2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar alan oldu mu?
Yatak hakkında bilgisi olan var mı? Alsam mı bilemedim :))
Alt değiştirme kuzusunu sipariş ettim fiyatı çok iyi

Eklentiler

• 5242079D-383F-492B-B188-426ADA0BD923.webp
    17 KB · Görüntüleme: 87
  • FC8D39AB-31B8-4EDC-8C97-81811ADC61E3.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar alan oldu mu?
Yatak hakkında bilgisi olan var mı? Alsam mı bilemedim :))
Alt değiştirme kuzusunu sipariş ettim fiyatı çok iyi
Alt degistirmeyi bende aldim :)) yatak hakkında cok gittim geldim ama almayacagim sanirim. Kullanilmadigi soyleniyor bilemedim ? Bilgisi olan yazsinda bizde karar verelim :))

kızlar lcw internette hamile giyimde çok güzel şeyler var 30 tl'ye ama beden kalmamış. xl falan giyeniniz varsa baksın derim
ben de halk eğitimin kursuna gittim. bi 6 ay sürdü galiba haftada 2 gündü. Çok olanağı yok tabi. hep beraber yapılıyor pastalar, börekler.. sonra da herkes evinden getirdiği kaplarına koyup götürüyorduk. Çok güzeldi ya.. ne bilim ben de seviyorum hamurişini..
Süper tariflerim oldu hoca sayesinde. Allah razı olsun. Butik yaş pasta tarifi, günlüğüne 600 tl verdiğim kursun tarifine 10 basar.
Eskiden sufle yapmaya cesaret edemezdim, şimdi her yiyen bayılıyor. öyle öyle çok güzel tarifler biriktirdim. Altın gibi hepsi de

Kızlar merhaba, ben yıllardır kalp hastasıyım. Son 1 aydır değerlerim gün geçtikçe yükseliyordu. Öncelikle ben, eşim ve ailem olmak üzere doktorum bile panik oldu. Halen de gün geçtikçe yükseliyor.
Haftada 3 kez kardiyolojiye muayeneye gidiyorum ptesi-çarşamba-cuma günleri. Bugün bebeğime de fetal eko yapıldı. Çok şükür şuanda onun minnak kalbinde bir şey çıkmadı. Ama doktor daha sonrası için de garanti veremiyor tabi ki...
Benim kalp hastalığımdan dolayı büyük bir ihtimalle erken doğum olacak diyor kardiyoloji doktorum. Hamilelik çok yük bindirmiş kalbine ameliyat olman gerek diyor. Ben de endişeleniyorum ister istemez.

Kalp hastası olan var mı aramızda??
Benzer durumlar yaşayan??

Çok tatlı duruyor bunlardan alan varmı oğlumda ilk heves baya alışveriş yapmıştım şimdi Fuzuli yer kaplayan bişi istemiyorum diye diye hiç bişi almıyorum ama buda baya hoşuma gitti

Eklentiler

• 2EFEBBFF-434D-427B-A2D0-26DB368C0632.webp
    24 KB · Görüntüleme: 76
İnşallah vakitli sağlıklı gelir bebeğin iyi düşün iyi olsun Allah şifalar versin

Alt degistirmeyi bende aldim :)) yatak hakkında cok gittim geldim ama almayacagim sanirim. Kullanilmadigi soyleniyor bilemedim ? Bilgisi olan yazsinda bizde karar verelim :))
Alt açma kuzusu gerçekten çok uygun 60-80tl civarı hep iyi indirim yapmışlar :))

Canim cok gecmis olsun bildigim bir konu degil maalesef yardimci olamayacagim Rabbim yardimcin olsun sifa versin insallah

Kızlar bebişinizin hareketini güçlü şekilde kaçınca haftalarda hissettiniz
Ben hissediyorum yaklaşık bir haftadır sert halini huyland8rıyor bazen beklemedigind eoluyor hoplatıyor dışardan bile belli oluyor benim sadece göbegim var kilo almadm basen ve bel ,bacak çevresinden ondan erken hissetmişte olabilirim daha öncesi 17 de hissetmeye başladm ama okadar sarsmadı bu hafta mübarek coştu

içini ferah tut canım inşallah bişey çıkmaz ..
Kızlar bebişinizin hareketini güçlü şekilde kaçınca haftalarda hissettiniz
ben daha yeni pıt pıt seğirme hissetmeye başladım. kişiden kişiye değişiyor bu olay

İnşaAllah birşey çıkmaz canım sen endişe etme bebeginde gerilmesin ben girdim ayrıntılıya araştorma hastanesiydi doktorun neden ginderdi bir sorun varmı diye sorular sordu bende yok dedim baktı sadece el parmaklarıyla ayak parmaklarona bakmoypruz dedi birinede yeyerki hayati organlarında sorun olmasın dedi inşaAllah sende bir sorun çıkmaz

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin hepimizi.
Benim de 19. haftam bitti, ben de kocamanım; insanlar karnın çok çıkmış, altı aylık gibi vs. diyorlar moralim bozuluyor
Benim.de oyle ama sikıntı etmiyorum.hic kendim yeni yeni alisiyorum millet herseyi der hic takma sonucta agzi olan konusuyor :))

Birsey cikmaz canim.Allahin izniyle hic canini sıkma bebisi de bosuna üzme bol.bol konus onunla hatta doktorlar bunu soylemek zorundalar ve en kotuyu dusunmek zorundalar biliyorsun hic stres yapma kendine o yuzden

Canım endişelenme doktorun sana dememiş olsa da ikilide sorun çıkmamış olsa da ayrıntılıda burun kemiğine yine bakıyorlar herşeyine bakıyorlar.

Çok sağolun kızlar içimi rahatlattınız valla iyi düşünelim iyi olsun İnşâAllah

içini ferah tut canım inşallah bişey çıkmaz ..

ben daha yeni pıt pıt seğirme hissetmeye başladım. kişiden kişiye değişiyor bu olay
Amin İnşâAllah canım
Benim doktorumda özel hastanede devlette önerebileceğiniz bi doktor var mı diye sordum devlette riskli bi durum varsa bakarlar anca dedi bende uğraşmak istemedim. Cerrahpaşa'da Profosörün özeli var 150₺ civarıymış ücreti orayı düşünüyorum İnşâAllah hayırlı güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…