2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ben yemek konusunda şanslıyım çok şükür , yiyip geliyorum ama bacaklarım tutmuyor resmen

S Serylady canım maşallah size fit bir anne sadece çıkan fındık bir göbiş :)) bu arada ben kaçırdım galiba geçmiş doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Yeni yaşında oğluşunu sağlıkla kucagina alman dilegiyle

Allah razı olsun arkadaşınızdan ,ben oda yaptığım için anne yanı beşiği lazımdı bana ,onu da en yakın arkadaşım alacak.Sen beğen ben alırım dedi.Ben bu yüzden akrabalık ilişkilerine fazla önem vermiyorum

Fit degilim ya maalesef ama sen oyle gormussun cok saol :)) teşekkür ederim insallah bu yasimda oglumla kavusuruz birdaha da hic ayrilmayiz iyi dileklerin icin cok saol hepimiz saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah

S Serylady iyi ki doğmuşsun tatlı anne bu yaşın sana inşallah oğluşunu getirecek o yüzden çok güzel çok özel... Sağlıkla sıhhatle huzurla geçireceğin bi yaş olsun inşallah

Feeling07 canım geçmiş olsun ben de çok farklı değilim bel ve sırt ağrısı konusunda (

@YesimV arada gelip herkese yetisiyorsun bayılıyorum sana

Son olarak yazılanları okudum bizde de durumlar aynı kimsenin doğru düzgün bişey sorduğu yok olsun Allah'ın izniyle herşeyi biz kendi kendimize hallederiz düğündeki gibi :)))

Haklısın benim arkadaşımda ya oto koltuğunu yada anne yanı beşiğini ben alıyım dedi bende pusetini ve anne yanı beşiğini almıştım zaten ondan ana kucağı aldırdım artık. Böyle soran olsa ufak tefek şeylerini aldırsak en azından rahat ederiz ama akrabalar anca doğum yapınca eksiğini gediğini aramaya bakmaya gelir. Sütün varmı, çocuk doyuyomu, nasıl doğurdun diye sormaya gelirler.

Benim en büyük hediyem oğlum saglikla gelsin insallah ne guzel dilekler bunlar cok tesekkur ederim gercekten duygulaniyorum

Alla alla sırt ağrısımı yaparmış doktora bi sorayım canım.
Teşhis koymayalım tabi ama bende sırt ağrısı yaşadım ilk gebeliğimde bıçak saplanır şekilde ve daha önce yaşadığım hiç bi ağrıya benzemiyordu sende aynı şikayetler de bulununca acabamı dedim yinede doktora sor tabi haber et bana da

Kızlar bir haftadır 3günde bir kan veriyorum sağlık ocağına 15gün önce yapılan kan tahlilinde Demir eksikliği var demişlerdi ilaç kullandığım halde hala sınırda nasıl yükselecek bu kan anlamadım

Ayni ben hem belim kopuyor hem hergun geziyorum :)) ben daha sismanim bence paylastigimi görmedin mi :))
Simdi gördüm sen ona sisman mi diyorsun benim ust kollar hellumla sisirilmis gibi oldu.bole bir hantal bir kaba oldum ki.popoda zaten eyvahlar olsun.
Senin masallahin var : ))

Tamam canım daha randevumada var ayın 14ünde 20 gün oldu zaten gitmeyeli iyice özledim

İsim bulamayan var mı kızlar benim öncesinde bir kaç erkek ismi vardı aklımda ama kız hiç yoktu şimdide bakıyorum bakıyorum bir türlü beğenemiyorm var aslında beğendiklerm ama onlara da eşim bir şey buluyor valla doğana kadar bulamıcaz herhalde bide herkes bu ara aynı isimleri koyuyor çok yeni moda isimleri de beğenmiyorum kulağa hoş geliyor aslında ama herkes mi aynı ismi koyar

B
Simdi gördüm sen ona sisman mi diyorsun benim ust kollar hellumla sisirilmis gibi oldu.bole bir hantal bir kaba oldum ki.popoda zaten eyvahlar olsun.
Senin masallahin var : ))
Bir bana mi kocamanmisim gibi geliyor yoksa sizmi nezaketen boyle diyorsunuz bilmiyorum :)) 2 saatte bir yiyorum ben sistikce sistim :)) sen en son gordugumde gobek vardi ama zayiftin ne kadar almis olabilirsin ki inanasim gelmiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…