2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ne güzel alışveriş yapıyorsunuz. ben bebek için daha bir mendil bile almadım. bebek arabası ve beşik konusunda o kadar kararsızım ki. chicco liteway yenidoğan için de kullanılabiliyor mu? bunu alırsam ek ne almak gerekecek? deneyimliler yardım lütfen :/

Kullana bilirsin canım , ben kullandım kızımda kullandım kısmet olursa indirim bekliyorum yine aynı model alacağım . İçine destek minderi alırsın sadece. Bebeğe sert gelmesin diye .

Kullana bilirsin canım , ben kullandım kızımda kullandım kısmet olursa indirim bekliyorum yine aynı model alacağım . İçine destek minderi alırsın sadece. Bebeğe sert gelmesin diye .
teşekkür ederim. hangi modelini önerirsin peki? ve indirim nerde yapılacak? travel sistemde bu arabada olmayan ne var bi de :) yani anneler neden travel sistem tercih ediyor daha çok?

Ben de bu aralar biraz abarttım yemeyi. Bebeği yakıyorsun diyorlar da :)) ona geçmiyordur dimi
yok kanıtlanmış bir zararı yok. yanma ekşime vb yapmıyorsa abartmamak kaydıyla yiyebilirsin. bebeğin damak tadı da acıya uyum sağlıyor denir hatta :) bebeği yakıyorsun ne ya :) ben de soda içerken bebeği eriteceksin dedi biri teallaamsjdj

Arkadaşım valla onu ben diyorum kick boksa yazdıralım diye haberlerde falan okul çeteleri oluyo ya kavgalar bilmem neler onlardan çok korkuyorum kick boksa yazdıralım diyorum sataşan olursa kendini korusun Allahım korusun tüm evlatları ama evinde şiddet olanlar direkt eğilimli oluyo korkuyorum oğluma musallat olur diye. Daha erkek olduğunu öğrendiğim ilk gün arabada eşime dönerken dedim ya çeteler çocuğumu döverse diye. Annelik bence biraz ruh hastalığı yani şahsen benim için. O karyolalardan almadım ki yatağında uyanır doğrulmaya başlayınca bilmez kendini atar diye park yatak aldım ki hemen o tarz aksiyonlara girdiğini görünce alt katına indireyim diye. Bence benim kaygılarıma psikolog lazım

maşallah. tekmeler çok tatlış alemde valla. ben vurmaya başlayınca sırt üstü uzanıp başımı yüksekte tutuyorum göbeğimi izliyorum, vurduğu yerler pıt pıt havaya kalkıyor. en sevdiğim hobi oldu bunu izlemek ahah. eşim de gördü geçen şok oldu. artık o da hissedebiliyor. ne güzel şeymiş bu. allah herkese nasip etsin.

ay ağlamak istiyorum artık herkes mi aynı olur valla çok üzücü insana kendini değersiz hissettiriyorlar bide o durum var oğulları alınca onlar almış gibi doğru valla yok anacım varsa bile yok diyeceksin bizim durumumuz iyi değil mesela kendimize anca yetiyoruz ona ramen öyle izliyorlar bide üstüne kv evinin eksiğini falan aldırır arada bide o durum var faydanız yok bari zararınız olmasın şu devirde 5 kuruşun hesabını yapar olduk ya

teşekkür ederim. hangi modelini önerirsin peki? ve indirim nerde yapılacak? travel sistemde bu arabada olmayan ne var bi de :) yani anneler neden travel sistem tercih ediyor daha çok?
Ben pek fark göremiyorum görsel açı dışında , kabul etmek gerek ki travel sistemler daha sık ama ileriye dönük olacağını düşünmüyorum.
12 Şubat e bebek indirimi olacak canım , bende onu bekliyorum şu an.

Sende ki farklı ve doğal bir endişe . Kziimda bende de olmuştu aynı şey . Ben hiç ölümden korkmam diyordum ama kızımın doğumuna yakın nasıl bir korku sarmıştı içimi anlatamam. Aylarca gizli gizli ağladım hem şu sapik pis dünyaya çocuk getireceğim diye , hem ben ölürsem ona ne olacak diye düşünmekten. Gayet normal sende ki durumda canım hiç endişe etme sen , iyiyi doğruyu ogrettikten sonra Allah'ın izniyle kendini korur.

aldığında buraya yazarsan çok sevinirim. teşekkürler cevapların için.

Değer tabi değmez mi bende öyle yaptırcam,hem puset üzerine kullanmak için kenarlarına ponponlu şerit diktiricem.geri kalanlardan da bende ağız mendili yaptırırım diye düşündüm.baksana 30 a halletmişsin sadece bir büyük parça Müslini internete 65 satan yer bile gördüm

Sağol canım ya sıcak su torbası koysam faydası olurmuki :/ bide sağ tarafım ağrıyor sırtım çok fena anneme sürekli masaj yaptırıyorum.

Ne kadar yanlıs bir düsünce yapısı ben Allah nasip ederse oglum herseyi de bilsin karisına da yardim etsin düşünceli bir erkek olsun istiyorum. Buna ılık diyen zihniyetle savasamaz ki insan ne anlatacaksin yani ? Herkes oglunu boyle yetistirse bu kadinlar bu kadar zorluk yasanaz bence kiyamiyor analar ogullarina olan gelinlere oluyor valla sansli azinlik disinda butün kadinlarda az yada cok bu durumu yasiyor acikcasi

Yok canım ya her gün çekiyorum bu sırt ağrısı özellikle akşamüstü başlıyor uyuyana kadar devam ediyor.
Hiç tam batın ultrasonla baktılar mı canım karnına. Safrakesesi olabilir. Ben ciğerlerim ağrıyor sanıyordum sırtın üst kısmında ağrı oluyor ve sağ boşluğumda inceden bir ağrı oluyordu akşamları. Safrakesesi yapıyormuş meğer. Ağır şeyler yediğinde daha çok ağrı yapar oysa. Yumurta çok dokunuyormuş ben hergün yiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…