2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar muslin ortu almak istiyorum neye dikkat etmem gerek bilmiyorum. Bazilari cok ince oluyormus. Onerisi olan var mi?? Trendyolda bu ortuleri gordum yorumlari guzel ne dersiniz??

Vallahi iki tane aldım orta düzey bir inceliği var ama özellikle nasıl olmalı hiç dikkat etmedim bende..
Bir de müslin ağız bezleri varmış onlardan da alacağım..
Tek endişem bana yumuşam gelmedi örtüler biraz sert gibi sanırım kumaşından kaynaklı

Yorumlara baktim sert diye sikayet edenler vardi onlarin pamuk orani az oluyormus. Bu markaninkine yumusak diye yorum yapilmis. Kararsiz kaldim. Agiz bezini ben normal pamuklu mendil gibi aldim 10 lu paket halinde. Ne kadar cok ivir ziviri var bu bebislerin:)

Birden başladı anlayamadım bende sanki yediklerim bir öğütücüden hızlı bir şekilde geçip öğütülüyor gibi..En son 2 hafta önce gittim doktora kilom 54 dü şimdi tartıda 57 gördüm
Benim de bu hafta iyice arttı ben tartıdaki son durumumu bilmiyorum geçen hafta 54 tüm bu hafta kaç oldum acaba bilmiyorum hafta sonu doktor randevum var öğrenicem inşallah büyük şok yaşamam

Ay evet belki %100 pamuk olması gerekiyordur bak ona hiç dikkat etmedim..

Sorma ya çok detaylı şeyleri var insallah çok şey unutmam :))

Artık her şey onlar için yorulacağız ama inamıyorum ki burada bir gün daha güzel hikayelerimizi anlatacağız birbirimize hayırlısı ile insallah..

Benim de bu hafta iyice arttı ben tartıdaki son durumumu bilmiyorum geçen hafta 54 tüm bu hafta kaç oldum acaba bilmiyorum hafta sonu doktor randevum var öğrenicem inşallah büyük şok yaşamam

Kendini hazırla giderken ben kısa süreli bir şok yaşadım yanlış herhalde tartı dedim sonra yavaş yavaş alıştım

Insallah kucagimiza sag salim aliriz cok guzelmis hazirlik yapmak. Simdiden butun aklim onda. Bir sonraki paylasimlar uykusuz kaldik olcak zaten:) senin ki uyuyor mu? Gazli mi? Bakalim o gunlerde neler olcak:)

Kızlar emzik alırken damaklı ve damaksız olanlar var. Nerden anlayacağız damaklı mı damaksız mı? Bide damaklı almak daha iyi sanırım dimi?

Kızlar emzik alırken damaklı ve damaksız olanlar var. Nerden anlayacağız damaklı mı damaksız mı? Bide damaklı almak daha iyi sanırım dimi?
Birde emzik gerekli mi? Ben almayi dusunmedim ama mutlaka olmasi gereken birsey mi? Tecrubesizlik cok zor:)

Canım ben 36-38 arası giyiyorum normalde taytı 38-40 beden aldım çok az bol geldi o da normal şişeceğim daha:) kusura bakma Yen'i gördüm giremedim hiç .27 liraya geldiği için tayt çok da önemsemedim heryerde giyerim

Birde emzik gerekli mi? Ben almayi dusunmedim ama mutlaka olmasi gereken birsey mi? Tecrubesizlik cok zor:)
Ben de tecrübesizim aslında benim de ilk bebeğim. Emzik olayı biraz bebekle ilgili bişey sanırım. Bazı bebekler hiç almıyor bazıları da alıyor. Eğer benim bebeğim alırsa ben emzik vermeyi düşünüyorum açıkçası

Aynı aynı her wc ye kalktığımda yiyorum inş çok kilo almayız ben 3 buçuk kilo almışım bu kadar yemeye az aldım hayret ediyorum bir anda tartıda +5,6 ları görürsem şaşırma kendimi frenlicem en azından gece yoğurt yicem her kalktığımda yada bi elma

Canım bak ilki damaklı ikincisi damaksız. Damaklı alırsın alcaksan.

Eklentiler

• 550x530_thumb_wee836-19599_2.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 1523005128.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 46
1 yasa kadar damaksiz emzik kullaniliyormus. Anne memesine benzermis yapisi. Gerekliymis sanirim herkes oyle yazmis.

1 yasa kadar damaksiz emzik kullaniliyormus. Anne memesine benzermis yapisi. Gerekliymis sanirim herkes oyle yazmis.
Ben de damaklı daha iyi diye duymuştum ama beyse biraz daha araştırayım ben aslında emzik alırken hangisi damaklı hangisi damaksız onu anlamamıştım ama arkadaş resmini atmış sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…