2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaaa benimde kizimda hep aklimda inci ipek ve melike vardidogdugu gun ilk gordugumde 3unden hangisi ile seslenmmek gelirse dilime onu koyacagim derdim : ))
benimde aklımda o şimdi isim yakıştıramıyorm ama yüzüne bakınca sanki ağzımdan çıkıverecek gibi :)

Fit degilim ya maalesef ama sen oyle gormussun cok saol :)) teşekkür ederim insallah bu yasimda oglumla kavusuruz birdaha da hic ayrilmayiz iyi dileklerin icin cok saol hepimiz saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah
Daha önce 34 bedensen 36 beden olunca çok gelir sana doğru :)))

Kendi sececek yani ismini : ))az cok kafanda 2 3 isim belirli olur zaten.saglikla gelsinler nasil guzel.heyecanlar yasaatiyorlar bize
evet ya bir insana isim vermek falan çok garip geliyor cidden bir yandan bir isim koymak bile büyük bir sorumluluk :) bide daha hamile kalmadan kız olursa bu olacak erkek olursa bu falan diyorlar ya ayy bende kızardım doğduktan sonra isim koyanlara ama baya zormuş

Ben kizimda hamile kaldigimda hemen bu 3 isim aklimda belirdi daha once hic dusunmedigim isimlerdi mesela
Şimdi de zaten direkt kestirip attim kendi soyadim olacak diye zavalli esime dusunme firsati bile vermedim : ))
Ama evet zor tabi anneee niye bana bu ismi verdin demesinlerde ilerde : ))

yok canım demezler ya ama okullarda bazı isimler çok sıkıntı oluyor bide ben ne isim söylersem söyleyim koskoca insanlar bile illa bir şey söyleyen oldu koca insanlar böyleylen çocuklar ne olsun ki valla hiç saygı kalmamış ya illa bi moral bozan oluyor nevra isminde ne var mesela birinin bi iğrenç demediği kaldı yok ben asla koymam sakın koyma yaşlı ismi gibi çok kötü kürt ismi gibi falan ayy dedm bide bunlarla uğraşıcaz ben ne olursa olsun kimsenin koyduğu isme çok kötü falan diye yorum yapmam mesela herkes beğenmek zorunda değil ki ha anlamı kötü olur söylersn o başka mesela şimdi happy mom da gördüm biri kızıma koza ismi koyucam yazmış allahtan öyle bir şey demiyoruz milletin yorumu ne olur bilmem

34üm evet ama 38im suan :)) doktora diyorumki 2 saatte bir acikiyorum yeme diyor kuruyemis veya yogurt falan ye diyor nerde kesmiyorki beni onlar daha cok aciktiriyor :))
Ay aslında bende çok acıkıyorm hatta tansiyonum falan düşüyo ama kalkıp yapacak halim olmuyor ya meyve falan atıyorum ağzıma annemle re gittim hemen 1 bçk kilo almışım önümde olsa eminim bende şimdiye 5 kilo almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…