Kızlar günaydın bugün e-bebek'te weewell telsizleri ve çaylarda indirim günü.. Telsiz alacaksanız, motorola, weewell ve vtech markaları var e-bebekte. hepsi de kaliteli.
Bir de şu ürünü tesadüfen yorumlarda buldum. Çok fazla yorum var, görünür derecede anne sütünü artırıyormuş. Ben bi 6 adet alıp denemeyi düşünüyorum. Tabi bebiş olduktan sonra siz de bir bakın derim https://www.e-bebek.com/promalt-alkolsuz-malt-icecegi-p-xyz-360604527/
Canm ne olur ne olmaz öyle yapma hareket etmediğinde bütün doktorlar tatlı bişeu yiyip solunuza uzanın sessizce 20 dakika bekleyin duor.GÜn içerisinde hareketli olduğmz için bebek karnın içinde beşikde gibi sallanıp uyuyakalyormş o yüzden hareket etmiyor sanıyormşz.
Detaylı ultrasonda doktor bebişin elini görebilmek için o kadar çok bastırdı ki yer değiştirsin diye 3 gün ağrıdı karnım dokundukça. Zararlı olsa yapmazdı sanırım ama yinede çok zorlama tabii
Yorumuna cok guldum valla bende ayni durumdayim 5 kilo aldim sanki hepsi popoda:) 9 ayin sonunda ne halde olurum bilmiyorum. Genetik bir dejavantaj diyelim:)
Yorumuna cok guldum valla bende ayni durumdayim 5 kilo aldim sanki hepsi popoda:) 9 ayin sonunda ne halde olurum bilmiyorum. Genetik bir dejavantaj diyelim:)
bunlar anne yanı beşik o yüzden belli yaşa kadar yatması iş görür ama sonrasında ne yapacaksın tahta eşyayı.. ben o yüzden anne yanı için daha pratik bişi bakıcam. işi bitince kaldırıp bi yere koyabileyim.
yoksa dizayn görünüm olarak çok güzel
bunlar anne yanı beşik o yüzden belli yaşa kadar yatması iş görür ama sonrasında ne yapacaksın tahta eşyayı.. ben o yüzden anne yanı için daha pratik bişi bakıcam. işi bitince kaldırıp bi yere koyabileyim.
yoksa dizayn görünüm olarak çok güzel
Bizde oda takımı aldık instagramdan alyans bebe den içinde büyüyen yatağı dolabı bide ufak şifoniyer var bin tl ye geldi bizimde odamız yok taşınıcaz ama ev yok kiralar uçmuş odayı alalım dursun taşınınca kurarız dedik olmazsa yatak odasına 200 tl ye falan kumaş ufak beşikler var onlardan alıcam birkaç ay yatar sonra katlar koyarız
Bu eşimin ailesi de iyice sinirimi bozuyo valla öyle doldum ki hiçbirni yanımda istemiyorm bile ayy delircem odasını babam aldı diyorum hmm saolsun diyip gamsız gamsız oturuyorlar ben kendi aileme mahçup oluyorm onlar hiç mahçupta olmuyo valla evlenirken zaten bir şeyleri girmedi evime şimdi de yok hayır manevi olarak bile oğullarının yanında durmuyolar
Kızlar merhaba
Biraz önce perinatolojiye amniyosentez ön sonucu gösterdim ve usg ile baktı , oğluşum gayet iyiymiş 390 Gr olmuş paşam. Detaylı da baktı herşeyine hiçbir sıkıntısı yok dedi . Çok Şükür
Tam sonuç çıksın fetal eko da yapılacak sonra perinatoloji takibinden çıkıyorum Allah'ın izniyle.
İnşallah benim gibi güzel haberler alır herkes bugün ve bundan sonra. Ben çok mutluyum
Bu eşimin ailesi de iyice sinirimi bozuyo valla öyle doldum ki hiçbirni yanımda istemiyorm bile ayy delircem odasını babam aldı diyorum hmm saolsun diyip gamsız gamsız oturuyorlar ben kendi aileme mahçup oluyorm onlar hiç mahçupta olmuyo valla evlenirken zaten bir şeyleri girmedi evime şimdi de yok hayır manevi olarak bile oğullarının yanında durmuyolar
Kızlar merhaba
Biraz önce perinatolojiye amniyosentez ön sonucu gösterdim ve usg ile baktı , oğluşum gayet iyiymiş 390 Gr olmuş paşam. Detaylı da baktı herşeyine hiçbir sıkıntısı yok dedi . Çok Şükür
Tam sonuç çıksın fetal eko da yapılacak sonra perinatoloji takibinden çıkıyorum Allah'ın izniyle.
İnşallah benim gibi güzel haberler alır herkes bugün ve bundan sonra. Ben çok mutluyum