2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sizce süt sağma pompası gerekli mi ?
Almalınıyım lazım olur mu
ve bu marka sizce nasıl? :))

Eklentiler

• D257F7F2-49C6-4854-A001-0672A7D4415B.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 91

Bende lansinoh 2'li elektrikli aldım, beğenmeyene rastlamadığım için gönül rahatlığı ile aldım. Eğer doğumdan sonra 6 ay içinde çalıaşacaksan gerekli ama evdeysen çokta gerekmeyebilir diye düşünüyorum.

ben alıcam kesinlikle. çünkü çalışıyorum. Çalışıyorsanız zaten mecbur alınıyor ama çalışmayanlar için de kimisi yine de öneriyor. Neden dersen..?
Bebeğin ilk zamanlar süt emmeyi beceremeyebilir, ona emmeyi öğretene kadar bi yandan sağım yapman gerekir. Çünkü bebek tam olarak çekemedikçe sütün azalabilir. Bu durumlar için hastanelerde göğüs pompası olurmuş zaten. İsteyen onu da kullanabilir. Eğer fazla sütün gelirse yine fazlasını sağarsın, sağmazsan göğsünde rahatsızlık yapar. Sağdıkça sütün artar yani kısaca.
O yüzden alabilirsen iyi olur. Ha kimisi diyebilir ki bizim annelerimiz bizi göğüs pompasıyla mı büyüttü. Eğer bebeğiniz güzel emer, sütünüz yeteri miktar gelirse evet ihtiyaç duymayabilirsiniz.
Marka olarak ben avent düşünüyorum çünkü biberonları da avent alıcam uyumlu olsun. Mamajoo'yu da çok öneren var. Lansinoh'ta iyi marka. Ama hangisi en iyi onu bilemiyorum işte

Kızlar ben doymuyorum bildiğiniz yani doyma denilen his gitti benden..
Sürekli acım geceleri bile ekmek arası bir şeyler aranıyorum
Bu haftalarda böyle mi olunuyor acaba ben de doymuyorum canım gece yemiyorum ama akşam yemeğinde her zaman yediğim yetmiyor sanki gündüzleri de ara öğünleri önceden zorla yapardım şimdi isteye isteye yapıyorum çünkü acıkıyorum bı iki saatte :)))

kızlar aklıma takıldı hamileler 7,5 saat üzeri çalıştırılamaz diye yasa çıkmış kamu veya özel sektör bundan yararlanan var mı talep etmelimiyim kamu kurumunda çalışıyorum bnde
Ben de kamuda çalışıyorum ama bilgim yok bu konuda malesef istersen internette yasayı bul emin ol sonrasında tabi ki hakkınsa talep edersin

kızlar aklıma takıldı hamileler 7,5 saat üzeri çalıştırılamaz diye yasa çıkmış kamu veya özel sektör bundan yararlanan var mı talep etmelimiyim kamu kurumunda çalışıyorum bnde
günaydın canım kamuda geçerli değil malesef çnkü bizim haftalık 40 saati doldurmamız gerekiyor , özel sektörde geçerli ama bu durum..

eğer çalışıyorsan alınması lazım bence

Açıkçası ben erteledim gerekli olursa acilen gider alır eşim diye düşündüm çünkü bazıları gerek olmayadabilir diyor boşuna önden masraf yapmak istemedim ama araştırmıştım bu marka için iyi diyorlar

Bence gerekli canım bende lansinohunun elektrikli olanını kullandım ilk hamileliğimde iyi ki almışım dedim arkadaşımda benden sonra aldı ve çok memnun kaldı

En iyi medela sanırım ama çok pahalı

Haklısın ama ben de evde bile bunu giyerim diye düşündüm ve üstünün düğmesi falan çoğu pijama takımında yok heves ettim fiyatı da iyi geldi alıverdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…