2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar şimdi size biraz cahilce bir soru sorucam ben kızım hareket etmediğinde karnıma biraz bastırıyorum elimi biryeriyle itiyor içim rahatlıyor :))
Ama bunu yapmam be kadar doğru ? Bir zarar veriyor olabilir miyim ?
Canm ne olur ne olmaz öyle yapma hareket etmediğinde bütün doktorlar tatlı bişeu yiyip solunuza uzanın sessizce 20 dakika bekleyin duor.GÜn içerisinde hareketli olduğmz için bebek karnın içinde beşikde gibi sallanıp uyuyakalyormş o yüzden hareket etmiyor sanıyormşz.

Haklısın canım yapmamak gerek.
Dediğini yapıcam bakalım işe yarayacak mı

benim doktor da sertlesme tum karinda olur ve sanci da eslik ederse sorun var hemen haber ver dedi onun haricinde arada oluyorsa cok sorun degil dedi.
Evet demek kı sık bır agrı olursa gıtmemız gerekıyor sonucta doktor tarıf bıle etsek tam anlayamaz bız kendımız daha ıyı bılırız o an... demek kı sorun yok
Maşallah kuzuma
Kocaman olmuş desene
Benim doğumda haziran sonuna kalmaz gibi ama haziran da gelir diye düşünüyorum. Sağlıklı gelsinler de ne zaman isterse gelsinler
Oo senın dogum hazıran sonuymus hıc farketmemıstım :))) tam yazın doguruyorsun ınsallah :))) saglıklı gelsınler evet ama ınsallah zaman hemen gelsın kuzum yaaaaaa :)
Kızlar şimdi size biraz cahilce bir soru sorucam ben kızım hareket etmediğinde karnıma biraz bastırıyorum elimi biryeriyle itiyor içim rahatlıyor :))
Ama bunu yapmam be kadar doğru ? Bir zarar veriyor olabilir miyim ?
hıc sanmıyorum canım ya :) bende mesela vurunca ıttırınce elımı hafıf bastırıyorum benı hıssetsın burdayım der gıbı oda oraya vuruyor bana gore bu da bır ıletısım :) seslenıyorum tabı

Hadi gözün aydın canm çok sevndm senin adına az kilo almşsn maşallah ben de 2 kg aldm toplam ama zaten 65 kgyla başlamştm demekki normalmiş aman olsun son ay zaten çok alınyormş ne kadar az kilo o kadar rahatlık demek .

Hareket ettiğinde onu bende yapıyorum canım ama bu direk hareket etmeyen çocuğa zorlama gibi oluyor :))
Ama o da beni böyle merakta bırakıyor dürtmelerimi hakediyor

Evet öyle cıdden 35e kadar dıkkat :))))) ama nerdeee saglıklı beslenıyorum faydalı besınlerı tuketıyorum bunun yanında hamur ıslerııı cıkılatlarda var tabı napalım okadar olsun
Asıl tehlıkelı olan emzırmek oofff ne koksa canım cekıyordu ama super de kılo verılıyor :)))

Ben de aynı senin gibi yapmayı düşünüyorum beşik tam istediğim gibi fiyatı da iyiymiş

Gaz sancısı vuruyor olabilir mi ya da mide ağrısı da oraya vuruyor bazen?
Bende sırt değil ama bel ağrısı başladı bayadır

Ben ilk gebeliğimde yaşamıştım safra kesesinde taş olduğundan dediler gebelikte olabiliyormuş yinede doktora danışmakta fayda var

Güle güle kullan canım güzelmiş beşik

Daha önce yazdım burda ıkı hafta ınanılmaaaaaz bır gogus agrısı yasadım resmen ustune yatamadım uykumdan uyandım kabus gıbıydı ve o agrı tam ıkı gogus arkası sırtıma da vurmustu koltuga bıle yaslanınca batıyordu hattaa kolumun yarısına kadar vurmuştu ben banyoda sıcak su tutuyordum sonra masaj cok sukur sımdı gectı azıcık sol gogsumde kaldı... ınsallah senınde geçer ya cok zor gerçekten.... gecmıs olsun

Geceleri hiç sevmıyorum yauyku zaten yok

Kızlar vucut ısılarınız ne durumda? Ben gunduzlerı kısa kollu gıymeye basladım... mesela suan ayagım çok sıcak kı benım normalde ayaklarım çoook üşür.. yattıgım yer alev alev esıme dokunca yanıyorsun yaaa dıyor

Menapozlu kadınlar gibi yanıyorum canım regli görmüyoruz Ya heralde ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…