Ben de damaklı daha iyi diye duymuştum ama beyse biraz daha araştırayım ben aslında emzik alırken hangisi damaklı hangisi damaksız onu anlamamıştım ama arkadaş resmini atmış sağolsun
Canım gecelik almadm daha bi onlar kaldı işte , evlenirken gecelik aldığımz yerlerde satılıyordu lohusa gecelikler hem pazarlık payıda oluyor baya oralara bakıcam..
mustela için sormuş birisi 2020 ve 2021 yazmış skt için
Çok gerekli değil tabi ki, ben kizimda hiç kullanmadım ne biberon ne de emzik. Emmek istedikce verdim memeyi :) bazen keyfi memeyi ağzında tutuyor bebekler ve iş yapamıyorsun doğal olarak bu senin için sıkıntıysa vermek gerek emzik. Diğer bir avantajı ise emme refleksini gelişmek için emzik desteği alabilirsin .
Oğlumda kullanmadım. Denedim gece sürekli uyanmasın diye ama alışmadı bir türlü ne emzikler aldım yok alışmayınca alılmıyor bunda da kullanmayı düşünmüyorum
Çok gerekli değil tabi ki, ben kizimda hiç kullanmadım ne biberon ne de emzik. Emmek istedikce verdim memeyi :) bazen keyfi memeyi ağzında tutuyor bebekler ve iş yapamıyorsun doğal olarak bu senin için sıkıntıysa vermek gerek emzik. Diğer bir avantajı ise emme refleksini gelişmek için emzik desteği alabilirsin .
Hic bilgim yoktu sizin yazdiklarinizi bir doktorda ayni bu sekilde yazmis. Ozaman alip kenarda tutmak gerek. Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin. Tecrubeli annelerin yazdiklari daha dogru oluyor uzmanlarinki cok kitabi bilgi:)
Oğlumda kullanmadım. Denedim gece sürekli uyanmasın diye ama alışmadı bir türlü ne emzikler aldım yok alışmayınca alılmıyor bunda da kullanmayı düşünmüyorum
Ayy aynıymışız seninle ben de LCW den 36 aldım oldu ama bu marka gör sin ve en küçük 38-40 yazıyor büyük gelir gibi geliyor ama bilemedim bu markadan hiç alışveriş yaptın mı peki canım
Ben de oğlumda 10 farklı emzik denedim ama olmadı, almadı. Ne oldu emzik diye beni kullandı 2 sene yapışık yaşadık. Almasını isterdim. Bunda bugün emzik alırken okudum üfledim yani alsın diye hem de tek seferde tek markayla Allah ım inşallah
Hic bilgim yoktu sizin yazdiklarinizi bir doktorda ayni bu sekilde yazmis. Ozaman alip kenarda tutmak gerek. Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin. Tecrubeli annelerin yazdiklari daha dogru oluyor uzmanlarinki cok kitabi bilgi:)
Canım gecelik almadm daha bi onlar kaldı işte , evlenirken gecelik aldığımz yerlerde satılıyordu lohusa gecelikler hem pazarlık payıda oluyor baya oralara bakıcam..
mustela için sormuş birisi 2020 ve 2021 yazmış skt için
Ben işten gelip totoyu koyana kadar dr browns biberonlar bitmiş tabi :)) şu minik aventlerden düşünüyorum pp mi yoksa cam mı kararsızım :/ bir de emzik alcam dursun belki kullanırız yine avent soothie istiyordum ama 0-3 aylık 3-6 aylık seçenekleri cazip gelmedi fotodaki 0-6 aylık sizce nasıl ?
Gittim evet baya faydali oluyormus aslinda ama haftan ileri iken gitmek daha faydali olur bilgileri taze tutmak acisindan 1 kereye mahsusmus cünkü 3 saatten fazla sürdü diyetisyen psikolog kadin dogum doktoru bebek doktoru ve ebe ayri ayri bilgi veriyorlar her istedigini sorabiliyorsun zevkli ve eglenceli bir ortamdi bir de cekilis yaptilar bana cikti 250 tl lik gogus catlagi olmasin diye kullanilan bir urunmus bakalim is gorecekmi :)) birde devletindekine gitmeyi dusunuyorum onumuzdeki ay :))
Mühendis babanın yıldızlı ürün listesinde ki bebek bezlerinden birisini kullanmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum kızlar sizce hangisini tercih etmeliyiz..
Birde yıldızlar listesi çok iyi oluyor şampuan konusunda da fikir sahibi oldum en azından uygun fiyata çok iyi alternatifler de var yoksa mustela alacaktım doğal olsun diye..
ben de avent'in 120 ml cam biberonunu aldım. Bakalım memnun kalır kullanırsa diğer biberonlarını da aynı markadan giderimç
Bir de 2'li emzik aldım o da aventin.. 0-3 aylık aldım o dönem belki de hiç emzik ihtiyacı olmaz bilemiyorum gereksiz yere almışta olabilirim. Şu aşağıdakiler işte Eki Görüntüle 2233427
Birebir aynilarini aldim :)) biberon icin kesinlikle ayni seyi dusundugumden ben de tek aldim ufak olanlardan emzik kullanimi konusunda tam ortadayim kullanabilirimde yani o sebepten bende bu emziklerden aldim birde agiz bezi aldim hemen de kargoya verilmis sasirdim :))
Ben işten gelip totoyu koyana kadar dr browns biberonlar bitmiş tabi :)) şu minik aventlerden düşünüyorum pp mi yoksa cam mı kararsızım :/ bir de emzik alcam dursun belki kullanırız yine avent soothie istiyordum ama 0-3 aylık 3-6 aylık seçenekleri cazip gelmedi fotodaki 0-6 aylık sizce nasıl ?