Alt degistirmeyi bende aldim :)) yatak hakkında cok gittim geldim ama almayacagim sanirim. Kullanilmadigi soyleniyor bilemedim ? Bilgisi olan yazsinda bizde karar verelim :))Kızlar alan oldu mu?
Yatak hakkında bilgisi olan var mı? Alsam mı bilemedim :))
Alt değiştirme kuzusunu sipariş ettim fiyatı çok iyi
ben de halk eğitimin kursuna gittim. bi 6 ay sürdü galiba haftada 2 gündü. Çok olanağı yok tabi. hep beraber yapılıyor pastalar, börekler.. sonra da herkes evinden getirdiği kaplarına koyup götürüyorduk. Çok güzeldi ya.. ne bilim ben de seviyorum hamurişini..4 aylık kurs bile insana bir çok şey katıyor , ya ben meslek haline getirme niyetindeyim. İlerde özel bir kursla destekler sonra küçük bir yer açarım diye dudüşünüyor :)
Kısmet bakalım belki gerçek olur hayalim.
İnşallah vakitli sağlıklı gelir bebeğin iyi düşün iyi olsun Allah şifalar versinKızlar merhaba, ben yıllardır kalp hastasıyım. Son 1 aydır değerlerim gün geçtikçe yükseliyordu. Öncelikle ben, eşim ve ailem olmak üzere doktorum bile panik oldu. Halen de gün geçtikçe yükseliyor.
Haftada 3 kez kardiyolojiye muayeneye gidiyorum ptesi-çarşamba-cuma günleri. Bugün bebeğime de fetal eko yapıldı. Çok şükür şuanda onun minnak kalbinde bir şey çıkmadı. Ama doktor daha sonrası için de garanti veremiyor tabi ki...
Benim kalp hastalığımdan dolayı büyük bir ihtimalle erken doğum olacak diyor kardiyoloji doktorum. Hamilelik çok yük bindirmiş kalbine ameliyat olman gerek diyor. Ben de endişeleniyorum ister istemez.
Kalp hastası olan var mı aramızda??
Benzer durumlar yaşayan??
fiyatı ne kadar acaba biliyor musunuz?Çok tatlı duruyor bunlardan alan varmı oğlumda ilk heves baya alışveriş yapmıştım şimdi Fuzuli yer kaplayan bişi istemiyorum diye diye hiç bişi almıyorum ama buda baya hoşuma gitti
İnşallah vakitli sağlıklı gelir bebeğin iyi düşün iyi olsun Allah şifalar versin
Alt açma kuzusu gerçekten çok uygun 60-80tl civarı hep iyi indirim yapmışlar :))Alt degistirmeyi bende aldim :)) yatak hakkında cok gittim geldim ama almayacagim sanirim. Kullanilmadigi soyleniyor bilemedim ? Bilgisi olan yazsinda bizde karar verelim :))
Canim cok gecmis olsun bildigim bir konu degil maalesef yardimci olamayacagim Rabbim yardimcin olsun sifa versin insallahKızlar merhaba, ben yıllardır kalp hastasıyım. Son 1 aydır değerlerim gün geçtikçe yükseliyordu. Öncelikle ben, eşim ve ailem olmak üzere doktorum bile panik oldu. Halen de gün geçtikçe yükseliyor.
Haftada 3 kez kardiyolojiye muayeneye gidiyorum ptesi-çarşamba-cuma günleri. Bugün bebeğime de fetal eko yapıldı. Çok şükür şuanda onun minnak kalbinde bir şey çıkmadı. Ama doktor daha sonrası için de garanti veremiyor tabi ki...
Benim kalp hastalığımdan dolayı büyük bir ihtimalle erken doğum olacak diyor kardiyoloji doktorum. Hamilelik çok yük bindirmiş kalbine ameliyat olman gerek diyor. Ben de endişeleniyorum ister istemez.
Kalp hastası olan var mı aramızda??
Benzer durumlar yaşayan??
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin hepimizi.19. Haftadan sevgiler :)) kocaman oldum ben :))
Canim cok gecmis olsun bildigim bir konu degil maalesef yardimci olamayacagim Rabbim yardimcin olsun sifa versin insallah
Neden ya devlet hastanesinde kadın doğum nasıl olmaz garip yaniDevlette kadın doğum dr yok kaç aydır malesef yaa
Ben hissediyorum yaklaşık bir haftadır sert halini huyland8rıyor bazen beklemedigind eoluyor hoplatıyorKızlar bebişinizin hareketini güçlü şekilde kaçınca haftalarda hissettiniz
içini ferah tut canım inşallah bişey çıkmaz ..Çok sağol canım İnşâAllah bişey çıkmaz. Bu bebeği yıllardır bekliyoruz doktorum bişey mi gördü acaba burun kemiğine neden illa baksın dedi kafama takıldı salak gibi sormadım da. İkilide burun kemiği vardı aslında. 2.2 mm Rabbim korusun İnşâAllah sağlıkla nasip olur
ben daha yeni pıt pıt seğirme hissetmeye başladım. kişiden kişiye değişiyor bu olayKızlar bebişinizin hareketini güçlü şekilde kaçınca haftalarda hissettiniz
İnşaAllah birşey çıkmaz canım sen endişe etme bebeginde gerilmesin ben girdim ayrıntılıya araştorma hastanesiydi doktorun neden ginderdi bir sorun varmı diye sorular sordu bende yok dedim baktı sadece el parmaklarıyla ayak parmaklarona bakmoypruz dedi birinede yeyerki hayati organlarında sorun olmasın dedi inşaAllah sende bir sorun çıkmazKızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda MâşâAllah. Doktorum detaylı için yönlendirdi ikili testim yüksek risk çıktığı için bunu belirt dedi burun kemiğine falan özellikle baksın dedi canım sıkıldı yine ne güzel unutmuştum21. Hafta dolunca randevu al dedi. İnşâAllah bi sıkıntı çıkmadan atlatırız İnşâAllah bebeğim sağlıkla doğar hepimize sağ Salim eksiksiz nasip etsin hayırlısıyla
Benim.de oyle ama sikıntı etmiyorum.hic kendim yeni yeni alisiyorum millet herseyi der hic takma sonucta agzi olan konusuyor :))Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin hepimizi.
Benim de 19. haftam bitti, ben de kocamanım; insanlar karnın çok çıkmış, altı aylık gibi vs. diyorlar moralim bozuluyor
Birsey cikmaz canim.Allahin izniyle hic canini sıkma bebisi de bosuna üzme bol.bol konus onunla hatta doktorlar bunu soylemek zorundalar ve en kotuyu dusunmek zorundalar biliyorsun hic stres yapma kendine o yuzden
Canım endişelenme doktorun sana dememiş olsa da ikilide sorun çıkmamış olsa da ayrıntılıda burun kemiğine yine bakıyorlar herşeyine bakıyorlar.
Çok sağolun kızlar içimi rahatlattınız valla iyi düşünelim iyi olsun İnşâAllahCanım sıkma canını dua et.
Benim ikili de sorun çıkmamasina rağmen göbek kordununda kapanmayan bir damar bu damar tek basina bir anlam taşımıyor dendiği halde o yurt dışında yapılan testi istediler. Çok şükür hiç bir organ da elinde ayağında kolunda sorun yoktu buna rağmen doktorlar üzerinde sorumluluk kalsın istemiyor.
Amin İnşâAllah canımiçini ferah tut canım inşallah bişey çıkmaz ..
ben daha yeni pıt pıt seğirme hissetmeye başladım. kişiden kişiye değişiyor bu olay
Benim doktorumda özel hastanede devlette önerebileceğiniz bi doktor var mı diye sordum devlette riskli bi durum varsa bakarlar anca dedi bende uğraşmak istemedim. Cerrahpaşa'da Profosörün özeli var 150₺ civarıymış ücreti orayı düşünüyorum İnşâAllah hayırlı güzel sonuçlar alırızİnşaAllah birşey çıkmaz canım sen endişe etme bebeginde gerilmesin ben girdim ayrıntılıya araştorma hastanesiydi doktorun neden ginderdi bir sorun varmı diye sorular sordu bende yok dedim baktı sadece el parmaklarıyla ayak parmaklarona bakmoypruz dedi birinede yeyerki hayati organlarında sorun olmasın dedi inşaAllah sende bir sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?