2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
güle güle kullanın canım , hiç mahçup olmuyorlar heralde ya rahatlığa bak
saol canım aynen valla öyle sinir oldum ki bide üstüne kv eşime daha çocuksun diyor e napalım yani çocuksa oğluna az nasihat versin büyütsün yani evlendik valla her şeyi ben öğretiyorum

Kızlar bende ayrıntılıdan çıktım şimdi 530gr 28cm olmuş tosunum çok şükür herşey yolunda bi sıkıntımız çıkmadı
maşallah kızlar çok sevindim güzel haberlere bende böbrek büyümesi için takipteyim bakalım perşembe günü gidicem kaç gram olmuş bizim bıdık en son 19 da 330 idi

Gözünaydın canım o sıkıntılı günlerin ardındaki rahatlama hissini çok iyi bilirim :)) Bundan sonraki en büyük derdin aldığın kilolar olur inşallah

saol canım aynen valla öyle sinir oldum ki bide üstüne kv eşime daha çocuksun diyor e napalım yani çocuksa oğluna az nasihat versin büyütsün yani evlendik valla her şeyi ben öğretiyorum
çocuk muymuş daha ?? ben de bu mantğı anlamıyorum bi türlü ya evlendirmeyip dizinin dibinde oturtsaydın o zaman madem çocuktu ...

maşallah kızlar çok sevindim güzel haberlere bende böbrek büyümesi için takipteyim bakalım perşembe günü gidicem kaç gram olmuş bizim bıdık en son 19 da 330 idi
İki katına cikmistir şimdi , maşallah kuzuna canım inşallah ilerleyen haftalarda büyüme normale döner

Selam herkese,alışveriş furyası başladı herkes de bizde ufak tefek şeyleri halledik hep.herkes aldıklarını sağlıkla,ıyi günlerde kullanmak olsun.
Bebek nevresim tk.arayanlar english home da 62.5tl düşmüş.yedek kullanmak için almak istiyorum.aklınızda olsun sizinde.
ben mt işi müslin aldım dokuması hazır aldıklarımdan çok daha güzel.kenarlarindan da 8 tane de ağız bezi cıktı,terzi ile 30 tl tuttu.haa uğraşmaya değer mi ayrı konu :))

İyi günlerde kullanın
Hazır olanlar tülbent gibi çok ince güzel kumaş bulsam bende senin gibi alıp diktiririm.
Daha iyi olur.

çocuk muymuş daha ?? ben de bu mantğı anlamıyorum bi türlü ya evlendirmeyip dizinin dibinde oturtsaydın o zaman madem çocuktu ...
sorma valla bende çocukmuşum kız gibi davranıyolar evlenirken falan da çok ağladı eşimin arkasından maddi olarak ta öyle sanki biz erkek onlar kız tarafı deli oluyorm

Jazzquell Canım şu testleri olayları senin canını sıktı doğal olarak seni çok iyi anlıyorum.bende ağırdan alıyordum hazırlıkları havalar güzelleşince bi coşku doldu içime bahar kapıda şunun şurasında mayısa,hazirana ne kaldı :)

Evet az kaldi gerçekten zaman hızlı geçiyor artık :) ben bugün kendime net bir liste yapip alışverişe başlayacağım inşallah. Mart'ta da kalmasın dediğin gibi. Ağırdan alıyorum zamanlara yetişmezse sıkıntı yaşarım.

Hepsi yetişir de geniş zamanda araştırarak almak daha iyi bence.insan sağlam kafa ile daha iyi anlıyor.

sorma valla bende çocukmuşum kız gibi davranıyolar evlenirken falan da çok ağladı eşimin arkasından maddi olarak ta öyle sanki biz erkek onlar kız tarafı deli oluyorm

üff o nedir ya insanı sinir eder.. benim eşimin ailesnde de var bu tarz şeyler bazen oluyor

Canımm cok sevındımm gozun aydınn

kızlar siz beşik olayınıı nasıl yaptınız ? ben hazır indirim varken bu ay onu da alacağm.. şu modeli beğendim
Ben ikinci el çok temiz bir beşik buldum aldım. İsiz mobilya mimosa modeli. Yüksek ayarında anne yanı olarak bile kullanabilirim. 3-4 yaşına kadar kullanılabilen büyük tekerlekli ve yüksek bir beşik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…