2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Haklısın ama ben de evde bile bunu giyerim diye düşündüm ve üstünün düğmesi falan çoğu pijama takımında yok heves ettim fiyatı da iyi geldi alıverdim valla

Bende almak istiyorum ama almam gereken bedeni bilemiyorum, kaç kilo daha alırım hiç kestiremiyorum

3lü kullanılır mı ki ben normalde sevmem böyle evdede giymeyi bende 2li alıcam bunun beyaz olanını daha farklı model gelir diye beklemedeyim
Aldım valla canım dayanamadım aslında kısa kollu alıp uzun kollu sabahlık giymek de mantıklı ama ben kapalı olduğum için bu işi hiç riske atmadım uzun kollu pijama takımı aldım zaten incecik. Sabahlığı da atlet üstüne falan geçiririm evde dedim ve inş sağlıklı hayırlı normal doğum olursa da geceliği giyerim zaten etek giyin falan diyorlar.ayrıca canım benim modelde göğüs kısmının iki yanında düğme var bunun ortasında var dikkatınden kacmasın

Bende almak istiyorum ama almam gereken bedeni bilemiyorum, kaç kilo daha alırım hiç kestiremiyorum
Ben de satıcıya onu sordum bana kilo boya göre beden söyledi tabii son 3 haftaya kadar yıkama beden değişirz dendi

Ben de satıcıya onu sordum bana kilo boya göre beden söyledi tabii son 3 haftaya kadar yıkama beden değişirz dendi

Aaaaaa son 3 haftaya kadar değişim yapıyorlarsa süper, bende sorarak alayım o zaman hiç aklıma gelmemişti. Güle güle, sağlıkla, mutlulukla giy sende tatlım, bebişini ilk kucakladığın cicilerini

Canım bilmediğim için soruyorum
Ebebeğin internet fiyatlarıyla mağaza fiyatları aynı mı oluyor yoksa
İndirimler sadece internette mi oluyor?
Internet ve magaza fiyatlari ayni canim sadece bazi urunler magazada olmayabiliyor. Bilgin olsun :)) indirimler hem internet hem magaza icin gecerli :)

Ben gecelikle hiç rahat edemem aldığımı da ilk bir hafta giyerim bidaha giycemi sanmıyorum hastaneye çok kişi ziyerete geliyor bizde yakın akrabalar baya kalabalık olduğu için yoksa almam normal bi pijama takımı alırdım. Evet canım önde düğmesi var yeterli bence . Giyerim diyorsan iyi yapmışsın canım gelince bana da yazarmısın kumaşı felan nasıl merat ettim

Haklısın ama ben de evde bile bunu giyerim diye düşündüm ve üstünün düğmesi falan çoğu pijama takımında yok heves ettim fiyatı da iyi geldi alıverdim valla
giyeceksen al canım tabi ama bana böyle gelenin yanında pek pijamayla takılmak da hoşuma gitmiyor ben sadece hastane için bir iki tane bulursam öyle uyguna düğmeli tek parça bir şey alıcam oda çok pijamamsı olmaz normal bir şey alttan falan da sürekli muayne ediliyo ya iyi olur :)

güle güle kullansınlar canım tontik popolarına masaj yaparız artık
benimde son eksiğimdi bu şimdi sadece büyükler kaldı (beşik bebek arabası oda takımı ) bir de benim gecelik vs he rşey bitti gibi
Benim de Bebek deterjan alışverişi,bakım ürünü,emzirme sütyeni,geceliklerle ,oğluşumun odasının halısı kaldı

Kızlar gecelik konusunda hastane için 2 adet gecelik tavsiye ederim özellikle sezeryan olacaklar için. Eve geçtiğinizde günlük ne giyiyorsanız onunla devam edersiniz.

Kızlar e bebekte biberon ve emziklerde indirim var bugun almak isteyenler bir baksin :)) birde nevresim takimlarinda indirim var ben onu son ana birakacagim icin almadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…