2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ya bende de korku var hala şimdi alacağım mavileri, kiz çıkacak diye .
Ama dün bile ben sormadan doktor paşa gayet iyi dedi yine gördü sanırım bacak arasını . Ama böyle okudukça acaba diyorum.
Benim detaylimda doktor birsey anlatiyordu iste bu damar simdi var sonra yok olacak falan diye mesela kizinizda yok dedi.o kadar ayrintilida degisir cinsiyet diye takilmisim ki hangi kizimdaa yok diye bagirdim.yaninizda ki kizinizda yok karninizda ki oglunuzda var dedi adam : ))

Al işte
Bana şu zamana kadar tek bir defa bile kız demediler ama yine insanın içinde işte :)))

Al işte
Bana şu zamana kadar tek bir defa bile kız demediler ama yine insanın içinde işte :)))
Ya aynen banada 12.haftada erkek dediler heo o sekilde soylendi hic degismedi .ama duyduklarim islemis beynime.Allah saglik versin hic fark etmez tabi ki heleki duydugum stresli haberler testlerden sonra cinsiyet en son is ama alisiyorsun o sekilse seviyorsun ee alisveriste yapiyorsun : ))

Ben de detaylı için 14 şubata randevu aldım. Sakaryada yaşıyorum ama istanbula geleceğiz Recep Has a gideceğim. Arabayla bulamayız diye otobüsle gelicez eşimle nasıl olcak bilmiyorum Şişlideymiş muayenehanesi

Maşallah ablanda bir sorun olmamış. Aort Stenozu var bende. Kalp kapakçığımın değişmesi gerekiyormuş Yaşım 31.

Canım Allah acil şifa versin , inşallah vaktinde gelir bebeğin çok dikkat et ve hicbirseyi kafana takmamaya çalış. İnşallah bebeğinde de sorun çıkmaz ve zamanında gelir annesi
İnşallah canım benim çok saol.
Kafaya takmamaya çalışıyorum.

Yok canım gitmedim dr haftaya kontrol var onu bekliyorum ilaç falan değil de doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum daha doğrusu ıhlamur falan tarifi nasıl hazırlıyoruz canım ikisini katıp ısıtıp mı içiyoruz bi de ölçüleri ne kadar kullanmalıyım

Bugun arkadasim detayliya girdi 22.haftada kiz bebegi erkek bebek olmus .resmen agliyor haftalardir kizim diye sevdik pembik odasini yaptik pipisine tukureyim niye degisti diye : ))
ya insn gerçekten korkuyor değişir diye.. ben detaylıda hiç sormadım cinsiyet doktor erkeklik organında da sıkıntı yok diyince bi ooh çektim tamam dedim kesin erkek

kızlar bu ayrıntılı ultrason fotoğraflarını herkese göstermeyin. kolu niye böyle, gözleri hala mı yok falan diyorlar. özür dilerim 4 buçuğuncu ayda size ressam bob'un çizdiği bir bebek resmi veya profesyonel fotoğraf makinesiyle çekilmiş bir bebek fotoğrafı veremediğim için

bende öyle pilim bitiyor en son ayıla bayıla yapıyorum resmen ayda bir brownie iyimiş ben çok gözüm kararınca o popkeklerden açıp açıp yiyorum işte

Son düzenleme:
zaten şimdi öyle bir şey oldu ki ilerde eski bilindik isimler duyulmamış isimlere dönecek :) en normal isimi de koysak bi moral bozan olacak ya

Zeynep Kamil’ de mi yaptırdınız ayrıntılıyı ? Çok şükür iyi geçmiş, darısı bize inşallah :)

Kızlar bugün ben de tetanoz aşımı oldum. Olurken hiç acımadı ama çocukluktan beri aşıdan çok korkuyordum hafif Bi baygınlık geçirdim panikten.ama şükür iyiyim şimdi. İnşallah ağrımaz sonradan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…