İnşallah canımmÇok sağ ol canım
Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah
Kullana bilirsin canım , ben kullandım kızımda kullandım kısmet olursa indirim bekliyorum yine aynı model alacağım . İçine destek minderi alırsın sadece. Bebeğe sert gelmesin diye .ne güzel alışveriş yapıyorsunuz. ben bebek için daha bir mendil bile almadım. bebek arabası ve beşik konusunda o kadar kararsızım ki. chicco liteway yenidoğan için de kullanılabiliyor mu? bunu alırsam ek ne almak gerekecek? deneyimliler yardım lütfen :/
Oturup duygularımızı anlatmamız lazım sanırım bizim gibi hissedip düşünmemeleri doğal ama empati yapmaları şartya bilmiyorum hamilelikten önce konuşmasak istemiyor galiba diyeceğim. Şimdi hazırlıklarını yapıyorum hep tek başıma.
teşekkür ederim. hangi modelini önerirsin peki? ve indirim nerde yapılacak? travel sistemde bu arabada olmayan ne var bi de :) yani anneler neden travel sistem tercih ediyor daha çok?Kullana bilirsin canım , ben kullandım kızımda kullandım kısmet olursa indirim bekliyorum yine aynı model alacağım . İçine destek minderi alırsın sadece. Bebeğe sert gelmesin diye .
Allah yardımcımız olsun kuzum...Aynıyız bizde öyleyiz ...
Artık öyle bi karar aldım zaten canım bebişime odaklanıcamTartışma sebebiniz sudan şeylerse boşver canım , hiç takma biliyorum duygusallık hatsafha da oluyor ama inan geçip gidiyor herşey.
yok kanıtlanmış bir zararı yok. yanma ekşime vb yapmıyorsa abartmamak kaydıyla yiyebilirsin. bebeğin damak tadı da acıya uyum sağlıyor denir hatta :) bebeği yakıyorsun ne ya :) ben de soda içerken bebeği eriteceksin dedi biri teallaamsjdjBen de bu aralar biraz abarttım yemeyi. Bebeği yakıyorsun diyorlar da :)) ona geçmiyordur dimi
Arkadaşım valla onu ben diyorum kick boksa yazdıralım diye haberlerde falan okul çeteleri oluyo ya kavgalar bilmem neler onlardan çok korkuyorum kick boksa yazdıralım diyorum sataşan olursa kendini korusun Allahım korusun tüm evlatları ama evinde şiddet olanlar direkt eğilimli oluyo korkuyorum oğluma musallat olur diye. Daha erkek olduğunu öğrendiğim ilk gün arabada eşime dönerken dedim ya çeteler çocuğumu döverse diye. Annelik bence biraz ruh hastalığı yani şahsen benim için. O karyolalardan almadım ki yatağında uyanır doğrulmaya başlayınca bilmez kendini atar diye park yatak aldım ki hemen o tarz aksiyonlara girdiğini görünce alt katına indireyim diye. Bence benim kaygılarıma psikolog lazımBunları kv mi dedi :)))
Valla ne tuhaflar ya, benim eşim yok herşeyin farkında olsun bı bağıracak yemek getir , bir ben bagiracagim yok box a yazdiracakmis , hazır cevap olacaksınız çocuk kızınca da erkek böyle olur diyor :)
Diyorum ki , bir insanı erkek, kadın yaşamını sürdürebilmesi için diğer bir insanın ve ya cinsiyete mecbur briakmamak adına cinsiyet ayrımı yapılmadan temel şeyleri öğrenmeli en azından . Yemek yapma , temizlik, kişisel bakım vs vs yok arkadaş ben böyle çocuk yetistirirsem eğer çocuk ılık olurmuş ( gay demek istedi ) böyle bir kafa yapısıyla mücadele ediyorum ben yıllardır.
Allah şu kör zihniyetle mücadele eden her kadına yardım etsin .
maşallah. tekmeler çok tatlış alemde valla. ben vurmaya başlayınca sırt üstü uzanıp başımı yüksekte tutuyorum göbeğimi izliyorum, vurduğu yerler pıt pıt havaya kalkıyor. en sevdiğim hobi oldu bunu izlemek ahah. eşim de gördü geçen şok oldu. artık o da hissedebiliyor. ne güzel şeymiş bu. allah herkese nasip etsin.Çok şükür. İlk hamile kaldığım an, çok güçlü olacak bu cocuk, hamileymisim o kadar mısır püskülü suyu, detoks ictim,ağır spor yaptım, bişey olmadı, cengaver olacak, bakın görün,demistim . Beni utandirmiyor zilli. Hep sola yatiyorumyrahat etsin hanımefendi diye, bugün şağa yattım, bir ikii tekme attı unursamadim, 20 saniye sonra iki ayağı miydi artık, iki eli miydi bir vurdu ki sağlı sollu, aninda döndüm . Sağa yatma maceram 30 saniye sürmedi toplamda. Sizin tekmeler ne alemde kızlar?
Kızlar son yorumların hepsini okudum resmen benim duygularıma tercüman olmuşsunuz.
Benim annem ve babam bebek arabasını, odasını, beşiğini hatta oto koltuğuna kadar herşeyi alma hevesi var ve ben açıkcası istemiyorum hepsini kendi ailem yapsın.
Sonuçta durumları eşimin ailesine göre daha iyi değil ama şimdiden biriktirmişler para hevesle.
Eşimin ailesi daha doğru düzgün bebekle ilgili sohbet etmediler bizimle bişey alacaklarını pek sanmıyorum sadece kıyafet ile gelirler ilerde okadar.
Üzülüyorum çünkü iki kayıbım var bu 3. Hamileliğim ve onlar içinde kıymetli torun olması gerekmiyor mu?
Şimdi şöyle bişey de var onlarda eşimle benim birikimim var bebek için ona güveniyorlar ihtiyaçları yok gibisinden ve eminim ki biz eşyaları aldıkca onlar kendi oğulları aldığı için kendileri almış gibi görecekler o yüzden bukadar rahatlar..
Ben pek fark göremiyorum görsel açı dışında , kabul etmek gerek ki travel sistemler daha sık ama ileriye dönük olacağını düşünmüyorum.teşekkür ederim. hangi modelini önerirsin peki? ve indirim nerde yapılacak? travel sistemde bu arabada olmayan ne var bi de :) yani anneler neden travel sistem tercih ediyor daha çok?
Sende ki farklı ve doğal bir endişe . Kziimda bende de olmuştu aynı şey . Ben hiç ölümden korkmam diyordum ama kızımın doğumuna yakın nasıl bir korku sarmıştı içimi anlatamam. Aylarca gizli gizli ağladım hem şu sapik pis dünyaya çocuk getireceğim diye , hem ben ölürsem ona ne olacak diye düşünmekten. Gayet normal sende ki durumda canımArkadaşım valla onu ben diyorum kick boksa yazdıralım diye haberlerde falan okul çeteleri oluyo ya kavgalar bilmem neler onlardan çok korkuyorum kick boksa yazdıralım diyorum sataşan olursa kendini korusun Allahım korusun tüm evlatları ama evinde şiddet olanlar direkt eğilimli oluyo korkuyorum oğluma musallat olur diye. Daha erkek olduğunu öğrendiğim ilk gün arabada eşime dönerken dedim ya çeteler çocuğumu döverse diye. Annelik bence biraz ruh hastalığı yani şahsen benim için. O karyolalardan almadım ki yatağında uyanır doğrulmaya başlayınca bilmez kendini atar diye park yatak aldım ki hemen o tarz aksiyonlara girdiğini görünce alt katına indireyim diye. Bence benim kaygılarıma psikolog lazım
aldığında buraya yazarsan çok sevinirim. teşekkürler cevapların için.Ben pek fark göremiyorum görsel açı dışında , kabul etmek gerek ki travel sistemler daha sık ama ileriye dönük olacağını düşünmüyorum.
12 Şubat e bebek indirimi olacak canım , bende onu bekliyorum şu an.
Selam herkese,alışveriş furyası başladı herkes de bizde ufak tefek şeyleri halledik hep.herkes aldıklarını sağlıkla,ıyi günlerde kullanmak olsun.
Bebek nevresim tk.arayanlar english home da 62.5tl düşmüş.yedek kullanmak için almak istiyorum.aklınızda olsun sizinde.
ben mt işi müslin aldım dokuması hazır aldıklarımdan çok daha güzel.kenarlarindan da 8 tane de ağız bezi cıktı,terzi ile 30 tl tuttu.haa uğraşmaya değer mi ayrı konu :))
Yok canım ya her gün çekiyorum bu sırt ağrısı özellikle akşamüstü başlıyor uyuyana kadar devam ediyor.Gaz sancısı vuruyor olabilir mi ya da mide ağrısı da oraya vuruyor bazen?
Bende sırt değil ama bel ağrısı başladı bayadır
Alla alla sırt ağrısımı yaparmış doktora bi sorayım canım.Ben ilk gebeliğimde yaşamıştım safra kesesinde taş olduğundan dediler gebelikte olabiliyormuş yinede doktora danışmakta fayda var
Sağol canım ya sıcak su torbası koysam faydası olurmuki :/ bide sağ tarafım ağrıyor sırtım çok fena anneme sürekli masaj yaptırıyorum.Daha önce yazdım burda ıkı hafta ınanılmaaaaaz bır gogus agrısı yasadım resmen ustune yatamadım uykumdan uyandım kabus gıbıydı ve o agrı tam ıkı gogus arkası sırtıma da vurmustu koltuga bıle yaslanınca batıyorduhattaa kolumun yarısına kadar vurmuştu ben banyoda sıcak su tutuyordum sonra masaj cok sukur sımdı gectı azıcık sol gogsumde kaldı... ınsallah senınde geçer ya cok zor gerçekten.... gecmıs olsun
Ne kadar yanlıs bir düsünce yapısı ben Allah nasip ederse oglum herseyi de bilsin karisına da yardim etsin düşünceli bir erkek olsun istiyorum. Buna ılık diyen zihniyetle savasamaz ki insan ne anlatacaksin yani ? Herkes oglunu boyle yetistirse bu kadinlar bu kadar zorluk yasanaz bence kiyamiyor analar ogullarina olan gelinlere oluyor valla sansli azinlik disinda butün kadinlarda az yada cok bu durumu yasiyor acikcasiBunları kv mi dedi :)))
Valla ne tuhaflar ya, benim eşim yok herşeyin farkında olsun bı bağıracak yemek getir , bir ben bagiracagim yok box a yazdiracakmis , hazır cevap olacaksınız çocuk kızınca da erkek böyle olur diyor :)
Diyorum ki , bir insanı erkek, kadın yaşamını sürdürebilmesi için diğer bir insanın ve ya cinsiyete mecbur briakmamak adına cinsiyet ayrımı yapılmadan temel şeyleri öğrenmeli en azından . Yemek yapma , temizlik, kişisel bakım vs vs yok arkadaş ben böyle çocuk yetistirirsem eğer çocuk ılık olurmuş ( gay demek istedi ) böyle bir kafa yapısıyla mücadele ediyorum ben yıllardır.
Allah şu kör zihniyetle mücadele eden her kadına yardım etsin .
Hiç tam batın ultrasonla baktılar mı canım karnına. Safrakesesi olabilir. Ben ciğerlerim ağrıyor sanıyordum sırtın üst kısmında ağrı oluyor ve sağ boşluğumda inceden bir ağrı oluyordu akşamları. Safrakesesi yapıyormuş meğer. Ağır şeyler yediğinde daha çok ağrı yapar oysa. Yumurta çok dokunuyormuş ben hergün yiyordumYok canım ya her gün çekiyorum bu sırt ağrısı özellikle akşamüstü başlıyor uyuyana kadar devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?