2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sadece vururken acidi sonrasinda nerdeyse hic hissetmedim ben :))

Sen baya erken hissetmeye başlamışsın o zaman canım masaalah kuzuya :)
Evet canım baya erken oldu :) ben çok zayıfladım doktorum o yüzden olabilir dedi. Siz başladınız mı hissetmeye? Aslında her bebek aynı hareketlilikte olmazmış aynı doğduktan sonraki halleri gibi birimiz yaramaz olacak belli:)

Ben 19. Haftadayim ufak ufak baloncuklar hissediyorum canim doktorumda boyle olacagini soylemisti zaten 22. Haftaya dogru yada daha gec tekmeler daha da siddetli olur demisti :))
Benim artık karnımdan da belli oluyor MâşâAllah dönüyor sağa sola :) çok şükür bu günleri gösteren Rabbime

Maşallah ablanda bir sorun olmamış. Aort Stenozu var bende. Kalp kapakçığımın değişmesi gerekiyormuş Yaşım 31.
Rabbim kolaylık versin canım bol dua et kendini hiç yorma Rabbimin izniyle İnşâAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim disardan gorunmuyor yada ben yakalayamiyorum :)) hareketlerini hissediyorumya bin şukür gercekten
MâşâAllah kuzuya. Daha çok hissederiz İnşâAllah Benim ki çok hareketli son gittiğim 2-3 kontrolde kalp atışını dinletemedi doktor sabit durmuyor MâşâAllah:) bugün biraz hanım hanımcık durdu dinledik çok şükür :)

İnşallah ağrımaz canım bende pazartesi oldum gece başladı bugün 3. Gün ağrı hala var uyurken dönerken zorluyor bakalım ne zaman geçecek

Gorsin hamile giyimde sepetin yarısı kampanyası var kızlar ben tayt ve iki tane bebek temalı tshirt sipariş vermiştim fiyatları iyi geldi bugün kargom geldi hem beden oldu hem de malzemesi hoşuma gitti kaliteli beğendim ben kıyafet arayan varsa:)

Canim insallah saglikla tamamlarsin hamilegini. Bebeginin de iyi olmasini dilerim. Icini ferah tut iyiyi dusunmek en guzeli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…