Gunaydin kizlarrrr, dun aksam regl olcakmisim gibi agri cektik ama bugun iyiyiz. Aksamlari hafif bulantim oluyor ama sabahlari bi sikayetim yok sukur..
Evet baya düzenliydi, idrar testinde silik 2. çizgi çıkmıştı belirsizlikten artık ne yapıcagımı bilemedim adetim 1 gün geçti acilde kan testi yaptırdım :) acilden gittiğim için net bişey de öğrenemedim açıkcası sadece daha çok yeni 2 hafta sonra tekrar gel dediler.
Aynen cok yeni gebeligin tahminim 3haftalik gebeliksin. 2hafta sonra 5.hafta olur kese gorulebilir. Yemene icmene dikkt et gerisini bebisin halleder :))
Kendisi biraz çıkıyor tabi ki
Profesterron fitilden asla korkacak bişeu yok
Sokabildiğini kadar derine sok parmağınla ittir
Ben sabah akşam kullanıyorum.
Akşam koyduğum sabah çıkıyor parmağıma bulaşıyor diğerini koyarken
Çamaşırıma da geliyor
Çok çok normal
Bende de baya aktı çamaşıra o yüzden sorayım dedim.Ben zorlanacağımı bildiğim için ağız yoluyla kullansam dedim çünkü iki şekilde de kullanılıyormuş olmaz dedi etki etmezmiş neyse alışacağız artık yapacak birşey yok bu arada çok teşekkür ederim canım..
Aynen cok yeni gebeligin tahminim 3haftalik gebeliksin. 2hafta sonra 5.hafta olur kese gorulebilir. Yemene icmene dikkt et gerisini bebisin halleder :))
Günaydın kızlar benim doktor randevumda yarın inşallah 8+0 oluyoruz normalde özeldeki doktorum 10 haftalık gel dedi ama ben devlete gidip baktircam 2 hafta sonra gel demişti ama merak insanı ne hallere sokuyor ya henüz hiç bir sıkıntım yok benim okuyorum okuyorum bende mi bir anormallik var diye düşünüyorum umarım sizin sikintilarinizda bi an önce biter :)
Günaydın kızlar benim doktor randevumda yarın inşallah 8+0 oluyoruz normalde özeldeki doktorum 10 haftalık gel dedi ama ben devlete gidip baktircam 2 hafta sonra gel demişti ama merak insanı ne hallere sokuyor ya henüz hiç bir sıkıntım yok benim okuyorum okuyorum bende mi bir anormallik var diye düşünüyorum umarım sizin sikintilarinizda bi an önce biter :)
adet olmayı beklerken herzamanki gbi benim de şişkinligim oldu ve hala o şekildeyim dar kotlarımı giyemiyorum ama hamileliğin bukdr başında kilo alınmaz yazıyor heryerde anlamadım, aynı durumda olmamıza sevindim tek deilmişim :)
Şimdi şöyle burdaki hastane hep tanıdık bizim o yüzden ben aldım ama verirler mi bilmiyorum rica edersen alabilirsin bence ya benimle dalga geçmişti hoca bebek yok ki kese var alsan napcan diye ama vermişti yinede sende bi işte bakalım :)
Şimdi şöyle burdaki hastane hep tanıdık bizim o yüzden ben aldım ama verirler mi bilmiyorum rica edersen alabilirsin bence ya benimle dalga geçmişti hoca bebek yok ki kese var alsan napcan diye ama vermişti yinede sende bi işte bakalım :)