2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ne kadara başlıyorsun canım,benim de elim çok yatkın aslında bende düşünebilirim
Kuzum özel değil , Aralık gibi ismek kayıtları açılmıştı bende yazılmıştım. Benimde elim yatkındır , evde de otur otur sıkıldım haftanın 1 günü bana uğraş olur en azından .

Kızlar temizlikte silva mop kullanan var mı instagramda bi çok kişi reklamını yapıyo aranızda kullanan var mı? N11de 3 bezi sopası 150 ile 180 arasında değişiyo parex marka almıştım ama bezinin cırt yeri yalama oldu yapışmıyo koltuk altlarını temizlemek için güzel görünüyo

Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda MâşâAllah. Doktorum detaylı için yönlendirdi ikili testim yüksek risk çıktığı için bunu belirt dedi burun kemiğine falan özellikle baksın dedi canım sıkıldı yine ne güzel unutmuştum 21. Hafta dolunca randevu al dedi. İnşâAllah bi sıkıntı çıkmadan atlatırız İnşâAllah bebeğim sağlıkla doğar hepimize sağ Salim eksiksiz nasip etsin hayırlısıyla

canım hiç canını sıkma .. zaten doktor girince direk test sonuçlarınızdan sıkıntılı olan var mıydı diye soruyor . sen söylersin Allahın izniyle bişeycik çıkmaz

canım hiç canını sıkma .. zaten doktor girince direk test sonuçlarınızdan sıkıntılı olan var mıydı diye soruyor . sen söylersin Allahın izniyle bişeycik çıkmaz
Çok sağol canım İnşâAllah bişey çıkmaz. Bu bebeği yıllardır bekliyoruz doktorum bişey mi gördü acaba burun kemiğine neden illa baksın dedi kafama takıldı salak gibi sormadım da. İkilide burun kemiği vardı aslında. 2.2 mm Rabbim korusun İnşâAllah sağlıkla nasip olur

Birsey cikmaz canim.Allahin izniyle hic canini sıkma bebisi de bosuna üzme bol.bol konus onunla hatta doktorlar bunu soylemek zorundalar ve en kotuyu dusunmek zorundalar biliyorsun hic stres yapma kendine o yuzden

Canım endişelenme doktorun sana dememiş olsa da ikilide sorun çıkmamış olsa da ayrıntılıda burun kemiğine yine bakıyorlar herşeyine bakıyorlar.

Kız ailesi gibi olmuyor maalesef

Ahahahah supermis cok guzel seyler yapiyorlar bir arkadasin annesi gidiyordu ismegin pasta kursuna sonra bu isi yapmaya baslamisti baya da kazaniyordu )
4 aylık kurs bile insana bir çok şey katıyor , ya ben meslek haline getirme niyetindeyim. İlerde özel bir kursla destekler sonra küçük bir yer açarım diye dudüşünüyor :)
Kısmet bakalım belki gerçek olur hayalim.

Cok güzel canim insallah küçuk sirin masa örtüleri pötikareli bir pasta dükkanin olur :))

Canım sıkma canını dua et.
Benim ikili de sorun çıkmamasina rağmen göbek kordununda kapanmayan bir damar bu damar tek basina bir anlam taşımıyor dendiği halde o yurt dışında yapılan testi istediler. Çok şükür hiç bir organ da elinde ayağında kolunda sorun yoktu buna rağmen doktorlar üzerinde sorumluluk kalsın istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…