2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin hepimizi.
Benim de 19. haftam bitti, ben de kocamanım; insanlar karnın çok çıkmış, altı aylık gibi vs. diyorlar moralim bozuluyor
Hahaaa neden moralin bozuluyor ne güzel işte :) şunun şurasında ne kaldı 6. Aya :)

Strongmom_ korkma doktor testlerden hangisini yaptınız bir sorun çıktı mı diye soruyor zaten ilk başta. söylersin orada zaten diye demiştir. zaten soracaktı sen de cevap verecektin risk çıktı diye. gönlünü ferah tut hiçbir şey çıkmaz inşallah.

Ya İnşâAllah canım güzel sonuçlar alalım hepimiz

Ben dar giyinmeyince ustumde mont olunca anlasilmiyor canim ancak dapdar giyersem anliyorlar :)) genelde bol sweatler giydigimden pek belli degil :)
Aynen bende öyle canım ama geçen gün dökümlü bi tunik giydim görümcem baya sevdi ne güzel çıkmış artık diyo:)

Canım Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin sağ Salim vakitlice gelsin kuzu Rabbim seni evladına evladını da sana bağışlasın İnşâAllah Ablamda ritim bozukluğu vardı 39 yaşında Doğum yaptı ilaç kullanıyordu hep çok şükür bi sorun olmadı. Yaşınız kaç ne ameliyatı diyor doktorunuz hangi değeriniz çok yükseliyor

Ay sabırsızlandım şuan maşallah

Gittiğin kurs kaç kişilikti canım ? Kalabalık olursa sıkıntı gerçekten

Canım Allah acil şifa versin , inşallah vaktinde gelir bebeğin çok dikkat et ve hicbirseyi kafana takmamaya çalış. İnşallah bebeğinde de sorun çıkmaz ve zamanında gelir annesi

Bugun arkadasim detayliya girdi 22.haftada kiz bebegi erkek bebek olmus .resmen agliyor haftalardir kizim diye sevdik pembik odasini yaptik pipisine tukureyim niye degisti diye : ))

Ya bende de korku var hala şimdi alacağım mavileri, kiz çıkacak diye .
Ama dün bile ben sormadan doktor paşa gayet iyi dedi yine gördü sanırım bacak arasını . Ama böyle okudukça acaba diyorum.

Geçmiş olsun canım inş sağ sağlim kucağına alırsın miniğini bi sıkıntı çıkmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…