Kızlar bugün ben de tetanoz aşımı oldum. Olurken hiç acımadı ama çocukluktan beri aşıdan çok korkuyordum hafif Bi baygınlık geçirdim panikten.ama şükür iyiyim şimdi. İnşallah ağrımaz sonradan :)
Ben 19. Haftadayim ufak ufak baloncuklar hissediyorum canim doktorumda boyle olacagini soylemisti zaten 22. Haftaya dogru yada daha gec tekmeler daha da siddetli olur demisti :))
Evet canım baya erken oldu :) ben çok zayıfladım doktorum o yüzden olabilir dedi. Siz başladınız mı hissetmeye? Aslında her bebek aynı hareketlilikte olmazmış aynı doğduktan sonraki halleri gibi birimiz yaramaz olacak belli:)
Ben 19. Haftadayim ufak ufak baloncuklar hissediyorum canim doktorumda boyle olacagini soylemisti zaten 22. Haftaya dogru yada daha gec tekmeler daha da siddetli olur demisti :))
MâşâAllah kuzuya. Daha çok hissederiz İnşâAllah Benim ki çok hareketli son gittiğim 2-3 kontrolde kalp atışını dinletemedi doktor sabit durmuyor MâşâAllah:) bugün biraz hanım hanımcık durdu dinledik çok şükür :)
Kızlar bugün ben de tetanoz aşımı oldum. Olurken hiç acımadı ama çocukluktan beri aşıdan çok korkuyordum hafif Bi baygınlık geçirdim panikten.ama şükür iyiyim şimdi. İnşallah ağrımaz sonradan :)
Gorsin hamile giyimde sepetin yarısı kampanyası var kızlar ben tayt ve iki tane bebek temalı tshirt sipariş vermiştim fiyatları iyi geldi bugün kargom geldi hem beden oldu hem de malzemesi hoşuma gitti kaliteli beğendim ben kıyafet arayan varsa:)
Kızlar merhaba, ben yıllardır kalp hastasıyım. Son 1 aydır değerlerim gün geçtikçe yükseliyordu. Öncelikle ben, eşim ve ailem olmak üzere doktorum bile panik oldu. Halen de gün geçtikçe yükseliyor.
Haftada 3 kez kardiyolojiye muayeneye gidiyorum ptesi-çarşamba-cuma günleri. Bugün bebeğime de fetal eko yapıldı. Çok şükür şuanda onun minnak kalbinde bir şey çıkmadı. Ama doktor daha sonrası için de garanti veremiyor tabi ki...
Benim kalp hastalığımdan dolayı büyük bir ihtimalle erken doğum olacak diyor kardiyoloji doktorum. Hamilelik çok yük bindirmiş kalbine ameliyat olman gerek diyor. Ben de endişeleniyorum ister istemez.
Kalp hastası olan var mı aramızda??
Benzer durumlar yaşayan??