Ayyy valla cevremdekiler oyle demiyor :)) kaynanam gıdımla dalga geciyor esim kocaman yuvarlak oldun diyor sakalasiyorlar aslinda ama bilemiyorum :))yok canım hiçte öyle kocaman durmuyorsun fiziğin gayet gayet yerinde maşallah :)
ay yok ya göbek olunca direk genişlemiş gibi duruyor insan oraya odaklanıyorlar herhalde ama hiç öyle değilsin bende bir buçuk kilo almama ramen eşim dötün başın kocaman oldu diyorAyyy valla cevremdekiler oyle demiyor :)) kaynanam gıdımla dalga geciyor esim kocaman yuvarlak oldun diyor sakalasiyorlar aslinda ama bilemiyorum :))
Yicek birsey bulamadim gecenlerde ekmek arasi ketcapli makarna yedimAy aslında bende çok acıkıyorm hatta tansiyonum falan düşüyo ama kalkıp yapacak halim olmuyor ya meyve falan atıyorum ağzıma annemle re gittim hemen 1 bçk kilo almışım önümde olsa eminim bende şimdiye 5 kilo almıştım
1.5 kiloyla cok zor bence :)) gobek bana da hala cok degisik geliyor :))ay yok ya göbek olunca direk genişlemiş gibi duruyor insan oraya odaklanıyorlar herhalde ama hiç öyle değilsin bende bir buçuk kilo almama ramen eşim dötün başın kocaman oldu diyor
ahah ay çok güldüm ya :) gerçekten bu hamilelik boğazı başka bir şey dedikleri bu olsa gerek bende öyle hiç yicek bir şey bulamıyorm yapıcak enerjimde yok akşam yemeğini falan iyice acıkınca anca kalkıp yapıyorum meyve falan atıyorm ama dediğn gibi onlarda iyice insanın içini kazındırıyor artık evde ufak keklerden falan bulunduruyorm bende sağlıklı değil ama napalımYicek birsey bulamadim gecenlerde ekmek arasi ketcapli makarna yedimarti 5 kilodayim suan hamurisi ve ekmege abanmayi birakmazsam arti 20leri kesin gorurum :))
yok zaten yüzüm falan bile çöktü sanki bebek beni çekiyor :) ama göbek çıkınca otomatikman bi yuvarlak görünüyor insan :)1.5 kiloyla cok zor bence :)) gobek bana da hala cok degisik geliyor :))
Çok sağ ol balım
Çok güzel ama bunlar.Sanırım kızım için ilk alışverişimi yapıcam
İçinde devamlı büyüyen bir fabrika var :) enerjiye ihtiyacı lazım.çerez, yoğurt falan alıştırmalık onlar:)34üm evet ama 38im suan :)) doktora diyorumki 2 saatte bir acikiyorum yeme diyor kuruyemis veya yogurt falan ye diyor nerde kesmiyorki beni onlar daha cok aciktiriyor :))
Sen kendi içine sinene koy canim herkes bişey söyler boşver daha zamanımız var zira bende daha karar veremedim.yok canım demezler ya ama okullarda bazı isimler çok sıkıntı oluyor bide ben ne isim söylersem söyleyim koskoca insanlar bile illa bir şey söyleyen oldu koca insanlar böyleylen çocuklar ne olsun ki valla hiç saygı kalmamış ya illa bi moral bozan oluyor nevra isminde ne var mesela birinin bi iğrenç demediği kaldı yok ben asla koymam sakın koyma yaşlı ismi gibi çok kötü kürt ismi gibi falan ayy dedm bide bunlarla uğraşıcaz ben ne olursa olsun kimsenin koyduğu isme çok kötü falan diye yorum yapmam mesela herkes beğenmek zorunda değil ki ha anlamı kötü olur söylersn o başka mesela şimdi happy mom da gördüm biri kızıma koza ismi koyucam yazmış allahtan öyle bir şey demiyoruz milletin yorumu ne olur bilmem
Yine karbonhidratın gözüne vurmuşsun :)Yicek birsey bulamadim gecenlerde ekmek arasi ketcapli makarna yedimarti 5 kilodayim suan hamurisi ve ekmege abanmayi birakmazsam arti 20leri kesin gorurum :))
bakalım canım bir kaç isim olur aklımızda artık doğunca yüzüne bakınca karar vericem sanırım :)Çok güzel ama bunlar.
İçinde devamlı büyüyen bir fabrika var :) enerjiye ihtiyacı lazım.çerez, yoğurt falan alıştırmalık onlar:)
Sen kendi içine sinene koy canim herkes bişey söyler boşver daha zamanımız var zira bende daha karar veremedim.
Yine karbonhidratın gözüne vurmuşsun :)
Daha da karar verilmezse öyle olur canım:)) meleklere isim vermek kolay mı?bakalım canım bir kaç isim olur aklımızda artık doğunca yüzüne bakınca karar vericem sanırım :)
oy gerçekten de ya bak melek ismi de çok hoşuma gider :)Daha da karar verilmezse öyle olur canım:)) meleklere isim vermek kolay mı?
Ben hamile kemerlerinden aldım çok rahat ettim. Kemeri sadece ayakta kalacağım ve dışarıda yürüyeceğim zamanlar takıyorum. Aklına geldikçe dik durman çok önemli, farkında olmadan karın öne eğiyor vücudu, farkettiğin an dikleş ve hep dik yürü. Her gün en azından 20 dak yürüyüş.Yok canım ya her gün çekiyorum bu sırt ağrısı özellikle akşamüstü başlıyor uyuyana kadar devam ediyor.
Günaydın arkadaşlar 2 gündür geçmeyen öksürük beni mahvetti bebeğe zararı olur mu neler önerirsiniz bugün tetanoz aşısı da var hastayken yaparlar mı acaba
bunlar anne yanı beşiği. yani bebek doğduğundan en az 6 ay kadar anne yanında yatmalı. yatağın hemen yanına monte ediyorsun ve arada parmaklık vs olmadığı için bebeğine hemen ulaşabiliyosun. Bu da bebeğe bir güven sağlıyor. O yüzden bu tarz ürünleri tercih edin diyor uzmanlar.Ben de bunu düşünüyorum. Kaç aya kadar kullanılabilir acaba. Yorumlarda 11 aya kadar kullandım yazmış biri. İnternette biri de 4 aylıkken başka yatağa geçmiş. Karar vermedim bi türlü
Kızlar ayrıntılı ultrasonum vardı bugün çok şükür herşey yolundaymış. Son adet tarihime göre 20+6 ‘yım bugün. Ultrasonda 21+4 çıktı. 440 gram olmuşuz herşey yolunda dedi doktorumuz. 1 ay sonra aç karnına gel şeker yükleme testi için dedi
dışarıdan o kadar belli olmuyor tekmeleri ama bazen karnımın bi tarafına toplanıyor o zaman ona da gösteriyorum ama pek bişi anlam ifade etmiyor sanırım ona. Yani ben hep gelsin karnımı sevsin vs öyle şeyler beklemiyorum. Ama hiçbir planı yok sanki bebeğimizle ilgili.Erkeklerin bu duruma adapte olmasi bizim kadar cabuk olmuyor acikcasi onu tesvik etmek icin birseyler yapin mesela ismi babasi versin yada tekme attiginda gosterebilirsiniz baktiniz olmuyor acikca konusun sen boyle yapinca ben etkileniyorum cocukta uzuluyor diye :/
evet duygularımızı anlatmak lazım. ben de bu konuda hep beceriksizimOturup duygularımızı anlatmamız lazım sanırım bizim gibi hissedip düşünmemeleri doğal ama empati yapmaları şart
evet daha kaliteli çok belli oluyor yanyana durunca ama bana da fiyatı fazla geldi. chicco alacaksan yine e-bebekte indirime girecek onu bekle.Ben de bu tarz bakıyorum canım Chicco nunki daha güzel de fiyatı yüksek gönlümden geçen o ama bakalım kıyıp onu mu alıcam:)
E bebek markasınınki dediğin gönderdiğin linkteki mi canımevet daha kaliteli çok belli oluyor yanyana durunca ama bana da fiyatı fazla geldi. chicco alacaksan yine e-bebekte indirime girecek onu bekle.
yalnız e bebek markasının başka özellikleri de varmış. ninni falan çalıyormuş. yalnız sallanırken hep gıcırtı yaptığından şikayet etmişler. o da olmasa iyiydi aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?