2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hic sorma oyle bir inanis var sanirim onu yeme bunu icme vs diye ben annesiyim onun icin en iyisini ben bilirim. Doktor kontrolundeyim takildigimi zaten ona soruyorum. Dolayisiyla baska kimse lafini bile etmemeli de anlatamiyorsun :)) ayy ne guzel bizde gorelim o tekmeleri insallah :))

Benim iki taraftan da tik yok herseyi esimle yapacagiz bazen uzulur gibi olsamda cogu zaman boylesidaha iyidir diyorum yarin oburgun gelsin karissinlar bakalim sıkıyosa

Ben kv nin anneme üstünlük taslamasını istemiyorum ama annem sağolsun olur annem olur her şey olur diyip oturduğu için elim kolum bağlı :/ az önce Doğum parası konuşuyoruz bakalım ne kadar olacak hastaneden bilgi alcaz dedim o gün gelsin bakalım diyor . Anne o gün gelince olmuyor o işler eskidenmiş gelin ata binmiş, bebek rızkıyla doğar cümleleri şimdiden hazırlamamız lazım her şeyi diyorum tabi kızım diyor :/

Çocuk midede çünkü yuttuk biz onları
Hahahahahahah evet aynen :)) oyle bir inanis var saniyorum :)) burda okumustum bir konuda kadin diyorki hamileyken iliskiye girilirse cocugun kafasi yamuk olabilirmis darbe alabilirmis gozlerim kanadi gozlerim keske biraz okusalar :))

Ponponlu şeritler nasıl ki canım? Hiç bilmiyorum.Ugraşmayı, emek vermeyi seviyorum :))

Seninki en azindan lafla olarak bile olsa yaninda benimkinde hic hayir yok ne zamanlar yasadim bir kere ilk duydugunda aradi tebrik bile etmeden kapadi o gün bu gündür konusmuyoruz istemiyorum onlardan gelecek hayir Allahtan gelsin diyorum senin durumda zormus ama bir annenin evladina bu kadar duyarsiz olmasini aklim.almiyor gercekten

amaan boşver ben gülüp geçiyorum kendi bildiğimi okumaya devam ediyorum.

inşallah çok yakında hissedeceksin. youtube'a anne karnındaki bebek hareketleri yazdım benim gördüğüm kabartılar ne ki. onları da görürüz inşallah ilerledikçe :)

Kızlar selam ayrıntılılardan gzel sonuçlar gelmiş maşallah gözünüz aydın bekleyenlerinden bol şanş
Jazzquell canım çok sevindim sonuçlara

Birde kızlar malesef kiminin kendi kimininde eşinin ailesi kısmında sorunlar var lütfen takmayın yaşadığınız mucizenin tadını çıkarın boşverin

S Serylady canım mesajlarda okudum ama dün mü bugün mü emin olamadım ama doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu huzurlu sağlıklı ve oğluşunla geçireceğin yaşların olsun

Bu arada aşı için zaman aralığı konusu geçmişti normalde tetanoz aşısı için size aşı kartı vermeleri lazım orada zaman tablosu var 2. Bir ay sonra 3. Altı ay sonra falan 5inide yaptırırsanız 10 yıl korur.

Ben işe daldım deli gibi çalışıyorum bu aralar hepinize sevgiler

Ya ben arkadasimin ki.gormustum sok olmustum cikacak gibiydi nerdeyse :))

Ben son 1.5 bucuk haftadir hergun sabah cikip aksam giriyorum eve yuruyus iyide iste benimki de fazlasi oglusum.cok yoruldu bu aralar bel agrisi da ayyuka cikti :))
Benimkide öyle valla her gün sessiz sedasız yerde yatardım şimdi yiğenim bağırmaları çağırmaları onun arkadasından koşturmam falan bebişi yordu baya :)

Canim bugün dogum günüm oglumla cok güzel bir gün gecirdik :))cok sükür ozlettin kendini epey arada ugra dedik ama bir kayboldun gittin :)) ben oldum tetanoz 4 subatta ikincisi 25 martta cagirdilar 1 ayi gecmis olacak bilemedim :)) sen nasilsin ? Kuslarin nasil varmi yeni birseyler ?

Benimkide öyle valla her gün sessiz sedasız yerde yatardım şimdi yiğenim bağırmaları çağırmaları onun arkadasından koşturmam falan bebişi yordu baya :)
Yoruluyorsundur canim benim gibi sende bence ondan oluyordur ama yine de ihmal etme gittiginde doktoruna bir danis

Yok be kuzum çalışıyorum işler yogun bir müddet olmayıncada yığılmış 2000 küsür mail var outlooklumda Valla araziye çkacak modda değilim sanırım şimdilik Mayıs 1-15 arası yıllık izinden alacağım bir tura çıkacağız plan öyle şimdilik çıkmadan herşeyi toplamaya çalışıyorum. Dediğim şeyi buldunuz mu canım bu arada?

Gittik bugün oraya bulduk ama parca vermedi adam yanimda da kiz arkadas vardi ordan eve tasimak cok zor olacakti esimi gonderecegim bu hafta ici :)) ciksaydin kafan dagilirdi sanki diye dusunmustum ben isebiraz ara versen :)) bugün seni andim kulaklarin cinladimi :))

Kızlar biraz okudumda topiği gerçekten herkes aynı durumda sanırım. Benim eşimin aileside sürekli daha erken bişey almayın deyip duruyor. Eşimin üniversiteden çok yakın bi arkadaşı daha hamile olduğumu öğrendiğim an eğer erkek olursa odasını ben yapcam dedi. Bizde güldük geçtik, dün mesaj atmış oğlanın odasını falan almadınız demi diye bizde yok daha almadık noldu dedik. Ee ben alcamya dedi bizde yok kabul edemeyiz dedik sonuçta bi oda 4-5 bin. Oda kavga etmeyelim isterseniz dedi baya ısrar etti ama ben böyle büyük bi hediyeyi kabul edemem. O yüzden başka bişeyini almasını söyledik başka şehirde kendisi buraya gelicekmiş o zaman konuşalım dedi kapattı konuyu. Yani demek istediğim bi dost bile akrabadan yakın. Daha ne benim ne eşimin akrabalarından bebeğin bişeyini almak istiyoruz diyen oldu.

Çok sükür canim cok sevindim zor günlerin bitti Allahin izniyle oglusunda savasci ruhluymus bak anasini hic yalniz birakmadi :) bende su detaylimi bir atlatsam ne kadar rahatlayacagim bir bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…