2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
güle güle kullansınlar canım tontik popolarına masaj yaparız artık
benimde son eksiğimdi bu şimdi sadece büyükler kaldı (beşik bebek arabası oda takımı ) bir de benim gecelik vs he rşey bitti gibi
Gecelik nerdenaldin ? Ben icime sinen birsey asla bulamiyorum bide bu mustelanin seti simdi alsak tarihi gecmezmi ya ?

Bunun şu şekli de var ama ben tesettürlüyüm,ötekini rahat giyemem
Evet buda çok askılı bende böyle giyemem bende tesettürlüyüm ama zaten lohusanın yanına bizde erkekler pat diye girmez biri gelince hemen giyiniriz ama normal kısa kollu olması şartıyla bununla rahat edilmez haklısın

MâşâAllah kuzuya Bizimkini bi kaç kez hıçkırık tuttu :) çok hareketli olduğunda babasına hiç denk gelmiyor. Çabuk gel bak çok hareketli diyorum o elini koyar koymaz duruyor şımarık kız :)
Hahshshshhs yazık adama :)) bi hissedemedi demekki bizimki babasinin sesini duyunca basliyor kivranmaya :))

Aaaaaa son 3 haftaya kadar değişim yapıyorlarsa süper, bende sorarak alayım o zaman hiç aklıma gelmemişti. Güle güle, sağlıkla, mutlulukla giy sende tatlım, bebişini ilk kucakladığın cicilerini
Amiin canım cümlemizin inş Alırsan paylaşıver

güle güle kullansınlar canım tontik popolarına masaj yaparız artık
benimde son eksiğimdi bu şimdi sadece büyükler kaldı (beşik bebek arabası oda takımı ) bir de benim gecelik vs he rşey bitti gibi
Ohh mis benimde bitti bir tek nisan gibi sortlu bebe takimlari alirim pijama takimimida sona biraktim hem daha yazliklar çıksın hemde ne kadar daha kilo alirim bilemiyorum ki

Tamam canım geldin atayım Benim çok kişi gelmez arkadaşlarım falan gelir ama babalar falan gelirse rahat edemem :) geceliği normalde de kolunu kestirir evde giyerim ya rahat rahat ohhh yaz zaten hava vuruur

İşte o yüzden geceliği düşündüm,odaya çıkınca da pijama takımı inş :) en önemlisi fotoğraflarda kızım da ben de aynı renk oluruzzzz

Kısa kollusu var ama ben uzun aldım kaynım var 18 yaşında onun yanında bile rahat edemem sen nasıl bir şey düşünüyorsun

Kısa kollusu var ama ben uzun aldım kaynım var 18 yaşında onun yanında bile rahat edemem sen nasıl bir şey düşünüyorsun
Bende bu modelden istiyorum uzun sabahlığı ve geceliği olan hastane için uzun kollu rahat olur dediğin gibi ev için kısa kollu alırım İnşâAllah ama şimdi çok kilo alır mıyım almaz mıyım bilmiyorum o yüzden kaç beden alacağıma karar veremedim biliyosun bulantı yüzünden 7 kilo vermiştim hala hamile kaldığım kiloma gelemedim. Biraz daha bekleyeyim diyorum İnşâAllah güzel bişey bulabilirim

MâşâAllah kuzuya Bizimkini bi kaç kez hıçkırık tuttu :) çok hareketli olduğunda babasına hiç denk gelmiyor. Çabuk gel bak çok hareketli diyorum o elini koyar koymaz duruyor şımarık kız :)

Takvmimin hayirli olsun kanaryam
Ya niye öyle yapiolar gerçekten
Baba gelince duruyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…