Hic sorma oyle bir inanis var sanirim onu yeme bunu icme vs diye ben annesiyim onun icin en iyisini ben bilirim. Doktor kontrolundeyim takildigimi zaten ona soruyorum. Dolayisiyla baska kimse lafini bile etmemeli de anlatamiyorsun :)) ayy ne guzel bizde gorelim o tekmeleri insallah :))ahaha bebek midede yetişiyor zaten. ne yenip içiliyorsa üstüne dökülüyor.
ben nerdeyse 21. haftaya dek hissetmedim. burda bebeği son hareket edenlerden biriyim ama bir geldi pir geldi minnoş. giysimin üstünden bile görülüyor vururkenki kabarmalar. eşim görüp hissedince mutfağa gidip gizlice ağladı
Benim iki taraftan da tik yok herseyi esimle yapacagiz bazen uzulur gibi olsamda cogu zaman boylesidaha iyidir diyorum yarin oburgun gelsin karissinlar bakalim sıkıyosa
Hahahahahahah evet aynen :)) oyle bir inanis var saniyorum :)) burda okumustum bir konuda kadin diyorki hamileyken iliskiye girilirse cocugun kafasi yamuk olabilirmis darbe alabilirmis gozlerim kanadi gozlerim keske biraz okusalar :))Çocuk midede çünkü yuttuk biz onları
Ponponlu şeritler nasıl ki canım? Hiç bilmiyorum.Ugraşmayı, emek vermeyi seviyorum :))Değer tabi değmez mi bende öyle yaptırcam,hem puset üzerine kullanmak için kenarlarına ponponlu şerit diktiricem.geri kalanlardan da bende ağız mendili yaptırırım diye düşündüm.baksana 30 a halletmişsin sadece bir büyük parça Müslini internete 65 satan yer bile gördüm
Seninki en azindan lafla olarak bile olsa yaninda benimkinde hic hayir yok ne zamanlar yasadim bir kere ilk duydugunda aradi tebrik bile etmeden kapadi o gün bu gündür konusmuyoruz istemiyorum onlardan gelecek hayir Allahtan gelsin diyorum senin durumda zormus ama bir annenin evladina bu kadar duyarsiz olmasini aklim.almiyor gercektenBen kv nin anneme üstünlük taslamasını istemiyorum ama annem sağolsun olur annem olur her şey olur diyip oturduğu için elim kolum bağlı :/ az önce Doğum parası konuşuyoruz bakalım ne kadar olacak hastaneden bilgi alcaz dedim o gün gelsin bakalım diyor . Anne o gün gelince olmuyor o işler eskidenmiş gelin ata binmiş, bebek rızkıyla doğar cümleleri şimdiden hazırlamamız lazım her şeyi diyorum tabi kızım diyor :/
amaan boşver ben gülüp geçiyorum kendi bildiğimi okumaya devam ediyorum.Hic sorma oyle bir inanis var sanirim onu yeme bunu icme vs diye ben annesiyim onun icin en iyisini ben bilirim. Doktor kontrolundeyim takildigimi zaten ona soruyorum. Dolayisiyla baska kimse lafini bile etmemeli de anlatamiyorsun :)) ayy ne guzel bizde gorelim o tekmeleri insallah :))
Tamam sizin yerinize de yerim ben :))Cok seviyorum ama yedigimde mide agrisindan dünyam karariyor o sebepten yemiyorum midene dokunmuyorsa ye bence :)
Ya ben arkadasimin ki.gormustum sok olmustum cikacak gibiydi nerdeyse :))amaan boşver ben gülüp geçiyorum kendi bildiğimi okumaya devam ediyorum.
inşallah çok yakında hissedeceksin. youtube'a anne karnındaki bebek hareketleri yazdım benim gördüğüm kabartılar ne ki. onları da görürüz inşallah ilerledikçe :)
Benimkide öyle valla her gün sessiz sedasız yerde yatardım şimdi yiğenim bağırmaları çağırmaları onun arkadasından koşturmam falan bebişi yordu baya :)Ben son 1.5 bucuk haftadir hergun sabah cikip aksam giriyorum eve yuruyus iyide iste benimki de fazlasi oglusum.cok yoruldu bu aralar bel agrisi da ayyuka cikti :))
Canim bugün dogum günüm oglumla cok güzel bir gün gecirdik :))cok sükür ozlettin kendini epey arada ugra dedik ama bir kayboldun gittin :)) ben oldum tetanoz 4 subatta ikincisi 25 martta cagirdilar 1 ayi gecmis olacak bilemedim :)) sen nasilsin ? Kuslarin nasil varmi yeni birseyler ?Kızlar selam ayrıntılılardan gzel sonuçlar gelmiş maşallahgözünüz aydın bekleyenlerinden bol şanş
Jazzquell canım çok sevindim sonuçlara
Birde kızlar malesef kiminin kendi kimininde eşinin ailesi kısmında sorunlar var lütfen takmayın yaşadığınız mucizenin tadını çıkarın boşverin
S Serylady canım mesajlarda okudum ama dün mü bugün mü emin olamadım ama doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu huzurlu sağlıklı ve oğluşunla geçireceğin yaşların olsun
Bu arada aşı için zaman aralığı konusu geçmişti normalde tetanoz aşısı için size aşı kartı vermeleri lazım orada zaman tablosu var 2. Bir ay sonra 3. Altı ay sonra falan 5inide yaptırırsanız 10 yıl korur.
Ben işe daldım deli gibi çalışıyorum bu aralar hepinize sevgiler
Yoruluyorsundur canim benim gibi sende bence ondan oluyordur ama yine de ihmal etme gittiginde doktoruna bir danisBenimkide öyle valla her gün sessiz sedasız yerde yatardım şimdi yiğenim bağırmaları çağırmaları onun arkadasından koşturmam falan bebişi yordu baya :)
Hahahah afiyet olsun yarasin :))Tamam sizin yerinize de yerim ben :))
Yok be kuzum çalışıyorum işler yogun bir müddet olmayıncada yığılmış 2000 küsür mail var outlooklumdaCanim bugün dogum günüm oglumla cok güzel bir gün gecirdik :))cok sükür ozlettin kendini epey arada ugra dedik ama bir kayboldun gittin :)) ben oldum tetanoz 4 subatta ikincisi 25 martta cagirdilar 1 ayi gecmis olacak bilemedim :)) sen nasilsin ? Kuslarin nasil varmi yeni birseyler ?
Gittik bugün oraya bulduk ama parca vermedi adam yanimda da kiz arkadas vardi ordan eve tasimak cok zor olacakti esimi gonderecegim bu hafta ici :)) ciksaydin kafan dagilirdi sanki diye dusunmustum ben isebiraz ara versen :)) bugün seni andim kulaklarin cinladimi :))Yok be kuzum çalışıyorum işler yogun bir müddet olmayıncada yığılmış 2000 küsür mail var outlooklumdaValla araziye çkacak modda değilim sanırım şimdilik Mayıs 1-15 arası yıllık izinden alacağım bir tura çıkacağız plan öyle şimdilik çıkmadan herşeyi toplamaya çalışıyorum. Dediğim şeyi buldunuz mu canım bu arada?
Senin karnin benimkine göre epey ufakmis yerim o bebisi :))Günaydın son nöbet günümüzden:)))
Çok sükür canim cok sevindim zor günlerin bitti Allahin izniyle oglusunda savasci ruhluymus bak anasini hic yalniz birakmadi :) bende su detaylimi bir atlatsam ne kadar rahatlayacagim bir bilsenKızlar merhaba
Biraz önce perinatolojiye amniyosentez ön sonucu gösterdim ve usg ile baktı , oğluşum gayet iyiymiş390 Gr olmuş paşam. Detaylı da baktı herşeyine hiçbir sıkıntısı yok dedi . Çok Şükür
Tam sonuç çıksın fetal eko da yapılacak sonra perinatoloji takibinden çıkıyorum Allah'ın izniyle.
İnşallah benim gibi güzel haberler alır herkes bugün ve bundan sonra. Ben çok mutluyum
Cok sevindim canim gözünaydın :))Kızlar bende ayrıntılıdan çıktım şimdi 530gr 28cm olmuş tosunum çok şükür herşey yolunda bi sıkıntımız çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?