2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Seçeneklerinde neler var ,onların arasından eleme yapalım.Ben kız isimlerinde Ada,Duru bunları beğeniyorum

Benim kiz olsaydi aklimdakiler defne nil ve ada idi bunlardan birini koyardim sanirim :))

B

Bir bana mi kocamanmisim gibi geliyor yoksa sizmi nezaketen boyle diyorsunuz bilmiyorum :)) 2 saatte bir yiyorum ben sistikce sistim :)) sen en son gordugumde gobek vardi ama zayiftin ne kadar almis olabilirsin ki inanasim gelmiyor :))
Hic nazik degilimdir merak etme : ))cok fitsin.
Benimde inanasim gelmiyor.
Bol.palto falan kamufle ediyorum.

Hic nazik degilimdir merak etme : ))cok fitsin.
Benimde inanasim gelmiyor.
Bol.palto falan kamufle ediyorum.
Çok tesekkür ederim canim benim ben kendimi sisman goruyorum popomda cok buyudu falan degisik geliyor sanirim :)) senin yuzun guzel bosver aldiysan da verirsin :))

Çok tesekkür ederim canim benim ben kendimi sisman goruyorum popomda cok buyudu falan degisik geliyor sanirim :)) senin yuzun guzel bosver aldiysan da verirsin :))
Sen guzel bakiyorsun canimsin : ))
Verilir tabi elbette ole bole gider simdi biraz ilki kadar kolay olmaz yastan belki.
Ama.ne kadar az alirsam o kadar kolay olur : )

Sen guzel bakiyorsun canimsin : ))
Verilir tabi elbette ole bole gider simdi biraz ilki kadar kolay olmaz yastan belki.
Ama.ne kadar az alirsam o kadar kolay olur : )
Az almak hepimizin hayali ben 5 kilo aldim bile :)) bebis daha 250 gr :)) ilki gibi tak diye verirsin insallah aslan gibi kiz yetistirmissin ve guzel yurekli bir kiz s3n herseyi yaparsın eminim :))

Seçeneklerinde neler var ,onların arasından eleme yapalım.Ben kız isimlerinde Ada,Duru bunları beğeniyorum
ipek ismini çok beğeniyorum eşim ne ipeği falan dedi basit geldi geçenlerde nevra ismi çok hoşuma gitti hem eski isimlerdenmiş ona da eşim kürtçe gibi falan dedi bi akrabasıda o ne öyle yaşlı ismi ıy falan yaptı bide etrafa isim beğendircez tek tek miray var aklımda birde eşim ona henüz bir şey söylemedi ama sanırım mirayı da çok sık koyuyorlar onun dışında seçeneğimiz yok

Az almak hepimizin hayali ben 5 kilo aldim bile :)) bebis daha 250 gr :)) ilki gibi tak diye verirsin insallah aslan gibi kiz yetistirmissin ve guzel yurekli bir kiz s3n herseyi yaparsın eminim :))
Oyy yerim onu ya..23 24.haftadan sonra hizla büyüyecekler .
Ohh motiveye bak ne gaza geldim ama : )))veririm tabi amann kilo nedir

Esine sinir oldum : ))ipek dunyanin en guzel ismi.ve ipekler inanilmaz farkli guzel iyi cocuklardir.
Kizimin adi ipek : ))

Ama aramizda kac hafta var ben seni gecerim bence :)) tesekkur ederim hepimizin evlatlariyla mutlu saglikli upuzun yillari olsun insallah
benimde birden büyüyor hiç yokken baktım birden çıkıvermiş size yetişirim belki bi ara bide aşırı geriliyo karnım çok sert

sorma canım ya bende öyle düşünüyorum gerçekten ipek ve bide inci :) ipek kızım diye severim diyordum :)
Yaaa benimde kizimda hep aklimda inci ipek ve melike vardidogdugu gun ilk gordugumde 3unden hangisi ile seslenmmek gelirse dilime onu koyacagim derdim : ))

Benim de oyle olmustu o sebepten ismi esim koydu kolyede almis dogumgunumde oglusumun ismini yazdirmis diyorki bak artik kesinlesti degistiremezsin :))
ay benim eşimde hem tamam bu olsun demiyor hemde isim konusunda hiç bir fikri yok o dese bende kabullenicem ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…