2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Masallah ona o zaman :)) her bebek farkli iste kiminin uykucu kiminin hareketli kimide ikisinin ortasi :))

Benim ki daha o kadar güclü degil teyzesi yavas yavas vuruyor hafifce :)) normalmis suan birkac hafta sonra goreceksin sen tekmeyi dedi doktorum :)) bu arada o zilliyi oper severim kizlar daha bir cengavermi oluyor nedir :))
Eşin kulağını dayayıp konuşsun ,hem sesleri,hem de henüz ufak olan tekmelerini duyar:). Çok az kaldı onu kocaman kocaman hissetmeye inşallah:). Zilli kızımız ablasını kocaman öper, teyze demiyorum, hepimiz çıtırız:)

Esimin sesini duyunca daha cok hareket ediyor bizimki :)) ozluyor oda babayi sanirim esim kulagini dayayinca duyuyor da ben goremedim henuz hissediyorum sadece :)) teyze dese de olur abla dese de olur hic takilmam ben :))

Masallah ona o zaman :)) her bebek farkli iste kiminin uykucu kiminin hareketli kimide ikisinin ortasi :))
Aynen bazende hiç hissetmiyorum nasıl korkuyorum kendimi telkin ediyorum sakin ol uyuyordur diyorum :) çok şükür uyanıyor:) Rabbim onu bize bağışlasın herkesinkini bağışlasın Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…