar veriyor olabilir miyim ?
Ikinci dozTetanoz di mi
İlk doz mu ikinci mi?
Nasilsa dogumdan sonra bir sure evde olacagiz o zamana kadar gezelimOhh en onemlisi icine sinmesi zaten :)) sen de yorulmussun bugün :/ ben de yaklasik 1 haftadir evin yolunu unuttum :))
Haklısın canım yapmamak gerek.Canm ne olur ne olmaz öyle yapma hareket etmediğinde bütün doktorlar tatlı bişeu yiyip solunuza uzanın sessizce 20 dakika bekleyin duor.GÜn içerisinde hareketli olduğmz için bebek karnın içinde beşikde gibi sallanıp uyuyakalyormş o yüzden hareket etmiyor sanıyormşz.
Evet demek kı sık bır agrı olursa gıtmemız gerekıyor sonucta doktor tarıf bıle etsek tam anlayamaz bız kendımız daha ıyı bılırız o an... demek kı sorun yokbenim doktor da sertlesme tum karinda olur ve sanci da eslik ederse sorun var hemen haber ver dedi onun haricinde arada oluyorsa cok sorun degil dedi.
Oo senın dogum hazıran sonuymus hıc farketmemıstım :))) tam yazın doguruyorsun ınsallah :))) saglıklı gelsınler evet ama ınsallah zaman hemen gelsın kuzum yaaaaaa :)Maşallah kuzuma
Kocaman olmuş desene
Benim doğumda haziran sonuna kalmaz gibiama haziran da gelir diye düşünüyorum. Sağlıklı gelsinler de ne zaman isterse gelsinler
hıc sanmıyorum canım ya :) bende mesela vurunca ıttırınce elımı hafıf bastırıyorum benı hıssetsın burdayım der gıbı oda oraya vuruyor bana gore bu da bır ıletısım :) seslenıyorum tabıKızlar şimdi size biraz cahilce bir soru sorucam ben kızım hareket etmediğinde karnıma biraz bastırıyorum elimi biryeriyle itiyor içim rahatlıyor :))
Ama bunu yapmam be kadar doğru ? Bir zarar veriyor olabilir miyim ?
Hadi gözün aydın canm çok sevndm senin adına az kilo almşsn maşallah ben de 2 kg aldm toplam ama zaten 65 kgyla başlamştm demekki normalmiş aman olsun son ay zaten çok alınyormş ne kadar az kilo o kadar rahatlık demek .Selam fıstık annelernasılsınız
bugun kontrle gttım persembe 360gramdı bugun 460gram olmuş
Sonuclarımı gosterdım cok sukur sımdılık sıkıntı yok
Doktor 2,5 kg aldıgımı görunce cok sasırdı cok guzel ama bundan sonra her ay bır kg almaya bakalım dedıbence demesıne gerek yok artık gelır kılolar peeehhh
Meyve cok yeme dedı kı zaten kışın cok yenmıyor
Portkal mıdemı yakıyor muz kabızlık yapıyorkivi elma ayva vs rahat yıyorum...
Dogumunda hazıran basına kalmaz dedı
Hareket ettiğinde onu bende yapıyorum canım ama bu direk hareket etmeyen çocuğa zorlama gibi oluyor :))Evet demek kı sık bır agrı olursa gıtmemız gerekıyor sonucta doktor tarıf bıle etsek tam anlayamaz bız kendımız daha ıyı bılırız o an... demek kı sorun yok
Oo senın dogum hazıran sonuymus hıc farketmemıstım :))) tam yazın doguruyorsun ınsallah :))) saglıklı gelsınler evet ama ınsallah zaman hemen gelsın kuzum yaaaaaa :)
hıc sanmıyorum canım ya :) bende mesela vurunca ıttırınce elımı hafıf bastırıyorum benı hıssetsın burdayım der gıbı oda oraya vuruyor bana gore bu da bır ıletısım :) seslenıyorum tabı
Yaz bebegi cikartiriz bence :))Nasilsa dogumdan sonra bir sure evde olacagiz o zamana kadar gezelim
Ben philips avent aldım soothie emzik ikili bi de minik bi biberon aldım bulunsun diye. Umarım emzirebilirim tabi ama her ihtimale karşı aldım bitanePeki biberon ve emzik olarak philips mi düşünüyorsunuz kızlar ? Ne tavsiye edersiniz ?
Evet öyle cıdden 35e kadar dıkkat :))))) ama nerdeee saglıklı beslenıyorum faydalı besınlerı tuketıyorum bunun yanında hamur ıslerııı cıkılatlarda var tabıHadi gözün aydın canm çok sevndm senin adına az kilo almşsn maşallah ben de 2 kg aldm toplam ama zaten 65 kgyla başlamştm demekki normalmiş aman olsun son ay zaten çok alınyormş ne kadar az kilo o kadar rahatlık demek .
Ben de aynı senin gibi yapmayı düşünüyorum beşik tam istediğim gibi fiyatı da iyiymişKızlar ben oda yapamıyorum yerim Yok böyle bi beşikle 2-3 yıl sizce geçer mi ? Fiyat aldım 799 lira bir de şu açıklamayı göndermişler hoşuma gitti özellikleri
ELYEZA BESIGIMIZ
60X120 cmdir 05 yas arasi kullanima uygundur
3 kademeli olarak kullanima uygundur .Yerden 33 CM 47 VE 62 CM Yukseklikte
On korkuluk asansorludur iki seviyede kullanilmaktadir
Sallanma ve sabitlenme özelliği mevcuttur
Lamine kayin agacindan üretilmektedir
Iki Yil garantilidir
Uyku Seti yatak tul ve kargo dahil olarak
Gaz sancısı vuruyor olabilir mi ya da mide ağrısı da oraya vuruyor bazen?Kızlar çok fazla sırt ağrısı çekiyorum. Özellikle akşamları göğsümün tam arkasına bıçak saplanır gibi ağrı oluyor öyle çok kiloda almadım karnımda çıkmadı çok ama niye ağrıyor anlamış değilimbenim gibi olan varmı aranızda?
Ben de aynı senin gibi yapmayı düşünüyorum beşik tam istediğim gibi fiyatı da iyiymiş
Ben ilk gebeliğimde yaşamıştım safra kesesinde taş olduğundan dediler gebelikte olabiliyormuş yinede doktora danışmakta fayda varKızlar çok fazla sırt ağrısı çekiyorum. Özellikle akşamları göğsümün tam arkasına bıçak saplanır gibi ağrı oluyor öyle çok kiloda almadım karnımda çıkmadı çok ama niye ağrıyor anlamış değilimbenim gibi olan varmı aranızda?
Güle güle kullan canım güzelmiş beşikKızlar ben oda yapamıyorum yerim Yok böyle bi beşikle 2-3 yıl sizce geçer mi ? Fiyat aldım 799 lira bir de şu açıklamayı göndermişler hoşuma gitti özellikleri
ELYEZA BESIGIMIZ
60X120 cmdir 05 yas arasi kullanima uygundur
3 kademeli olarak kullanima uygundur .Yerden 33 CM 47 VE 62 CM Yukseklikte
On korkuluk asansorludur iki seviyede kullanilmaktadir
Sallanma ve sabitlenme özelliği mevcuttur
Lamine kayin agacindan üretilmektedir
Iki Yil garantilidir
Uyku Seti yatak tul ve kargo dahil olarak
Daha önce yazdım burda ıkı hafta ınanılmaaaaaz bır gogus agrısı yasadım resmen ustune yatamadım uykumdan uyandım kabus gıbıydı ve o agrı tam ıkı gogus arkası sırtıma da vurmustu koltuga bıle yaslanınca batıyorduKızlar çok fazla sırt ağrısı çekiyorum. Özellikle akşamları göğsümün tam arkasına bıçak saplanır gibi ağrı oluyor öyle çok kiloda almadım karnımda çıkmadı çok ama niye ağrıyor anlamış değilimbenim gibi olan varmı aranızda?
Menapozlu kadınlar gibi yanıyorum canımGeceleri hiç sevmıyorum yauyku zaten yok
Kızlar vucut ısılarınız ne durumda? Ben gunduzlerı kısa kollu gıymeye basladım... mesela suan ayagım çok sıcak kı benım normalde ayaklarım çoook üşür.. yattıgım yer alev alev esıme dokunca yanıyorsun yaaa dıyor
Evett yaaaaa aksamları cok rahatsız oluyorummmmm
Menapozlu kadınlar gibi yanıyorum canımregli görmüyoruz Ya heralde ondan
Benim oluyor ama reflüden dolayı..Gunaydin kizlar, bu donemler mide bulantisi yasayan var mi? Bende son bir haftadir gunluk var onceden hic olmadi dogru duzgun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?