Evet aciklamasinda yaziyor yikaniyormus canim :)) ben cok uygun diye aldim normalde tek kullanimlik alt acmalardan da alacagim bunu da arada bir kullanirim dedim :))
Yumusacik oluyor bu tarz alt acmalar ben bebek arabasina sermek icin aldim altina destek olur.evde tek kullanimlik olanlardan kullanirim. Bu arada baska bir model almistim sen bunu soyleyince bunuda mi alsam diye dusunuyorum:)
Yok canım gitmedim dr haftaya kontrol var onu bekliyorum ilaç falan değil de doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum daha doğrusu ıhlamur falan tarifi nasıl hazırlıyoruz canım ikisini katıp ısıtıp mı içiyoruz bi de ölçüleri ne kadar kullanmalıyım
1 yemek kaşığı tereyağını tavada kızdırıp içine yarım çay bardağı pekmez koyup ikisini güzelce karıştırıyorum. 1-2 dk sonra (pekmez fokur fokur kaynamayacak hafif tereyağı ile ısınacak) altını kapatıp, ılıkken yudum yudum içiyorum. Hem öksürüğe çok iyi geliyor hemde Demir deposu, 2-3 gün devam et hiçbişeyin kalmaz inşallah
Evet aciklamasinda yaziyor yikaniyormus canim :)) ben cok uygun diye aldim normalde tek kullanimlik alt acmalardan da alacagim bunu da arada bir kullanirim dedim :))
bende aldım kuzudan :) aslında kullanılmaz diye düşünüyordum hemen kirlenir falan alt açmak için gereksiz diyordum ama fiyatı görünce dayanamadım her yere serilir bu
bende aldım kuzudan :) aslında kullanılmaz diye düşünüyordum hemen kirlenir falan alt açmak için gereksiz diyordum ama fiyatı görünce dayanamadım her yere serilir bu
Yumusacik oluyor bu tarz alt acmalar ben bebek arabasina sermek icin aldim altina destek olur.evde tek kullanimlik olanlardan kullanirim. Bu arada baska bir model almistim sen bunu soyleyince bunuda mi alsam diye dusunuyorum:)
Ben tek kullanimlik olnalardan alacaktim acikcasi hala da alacagim :)) ama 17 tl neye vermiyoruz baska bir sekilde falan kullanirim yada misafirlikte bunu kullanirim diyerek aldim :))
Aynen bazende hiç hissetmiyorum nasıl korkuyorum kendimi telkin ediyorum sakin ol uyuyordur diyorum :) çok şükür uyanıyor:) Rabbim onu bize bağışlasın herkesinkini bağışlasın Rabbim
Ben tek kullanimlik olnalardan alacaktim acikcasi hala da alacagim :)) ama 17 tl neye vermiyoruz baska bir sekilde falan kullanirim yada misafirlikte bunu kullanirim diyerek aldim :))
canım valla bana bu lohusa takımları falan gereksiz masraf geliyo ne yalan söyliyim bir sürü pijamam var bide normal doğum yaparsam zaten hastanede 1 gün anca durduruyorlar e onu da kim görecek ki eve gelince de zaten normal kıyafetimle takılırım zaten şey gibi bu lohusa takımları evlenirken alınan gecelik takımları gibi geliyor bana onlarda bir kere bile giymedim öyle duruyor dolapta
Esimin sesini duyunca daha cok hareket ediyor bizimki :)) ozluyor oda babayi sanirim esim kulagini dayayinca duyuyor da ben goremedim henuz hissediyorum sadece :)) teyze dese de olur abla dese de olur hic takilmam ben :))