2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayyy valla cevremdekiler oyle demiyor :)) kaynanam gıdımla dalga geciyor esim kocaman yuvarlak oldun diyor sakalasiyorlar aslinda ama bilemiyorum :))
ay yok ya göbek olunca direk genişlemiş gibi duruyor insan oraya odaklanıyorlar herhalde ama hiç öyle değilsin bende bir buçuk kilo almama ramen eşim dötün başın kocaman oldu diyor

Yicek birsey bulamadim gecenlerde ekmek arasi ketcapli makarna yedim arti 5 kilodayim suan hamurisi ve ekmege abanmayi birakmazsam arti 20leri kesin gorurum :))

ay yok ya göbek olunca direk genişlemiş gibi duruyor insan oraya odaklanıyorlar herhalde ama hiç öyle değilsin bende bir buçuk kilo almama ramen eşim dötün başın kocaman oldu diyor
1.5 kiloyla cok zor bence :)) gobek bana da hala cok degisik geliyor :))

Yicek birsey bulamadim gecenlerde ekmek arasi ketcapli makarna yedim arti 5 kilodayim suan hamurisi ve ekmege abanmayi birakmazsam arti 20leri kesin gorurum :))
ahah ay çok güldüm ya :) gerçekten bu hamilelik boğazı başka bir şey dedikleri bu olsa gerek bende öyle hiç yicek bir şey bulamıyorm yapıcak enerjimde yok akşam yemeğini falan iyice acıkınca anca kalkıp yapıyorum meyve falan atıyorm ama dediğn gibi onlarda iyice insanın içini kazındırıyor artık evde ufak keklerden falan bulunduruyorm bende sağlıklı değil ama napalım

Sanırım kızım için ilk alışverişimi yapıcam
Çok güzel ama bunlar.
34üm evet ama 38im suan :)) doktora diyorumki 2 saatte bir acikiyorum yeme diyor kuruyemis veya yogurt falan ye diyor nerde kesmiyorki beni onlar daha cok aciktiriyor :))
İçinde devamlı büyüyen bir fabrika var :) enerjiye ihtiyacı lazım.çerez, yoğurt falan alıştırmalık onlar:)

Sen kendi içine sinene koy canim herkes bişey söyler boşver daha zamanımız var zira bende daha karar veremedim.
Yine karbonhidratın gözüne vurmuşsun :)

bakalım canım bir kaç isim olur aklımızda artık doğunca yüzüne bakınca karar vericem sanırım :)

Yok canım ya her gün çekiyorum bu sırt ağrısı özellikle akşamüstü başlıyor uyuyana kadar devam ediyor.
Ben hamile kemerlerinden aldım çok rahat ettim. Kemeri sadece ayakta kalacağım ve dışarıda yürüyeceğim zamanlar takıyorum. Aklına geldikçe dik durman çok önemli, farkında olmadan karın öne eğiyor vücudu, farkettiğin an dikleş ve hep dik yürü. Her gün en azından 20 dak yürüyüş.

Eklentiler

• 3CA38E65-E503-41CA-BF14-AF11767BDC20.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın arkadaşlar 2 gündür geçmeyen öksürük beni mahvetti bebeğe zararı olur mu neler önerirsiniz bugün tetanoz aşısı da var hastayken yaparlar mı acaba

Günaydın arkadaşlar 2 gündür geçmeyen öksürük beni mahvetti bebeğe zararı olur mu neler önerirsiniz bugün tetanoz aşısı da var hastayken yaparlar mı acaba

Öksürüğün bi zararı olmaz sanırım bebeğe, tetanozuda bende çok griptim yaptıklarında, yaparlar yani

Ben de bunu düşünüyorum. Kaç aya kadar kullanılabilir acaba. Yorumlarda 11 aya kadar kullandım yazmış biri. İnternette biri de 4 aylıkken başka yatağa geçmiş. Karar vermedim bi türlü
bunlar anne yanı beşiği. yani bebek doğduğundan en az 6 ay kadar anne yanında yatmalı. yatağın hemen yanına monte ediyorsun ve arada parmaklık vs olmadığı için bebeğine hemen ulaşabiliyosun. Bu da bebeğe bir güven sağlıyor. O yüzden bu tarz ürünleri tercih edin diyor uzmanlar.
Yani bu yatak geçici, sonrasında siz ne zaman ayırmak isterseniz o zaman başka yatağa geçersiniz. Benim de ilk çocuğum olacak o yüzden ne zaman ayırırım bilemiyorum ama yatak öyle küçük bişi değil. Boyu baya uzun.
4 aylıkken bebeği neden başka yatağa geçirmiş acaba, 4 aylık bebeğin sığmayacağı bir yatak değil.

merhaba, hayirli olsun bebeginiz. Betahcg ile ilgili konulara bakarken yazilarinizi gordum. 10bini gecik cikmis degeriniz ve cogul gebelik mi diye merak etmissiniz. Bende tamamen ayni durumdayim. Cogul mu oldu onu merak ettim:) Kusura bakmayin dedektif gibi takip ettim sizi sayfalarda ama cok meraklandim bende.

dışarıdan o kadar belli olmuyor tekmeleri ama bazen karnımın bi tarafına toplanıyor o zaman ona da gösteriyorum ama pek bişi anlam ifade etmiyor sanırım ona. Yani ben hep gelsin karnımı sevsin vs öyle şeyler beklemiyorum. Ama hiçbir planı yok sanki bebeğimizle ilgili.
Kendi kendime alıyorum eşyalarını. Hiç merak edip sormuyor. Alışveriş merkezine gidelim diyorum istemiyor. e-bebek'e girdik geçenlerde, baktım sanki hiç hevesi yok. Belki de bu duygular biz annelere özgüdür. Olabilir napalım

Ben de bu tarz bakıyorum canım Chicco nunki daha güzel de fiyatı yüksek gönlümden geçen o ama bakalım kıyıp onu mu alıcam:)
evet daha kaliteli çok belli oluyor yanyana durunca ama bana da fiyatı fazla geldi. chicco alacaksan yine e-bebekte indirime girecek onu bekle.
yalnız e bebek markasının başka özellikleri de varmış. ninni falan çalıyormuş. yalnız sallanırken hep gıcırtı yaptığından şikayet etmişler. o da olmasa iyiydi aslında

E bebek markasınınki dediğin gönderdiğin linkteki mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…