2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ya canım bunlara baktık ama çok aman aman sağlam gelmedi bana o yüzden mobilya tarzı olsn die düşündm

ooh canım gözün aydııınn

canım burda bakıyorum herkeste hemen hemen aynı şey var ben artk erkek ailesinin kız ailesi kdr düşünceli olmadığını düşünüyorum..
bizimde ilk torun iki taraftanda. benim ailem hevesle sürekli bişeyler aıyor kıyafetten battaniyeye nevresime emzirme önlüğüme kdr aldılar yani doldu her şeyi , eşimin ailesinde ise tık yok.
ben de artk söyledim
annemler beşikle bebek arabasını alcak sizde odasını alırsınz dimi ?? dedim
o günden beri ses çıkmadı bakalm bekliyorm şimdi.. ha bi de bize alacak bişey bırakmadın diyolar, dedim doğmasını mı beklicez doğana kdr eksiği kalmaz dedim geçen hafta sonu 3 atlet 1 eşofman takımı aldılar bebeğe..

Kızlar bu sıralar eşimle sürekli tartışma halindeyiz her gece ağlıyorum sabah kalkıp işe geliyorum öyle yoruldum ki ve bebegim tüm bunlardan etkilenecek diye üzüntüm resmen ikiye katlanıyor
ya canım sen canını sıkma bebeğin etkilenmesin , eşler bu dönemde keşke biraz daha anlayışlı olsalar ama işte..

canım ben artık söylüyorm laf gelince valla.. şimdiye kdr hep alttan aldımda noldu diyorum söylemek lazım ya ..ama sen stres yapma boşver bebeğin etkilenmesin hiç

Benim de sıkıntım bu konuda kendi ailemle ilgili :/ şunu alırız bunu yaparız demiyor kimse . Kv aslında her şeye hevesli ama o da sadece kendi yapınca 30 yıl konuşur ben aldım ben yaptım diye . Annem girişken bir kadın da değil üstelik yıllarca hep ben çekip çevirdim . Eşim de bişeyler bekliyor hissediyorum iki tarafta bir şey yapsın istiyor ben de kendi ailemden hareket görmeyince onlar da yapsın istemiyorum

canım ben artık söylüyorm laf gelince valla.. şimdiye kdr hep alttan aldımda noldu diyorum söylemek lazım ya ..ama sen stres yapma boşver bebeğin etkilenmesin hiç
bende söylüyorum arada da öyle bir şey ki ondan bile hiç gocunup mahcup olmuyorlar bebek doğunca da bakarız ederiz geliriz falan diyorlar neyse bu bebek bakma merakı annem zaten yanımda olacak gerek yok diyorum yok yok gelirim diyorlar dicem önce kendi oğlunuza bir sahip çıkın yanında olun da ben çocuğma bakarım yani

Kızlar benim babam Bebek odasını aldı,kızkardeşim Bebek arabasını aldı.Geçen ay da kıyafet alışverişi yaptık.Bugün de annem beni hamile alışverişine çıkardı.Eşimin ailesi mi ,5 aylık hamileyim bir çift çorap alıp gelemedi Sizce hangisi daha iyi ,birşey alıp söz sahibi olmaları mı,yoksa hiç almaları mı

Aaa buda iyiymiş bak :) bende sadece dolap ve beşik alacağım o küçücük kıyafetler bizim dolabı aşırı karıştırır yoksa :)

aynen canım, ben de eğer oda takımı almazsam dolap alaym bi de beşik ya da yatak alırım 1yaş sonrası için diyorm bi tane odam var şuan biraz küçük ama orayı yapacağm direk

öyle aslında canım ben kendi ailemden ilgi gördükçe istiyorum ki onlarda uğraşsın etsin en azından oğulları için ama yok benim kv evimi yerleştirirken bir kova alıpta geldi onuda söyledi kovasını leğenini aldım diye bizimkiler zaten bu kadar koşturmasa onlardan da ilgi beklemem de çok gamsızlar ya bir şey yaptıklarını sanıyorlar

alsalar da bir dert cidden dediğin gibi söz sahibi olup onu aldık bunu aldık diyecekler şimdi biz bir sıfır önde oluyoruz bu saatten sonra da pek lafımı esirgiceğmi sanmıyorm ben ama eşim açısından bakıyorum da resmen tek başına, bide nasıl bu kadar rahat mahçup olmadan ööyle duruyorlar onu kaldıramıyorum ben kendi aileme mahcup oluyorum ya

Son düzenleme:
Ben 34 yaşındayım hep kendim yaptım her şeyimi evlenirken de maddi bişey görmedim kendi ailemden bekarlığımda hep ben eve harcadım paramı . Ona gocunmuyorum aslında alışığım bu ilgisizliğe :) eşimin ailesinin bir şey yapmasını istemiyorum çünkü biz yaptık biz aldık diye konuşuyorlar

Hani arabayı kv alacaktı :) en acı durum benim sanırım napalım kader kısmet :)

Keşke benim eşimde biraz sağlam durup ailesine karşı böyle bir şeyleri yapayım edeyim çabasında olsa da benim eşimde de yok her şeyi ben düşünüyorum o alınacak bu alınacak ben söylemeden kılını kıpırdatmıyor

Yapamayan yapamaz ama mesela ben aileme ne yapacaksınız diyemem çünkü yapılmayacak biliyorum kardeşime de yapılmadı :)

Hani arabayı kv alacaktı :) en acı durum benim sanırım napalım kader kısmet :)
Hastaneye gitmeden önce alacakmışız canım ona göre sanırım param cebimde ne kadar kalırsa “kar,kardır “hesabı yapıyordu kızkardeşim de saolsun aldı ,aman daha iyi oldu,benim ağzıma laf veriyorlar,haberleri yok

Kaç yaşında eşin ?Şimdi geçmişi okudum ,”çocuk demiş “kv .Askerliğini yapmış,evlenmiş bir adamın nesi çocuk oluyor acaba

aynen canım, ben de eğer oda takımı almazsam dolap alaym bi de beşik ya da yatak alırım 1yaş sonrası için diyorm bi tane odam var şuan biraz küçük ama orayı yapacağm direk
Bende oda var ama yok yani şuan işim için kullanıyorum :) doğumdan sonra devam ederim diye düşünüyorum o yüzden şimdilik oda planım yok :) belki sonra dükkan filan olur yada 4+1 e taşınır ev bilemiyorum :)

Kaç yaşında eşin ?Şimdi geçmişi okudum ,”çocuk demiş “kv .Askerliğini yapmış,evlenmiş bir adamın nesi çocuk oluyor acaba
yakıştıramıyorlar herhalde anlamıyorm ki evet yaşımız küçük eşim 25 yaşında ama hiç yetiştirmemiş ailesi gerçekten doğruyu yanlışı ben öğretiyorum hala onlar da oğlum şöyle böyle diye akıl vereceklerine hala daha çocuksun diyorlar baba olacak daha ötesimi var biraz arkasında dursalar onlar böyle yaptıkça eşim iyce napıcağnı sapıtıyo valla

Hepimizde sorunlar aynı demek kayınvalide eş görümceler ... kesinlikle Bebişlerimize yoğunlaşmalıyız canım

ya aynennnn , o kdr heveslilerki bakmaya anlatamam sana bi de biliyorm bebeğe bakar beni kimse sallamaz yani, ben o yüzden eve deil direk anneme gitmeyi düşünüyorm ilk 2 hafta ..

yine de söz sahibi olurlar canım bişey almasalarda bence :)

Seni çok iyi anlıyorum canım ,benim eşimde 34 yaşında.Ve bizim biliyosun 2 aydır hastane sürecimiz vardı.Bir keresinde 11 gün kaldı,ikinci seferinde 5 gün kaldı.Kv saolsun eşimin bütün huylarını değiştirmiş.Ve hastaneden çıkınca da almış kendi evine götürmüş,ben de evde eşimi bekliyorum.Kıyamet koptu ,bebeğininin yüzünü bile göremeyeceksin dedim,paşa paşa evine geldi,o yüzden bu erkekler hep böyle kvlerin gözünde onlar hep oğluşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…