2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doktor banada bunu tavsiye etmişti yürürkenki kasılmalarım için sen nerden aldın canım?

Erkekler genel olarak alisverisi sevmiyor sıkılıyorlar tabi istisnalar vardir benim oglusun herseyini ben secip aliyorum.mesela birtek büyük meblagli urunleede yardim.ediyor :)) sorun edip kendini uzme yavrun dogsun hersey gececek insallah

Canım ben de bunu beğendim ama indirime girecek mi bu acaba? Bültende bunla ilgili birşey göremedim

Bizim fabrika cok calisiyor canim surekli yemem gerekiyor :)) oglumu gördüm rüyamda baya giydirmisim yakisiklimj bir seviyorum bi seviyorum ayy ne.guzeldi ya :))

Cok acikinca benim enerjim bitiyor sanki midem bulaniyor kotu oluyorum o asamada birsey yapmam mumkun olmuyorda illa biraz yicem sonra yemek yapicam. Sonra bir bakiyorsun silmis supurmussun :)) o kadardan birsey olmaz ya bende ayda 1 kere browni yiyorum mesela :))

Koza : ))))cok haklisin herkes kendi tercih etmis begenmis.ben mesela yeni nesil isimlerdense daha bilinen eski isimleri seviyorum.bir arkadasimin anneannesinin adi ipek düşün .
Ama tabi insanlar moral bozacak elbette bozmazlarsa ayip.kulagini tıka.
Ayrica nevra cok guzel bir isim bence

Yok canım ikiz değil benim ama değerlerim evet hep yüksekti :)

Öksürüğün bi zararı olmaz sanırım bebeğe, tetanozuda bende çok griptim yaptıklarında, yaparlar yani
Teşekkür ederim cevabın için aşımı oldum bi sakıncası yokmuş hastalığın . İnşallah öksürük de bi an önce geçer çok zorluyor boğazlarım çok acıyor artık öksürmekten

Teşekkür ederim cevabın için aşımı oldum bi sakıncası yokmuş hastalığın . İnşallah öksürük de bi an önce geçer çok zorluyor boğazlarım çok acıyor artık öksürmekten

Onun için doktora gittin mi bilmiyorum tatlım ama öksürükle başlayıp griple devam eden bi salgın var, bolca dinlen. Ben tereyağında pekmez ısıtıp içip öyle geçirdim öksürüğü, anne tarifi, bi dene istersen

Ponponlu şeritler nasıl ki canım? Hiç bilmiyorum.Ugraşmayı, emek vermeyi seviyorum :))

Canım bu şekilde instagramda bi sayfada satılıyor ama dediğim gibi pahalı.etrafındaki ponponlar metre işi satılıyor.henüz gidip bakamadım müslinlerimi alıyım bu şekilde yaptırmak istiyorum büyük parçaların kenarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…