2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar detaylıdan çıktım çok şükür temiz herşey normalmiş kız gibi dedi sen bana sordun mu dedi yooo dedim hayret ilk defa sormayan birini gördüm dedi Allah herkese mutlu haberler almayı nasip etsin insan bir nebze olsa da rahatlıyor ultrasondan sonra kızçem coştu hala tekmeliyor

Güzel haberlerini paylaşan anneler hepinizin (hepimizin)gözü aydın
Bende haftaya pazartesi gidicem ayrıntılı için erken mi diye düşünmüştüm ama sizde aynı haftalarda gitmişsiniz

Güzel haberlerini paylaşan anneler hepinizin (hepimizin)gözü aydın
Bende haftaya pazartesi gidicem ayrıntılı için erken mi diye düşünmüştüm ama sizde aynı haftalarda gitmişsiniz
doktorum bana 21 öncesi gitmemeye çalış ama 22ye kalma dedi ben 3-4 gün sonra gitmeyi düşünüyodum ama mecbur eşim izinli olunca bugün gttik 20+0 haftayım zaten birde ilerde çıkar diye düşündüm öyle de oldu zaten 20+4 çıktı

Canım seninkiler hım sağolsun demişler en azından kendi ailem kız çeyizi hazırlar gibi herşeyimi yapmış beşiğimizide alıp sırf gurbetteyim kızımızın hamilelik hallerini görelim diye 1200km yol geldiler. Eşim ailesine demiş oğlumuza bir sürü şey almışlar diye onlarda daha ne gerek var demişler. Iki tarafında ilk torunu bu arada Bir çöp alacaklarını sanmıyorum InşAllah da almazlar istemiyorum. Eşim de anlamış olur kimin ne olduğunu

Kızlar bu sıralar eşimle sürekli tartışma halindeyiz her gece ağlıyorum sabah kalkıp işe geliyorum öyle yoruldum ki ve bebegim tüm bunlardan etkilenecek diye üzüntüm resmen ikiye katlanıyor

o zaman park yatak bakman daha mantıklı tabi. ben bunu sadece yanımda yatırırken kullanıcam ilk 6 ay özellikle. Bir de ailelerin yanına gidersek alır bunu da götürürüz dedim. Sonrasında oda yapıcam oraya yatırıcam.

Kızlar bu sıralar eşimle sürekli tartışma halindeyiz her gece ağlıyorum sabah kalkıp işe geliyorum öyle yoruldum ki ve bebegim tüm bunlardan etkilenecek diye üzüntüm resmen ikiye katlanıyor
aaa neden ki..
Ama üzüldüğümüzde bebeklerimiz de hissediyor biliyor musun..

O kadar basit şeylerden ki canım hamileyim daha dikkatli davranmalısın diyorum ama nafile . Biliyorum etkinlendiğini ve beni üzende bu
Karşımızdakini değiştiremeyiz maalesef. Şöyle davransa böyle davransa demek kolay ama yapmıyorlarsa napıcaz, zorla yaptırılmıyor. Çok muhattap olma, iletişimini biraz kıs. Bebeğine yoğunlaş.
ben de eşimin hamileliğime karşı ilgisiz oluşuna üzülüyorum ama elimden de birşey gelmiyor.

Sonuçlarının temiz olmasına çok sevindim maşallah oğluşuna
Benim de yarın fetal eko çekilecek.

Gerçekten babalar çocuğu kucağına aldıktan sonra baba olabiliyor diyorlar ya bu çok doğru

üff o nedir ya insanı sinir eder.. benim eşimin ailesnde de var bu tarz şeyler bazen oluyor
o kadar dolmuşum ki rüyamda bütün gece kavga ettim eşimin ailesiyle ağzıma geleni söylüyordum sabah ağlaya ağlaya uyandım sabah gidip saydırasım vardı valla bütün gün sinir hastası gibi dolaştım evin içinde bir gün yüzlerine çat çat vursam ne olur acaba

valla pek bir şey yemiyorum yediğim anda alan bir insanım aslında ama canımda istemiyo aldığım kiloda bebeğindir yani
Ben kendim yaptığım zaman yemeği kokuyla doyuyorum sanırım ama hazır önüme gelsin hiç affı yok iştahım açık benim aslında.

ah canım ya bu erkek ailelerinin geneli böyle sanırım bende dediğin gibi artık bir çöp dahi alsalar içime sinmeyecek o derece soğudum ama tamam her şey maddiyat değil ama bir yandan çok ilgi görüyorsun diğer yandan hiç bir şey yok hem kendi aileme mahçup oluyorum hem insan kendini değersiz hissediyor eşim ezik kalıyor falan kaldıramıyorm artık hiç annemler bir şey alsa oturup ağlayacak duruma geldim duygusallığımda var benim eşimde pek anlamıyor aslında farkında ama çok sessiz kalıyor aynı şeyi benim ailem yapsa hiç gocunmam kendi ailem diye lafımı da esirgemem yani görümcem geçen bebeğe zıbınlar falan aldım dedi saol dedim gittim bir kaç gün sonra ee dedim ne aldın göstersene dedim cinsiyeti kesin değil diyince gidip iade ettim dedi yalan halbuki hiç almadı hava atıyor onu aldım bunu aldım diye aynı şeyi benm ablam yapsa sen hayırdır dalgamı geçiyosun derm yani

Ben kendim yaptığım zaman yemeği kokuyla doyuyorum sanırım ama hazır önüme gelsin hiç affı yok iştahım açık benim aslında.
bende öyle aslında hazır olsa gömerim ama kendim yapmaya çok üşeniyorum bide fazla yiyince çok karnım geriliyor sıkışıyor midemde hiç yer yok baya yavaş yemeye başladım çikolata falan da yiyorum ama fazla almadım halbuki hamilelikten önce bir gün çikolata yesem ikinci gün 1 kilo almış olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…