2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence hiç bir şey almamaları daha iyi. 40yıl lafı olacaksa almasınlar. Zaten büyük parçalar alınmış ne güzel :)

Cok gecmıs olsunn...ınsallah sonuçların guzel cıkar

Bu kıst daha once mı vardı yoksa hamılelıkte mı cıktı? OyleySe eger belırtılerı yazabılır mısın? Suan sana etkısı nasıl :/
Yok hamilelikte cikmadi, yillar oncesinden var, kendim hissetmistim ilk defa, ultrasonla bakilmisti, o zaman biopsiye gerek duyulmamisti, o kadar yaygin ki bir cok kadinda var. Bazi zamanlar biraz agri yapiyor onun disinda hic sikinti yasamadim. Bu seferki kontrolde biopsi yapalim diye tavsiye etti doktor, ben de dogumdan sonraya kalmasin diye simdi yaptirdim, dun oldum, hic birsey hissetmedim, kolay gecti ama sadece lokal anestezi olmasina ragmen cok uykum geldi, butun gun dinlendim uyudum.

Erkek anası olacağımı öğrendiğimden beri kayınvalideme karşı daha ılımlı hisler besliyorum. Gerçi benimkinin ne laf sokması vardır ne karışması. Maddi açıdan sağolsunlar daha müjdeyi alınca eşime para verdiler bebikonun yatağını da aldılar. Düğünde hiç bişey yapmadıklarından heralde bebeğe sakladılar. Sen 2 yıl bekle bulantılarla sürün uyuma yeme içme büyüt daha şimdiden lisede okul çetesine girer mi kick boksa yazdırayım da dayak yemesin diye düşün sonra tutsun kızı getirsin kız seni istemesinn.. Kızlar yanlış anlamayın benim kaynanam belki hepinizin içindeki en iyisidir ama adı kaynana olunca batıyo söyledikleri bazen. Erkek anaları yandık bizzzz.

Kızlar bu sıralar eşimle sürekli tartışma halindeyiz her gece ağlıyorum sabah kalkıp işe geliyorum öyle yoruldum ki ve bebegim tüm bunlardan etkilenecek diye üzüntüm resmen ikiye katlanıyor
Aynıyız bizde öyleyiz ...

bizimkiler kendi çocuklarına yetiştirip sahip çıkamamışlar ki eminin gelip bizim neyi yapıp neyi yapamadığmıza bakarlar klasik şöyle emzir böyle gazını çıkar sonrada bakamıyo lafları falan çıkarırlar kendileri çok bildikleri için ay hiç gerek yok bizim annemle mesafe baya var yoksa bende öyle yapardımda eşim gelemez
ay evet ya 25 de olsa 40 da olsa çocuk diyecekler öyle bir alıştırmış ki bizimkide kalkıp bir çay bile almaz bütün temizlik tertip adabını ben öğrettim resmen hala da mücadele veriyorum tutup bide çocuk diyorlar

Kızlar son yorumların hepsini okudum resmen benim duygularıma tercüman olmuşsunuz.

Benim annem ve babam bebek arabasını, odasını, beşiğini hatta oto koltuğuna kadar herşeyi alma hevesi var ve ben açıkcası istemiyorum hepsini kendi ailem yapsın.
Sonuçta durumları eşimin ailesine göre daha iyi değil ama şimdiden biriktirmişler para hevesle.

Eşimin ailesi daha doğru düzgün bebekle ilgili sohbet etmediler bizimle bişey alacaklarını pek sanmıyorum sadece kıyafet ile gelirler ilerde okadar.
Üzülüyorum çünkü iki kayıbım var bu 3. Hamileliğim ve onlar içinde kıymetli torun olması gerekmiyor mu?
Şimdi şöyle bişey de var onlarda eşimle benim birikimim var bebek için ona güveniyorlar ihtiyaçları yok gibisinden ve eminim ki biz eşyaları aldıkca onlar kendi oğulları aldığı için kendileri almış gibi görecekler o yüzden bukadar rahatlar..

Allah korudu sizi canim cok sukür atllattiniz bak sizde
Çok şükür. İlk hamile kaldığım an, çok güçlü olacak bu cocuk, hamileymisim o kadar mısır püskülü suyu, detoks ictim,ağır spor yaptım, bişey olmadı, cengaver olacak, bakın görün,demistim . Beni utandirmiyor zilli. Hep sola yatiyorumyrahat etsin hanımefendi diye, bugün şağa yattım, bir ikii tekme attı unursamadim, 20 saniye sonra iki ayağı miydi artık, iki eli miydi bir vurdu ki sağlı sollu, aninda döndüm . Sağa yatma maceram 30 saniye sürmedi toplamda. Sizin tekmeler ne alemde kızlar?

Kızlar bu sıralar eşimle sürekli tartışma halindeyiz her gece ağlıyorum sabah kalkıp işe geliyorum öyle yoruldum ki ve bebegim tüm bunlardan etkilenecek diye üzüntüm resmen ikiye katlanıyor
Tartışma sebebiniz sudan şeylerse boşver canım , hiç takma biliyorum duygusallık hatsafha da oluyor ama inan geçip gidiyor herşey.

Bunları kv mi dedi :)))
Valla ne tuhaflar ya, benim eşim yok herşeyin farkında olsun bı bağıracak yemek getir , bir ben bagiracagim yok box a yazdiracakmis , hazır cevap olacaksınız çocuk kızınca da erkek böyle olur diyor :)
Diyorum ki , bir insanı erkek, kadın yaşamını sürdürebilmesi için diğer bir insanın ve ya cinsiyete mecbur briakmamak adına cinsiyet ayrımı yapılmadan temel şeyleri öğrenmeli en azından . Yemek yapma , temizlik, kişisel bakım vs vs yok arkadaş ben böyle çocuk yetistirirsem eğer çocuk ılık olurmuş ( gay demek istedi ) böyle bir kafa yapısıyla mücadele ediyorum ben yıllardır.
Allah şu kör zihniyetle mücadele eden her kadına yardım etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…