Kızlar e bebekte biberon ve emziklerde indirim var bugun almak isteyenler bir baksin :)) birde nevresim takimlarinda indirim var ben onu son ana birakacagim icin almadim :)
ben de avent'in 120 ml cam biberonunu aldım. Bakalım memnun kalır kullanırsa diğer biberonlarını da aynı markadan giderimç
Bir de 2'li emzik aldım o da aventin.. 0-3 aylık aldım o dönem belki de hiç emzik ihtiyacı olmaz bilemiyorum gereksiz yere almışta olabilirim. Şu aşağıdakiler işte
Freckless
dün indirim haberi paylaşmıştın bugün baktım cidden fiyatlar çok iyi tayt alıcam ama bedenden emin olamadım en küçük 38-40 diyor ben 34 giyiyordum hamilelikte aldıklarımsa 36 şimdi bu 38 -40 yazan bana büyük gelmez mi ama en küçük beden de o kafam karıştı sen kaç aldın normalde kaç giyiyorsun bı yazar mısın canım
Ben emzikle biberonu ciddi anlamda çok ucuza almışım.Şimdi fiyatlarına baktım da ;philips Avent biberon 125 ml+2’li emzik setini hepsi burada kampanyasından 50 liraya aldım
Freckless
dün indirim haberi paylaşmıştın bugün baktım cidden fiyatlar çok iyi tayt alıcam ama bedenden emin olamadım en küçük 38-40 diyor ben 34 giyiyordum hamilelikte aldıklarımsa 36 şimdi bu 38 -40 yazan bana büyük gelmez mi ama en küçük beden de o kafam karıştı sen kaç aldın normalde kaç giyiyorsun bı yazar mısın canım
Ben emzikle biberonu ciddi anlamda çok ucuza almışım.Şimdi fiyatlarına baktım da ;philips Avent biberon 125 ml+2’li emzik setini hepsi burada kampanyasından 50 liraya aldım
Yaaa çok iyiymiş canım valla yılbaşı öncesi alınanlar daha uygundu hep, yılbaşı sonrası fiyatlar iyice artmış indirimli halleri bile pahalı ama yapacak bişey yok
Ayy aynıymışız seninle ben de LCW den 36 aldım oldu ama bu marka gör sin ve en küçük 38-40 yazıyor büyük gelir gibi geliyor ama bilemedim bu markadan hiç alışveriş yaptın mı peki canım
bende siyah aldım aslında renkliler çok hoş ama yok arabaya uysun yok her kıyafetime uysun derken siyaha gitti elim şu modeli aldım daha bi tombik spor geldi gözüme bakalım merakla bekliyorum Eki Görüntüle 2233309
Bu haftalarda böyle mi olunuyor acaba ben de doymuyorum canım gece yemiyorum ama akşam yemeğinde her zaman yediğim yetmiyor sanki gündüzleri de ara öğünleri önceden zorla yapardım şimdi isteye isteye yapıyorum çünkü acıkıyorum bı iki saatte :)))
Birden başladı anlayamadım bende sanki yediklerim bir öğütücüden hızlı bir şekilde geçip öğütülüyor gibi..En son 2 hafta önce gittim doktora kilom 54 dü şimdi tartıda 57 gördüm
Aynı bennn gece saat kaç olursa olsun her wcye kalktığımda inanılmaz bişiler istiyor canım ekmek arası yapıp yiyorum her gece walla durduramıyorum kendimi
Ya geceleri zaten bilmiyorum kaç kere tuvalete kalkıyorum artık her kalktığımda midem sanki açlıktan kazınmış gibi oluyor
Bu gidişle 49 kilo başladığım gebeliğimi bilmem kaç kilo ile bitireceğim
Son iki haftada 3 kilo aldım resmen şaka gibi..
En iştahlı olduğum haftaları yaşıyorum
Kizlar muslin ortu almak istiyorum neye dikkat etmem gerek bilmiyorum. Bazilari cok ince oluyormus. Onerisi olan var mi?? Trendyolda bu ortuleri gordum yorumlari guzel ne dersiniz??