2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok canım ya her gün çekiyorum bu sırt ağrısı özellikle akşamüstü başlıyor uyuyana kadar devam ediyor.
Canim gecen takvimimde yaziyordu sirt agrisi normalmis rahim genislediginden vücudun odak noktasi degisiyormus arti.olarak gobek ciktigindan farketmeden one dogru egimli yuruyormusuz bu da bel ve sirt agrilarina sebep oluyormus benim sırt agrim cok olmadi ozellikle magnezyum ictigimden beridir. Ama bel agrisi off diyorum azcik ayakta kalayim yada azcik yorulayim resmen surunduruyor

Sakizi yutarsan bebege yapisir diyen bile gördü bu gözler

Bizimki daha o kadar güclenmedi hafif hafif dürtüyor doktorumda birkac haftan kaldi sen ozaman görürsün tekmeleri diyor ne hissetmek ayri gormek ayri güzel herseyleri cok güzel :)

Benim ki daha o kadar güclü degil teyzesi yavas yavas vuruyor hafifce :)) normalmis suan birkac hafta sonra goreceksin sen tekmeyi dedi doktorum :)) bu arada o zilliyi oper severim kizlar daha bir cengavermi oluyor nedir :))

ya bilmiyorum hamilelikten önce konuşmasak istemiyor galiba diyeceğim. Şimdi hazırlıklarını yapıyorum hep tek başıma.
Erkeklerin bu duruma adapte olmasi bizim kadar cabuk olmuyor acikcasi onu tesvik etmek icin birseyler yapin mesela ismi babasi versin yada tekme attiginda gosterebilirsiniz baktiniz olmuyor acikca konusun sen boyle yapinca ben etkileniyorum cocukta uzuluyor diye :/

Gözün aydın canım oğlunun sağlıklı olmasına çok sevindim

Sağol canım ya sıcak su torbası koysam faydası olurmuki :/ bide sağ tarafım ağrıyor sırtım çok fena anneme sürekli masaj yaptırıyorum.
Cnm beline sıcak su torbası koyma bebeğe iyi değilmiş düşük riski yapıyormuş. Ama sırtına yukarı taraflara koyabilirsin

Tabi ki yanlış , ailesi böyle yetiştirdiği için ben çekiyorum bazı huylarini yillardir. Kim ne derse desin. Bilinçli anne- baba , bilinçli nesillerdir. Spor olarak uğraşır box ve ya farklı bir dalla ama kaba- kuvvet güç için değil.

Benim iki taraftan da tik yok herseyi esimle yapacagiz bazen uzulur gibi olsamda cogu zaman boylesidaha iyidir diyorum yarin oburgun gelsin karissinlar bakalim sıkıyosa

Yumurtaya alerjim var yemiyorum canım haftada bir anca. İnternetten nedenlerine baktımda duruş bozukluğundan, hormonların fazla salgılanmasından, rahmin büyümesinden vs olurmuş bende duruş bozukluğu var sanırım ondan ağrıyor ya.

Kesinlikle anne ve babadan ne görürse çocukta o oluyor cünkü bizim yegen var 3 yasinda babasi durmadan telefonla oynuyor cocukta ayni onun gibi oldu kitap okumuyor boyama yapmiyor varsa yoksa telefon simdi bu cocuga kizabilirmisin ? Boks sadece spor iken güzel bu arada başka bir durum icin asla kullanılmamalı bunu cocuga da asilamak lazim heleki erkek cocuguysa ve kadina siddet bu kadar artmisken ağac yaşken egilir neticede

Haklısın canım benim ablamlar geldi şehir dışından her gün dışardayız çok yürüyorum ve 3 gün önce magnezyum ilacım bitti sanırım bu yüzden çekiyorum bu ağrıları yarın ilk işim magnezyum aldırmak olucak eşime.

Sakizi yutarsan bebege yapisir diyen bile gördü bu gözler
ahaha bebek midede yetişiyor zaten. ne yenip içiliyorsa üstüne dökülüyor.
Bizimki daha o kadar güclenmedi hafif hafif dürtüyor doktorumda birkac haftan kaldi sen ozaman görürsün tekmeleri diyor ne hissetmek ayri gormek ayri güzel herseyleri cok güzel :)
ben nerdeyse 21. haftaya dek hissetmedim. burda bebeği son hareket edenlerden biriyim ama bir geldi pir geldi minnoş. giysimin üstünden bile görülüyor vururkenki kabarmalar. eşim görüp hissedince mutfağa gidip gizlice ağladı

Ben son 1.5 bucuk haftadir hergun sabah cikip aksam giriyorum eve yuruyus iyide iste benimki de fazlasi oglusum.cok yoruldu bu aralar bel agrisi da ayyuka cikti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…