2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kimseden bir şey beklememek en güzeli bana da annemler hep alma çok şey giyemez zaten yaz bebeği diyorlar kendi annen deyince çok batmıyo insana onlar da haklı kullanılmayacak şeyi almanın anlamı yok ama bugün üniversiteden arkadaşım kargo yollamış hem bebişe hem bana resmen çeyiz düzmüş sağolsun çok mutlu oldum. Alandan düşünen de sağolsun almayan da hiç beklentim yok kimseden en güzeli böyle beklentin olmayınca çorap gelse mutlu oluyor insan sonuçta kimseye güvenip yapmadık çocukları bir de eski insanlar erken alışveriş olayını pek anlamıyor onlara da hak vermek lazım emin ol herkes birşeyler alır ama zamanı gelince bizim arkadaşlar erkenden aldı herşeyi şimdi hepimiz soruyoruz ne eksik alalım diye hiç eksiği yok maşallah 5 numaraya kadar bez bile almışlar benden tavsiye acele etmeyin insanlar biraz büyümesini bekliyor

valla doğru diyorsun canım böyle düşünürsek kafamız daha rahat olur cidden bende kendimi üzüyorum ama ne gerek var önceden herkes yoklukla büyütüyormuş çocuğunu o yüzden anlamıyorlar sanırım

Aynen öyle eski insanların bizim gibi düşünmesini beklemek yanlış olur bence genişlerimiz sağlıkla gelsin de varsın herşeyi tam olmasın hiç önemsemiyorum

Bende şu düşüncedeyim zaten bebeğe bişey olucaksa eğer allah korusun doğumdada olabilir o zaman hiç almayalım yani. Bende gidip son ayda pahalı pahalı almaktansa herşeyini yavaş yavaş indirimleri takip edip herşeyi kaliteli ve indirimli alma düşüncesindeyim. Bunun içinde her an indirim gördükçe alabilcek maddi güç lazım. Eşimin ailesi belki son ay para vericek yada alalım dicek ama o zaman ben almış olucam herşeyini, eşime diyorumki bi laf vardır ya bana bi koca lazım oda bu gece lazım diye aynen öyle bizim durum diyorum gülüyor :)

Sağlıktan ötesi yok dediğin gibi . Ay Mayıs gibi dökülürüz diye düşünüyorum Şubat'ta kısa zaten , kalır geriye 3 ay

Aynen öyle eski insanların bizim gibi düşünmesini beklemek yanlış olur bence genişlerimiz sağlıkla gelsin de varsın herşeyi tam olmasın hiç önemsemiyorum
evet ama bir yandan da kız tarafı neden öyle olmuyor onu düşünüyorm zaten ben bizimkilerdrn gördükçe istiyorum onlar da yapsın etsin

Yok canım içi boşya güzel durmuyor :)) ama grili beyazlı dalgalı gibi varya ben ondan aldım sen?
bende siyah aldım aslında renkliler çok hoş ama yok arabaya uysun yok her kıyafetime uysun derken siyaha gitti elim şu modeli aldım daha bi tombik spor geldi gözüme bakalım merakla bekliyorum

Ben tek kullanimlik olnalardan alacaktim acikcasi hala da alacagim :)) ama 17 tl neye vermiyoruz baska bir sekilde falan kullanirim yada misafirlikte bunu kullanirim diyerek aldim :))
Canım bilmediğim için soruyorum
Ebebeğin internet fiyatlarıyla mağaza fiyatları aynı mı oluyor yoksa
İndirimler sadece internette mi oluyor?

Çok teşekkür ederim canım

Kızlar bunu düşünüyorum nasıl ? 200 tl 3lü takım
3lü kullanılır mı ki ben normalde sevmem böyle evdede giymeyi bende 2li alıcam bunun beyaz olanını daha farklı model gelir diye beklemedeyim

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-07-09-01-20.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar ben doymuyorum bildiğiniz yani doyma denilen his gitti benden..
Sürekli acım geceleri bile ekmek arası bir şeyler aranıyorum
Aynı bennn gece saat kaç olursa olsun her wcye kalktığımda inanılmaz bişiler istiyor canım ekmek arası yapıp yiyorum her gece walla durduramıyorum kendimi

kızlar aklıma takıldı hamileler 7,5 saat üzeri çalıştırılamaz diye yasa çıkmış kamu veya özel sektör bundan yararlanan var mı talep etmelimiyim kamu kurumunda çalışıyorum bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…