Teşekkür ederimcanim ben bu ekledigin iki biberonuda aldim. Mama icmek zorunda kalirsa yedek olsun diye. ya da icine sut sagarim diye.. emzik hakkinda fikrim yok:)
Sağol cevabın için canım ama bana büyük gelir o zaman fiyatı çok iyiydi keşke daha küçük bedeni olsaydı kaliteli de duruyor resimde güle güle kullan sen :)Canım ben 36-38 arası giyiyorum normalde taytı 38-40 beden aldım çok az bol geldi o da normal şişeceğim daha:) kusura bakma Yen'i gördüm giremedim hiç .27 liraya geldiği için tayt çok da önemsemedim heryerde giyerim
Ben de sepete emzik biberon ağız bezi attımBen de aldim alirken de size de haber vereyim dedim kaciran olur diyerek :)) emzik biberon ve agiz bezi aldim bende :))
Ben de yıldızlar listesinden alıyorum.Biz 2 paket Sleppy yenidoğan aldık,Migros da bezlerde kampanya vardı.İlk tercihim Primaydı,ama yorumlarda kimyasal içerdiği için uzun süre kuru tutuyormuş.Çevremdeki arkadaşlarım da Sleppy kullanıyordu,deneyelim bakalımMühendis babanın yıldızlı ürün listesinde ki bebek bezlerinden birisini kullanmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum kızlar sizce hangisini tercih etmeliyiz..
Birde yıldızlar listesi çok iyi oluyor şampuan konusunda da fikir sahibi oldum en azından uygun fiyata çok iyi alternatifler de var yoksa mustela alacaktım doğal olsun diye..
Avent soothie aldim ben emzik birde en kucuk biberondan aldim ilk etap icin bunlar yeterli diye dusunuyorum sen ne dusunuyorsun bu knuda ?Çok gerekli değil tabi ki, ben kizimda hiç kullanmadım ne biberon ne de emzik. Emmek istedikce verdim memeyi :) bazen keyfi memeyi ağzında tutuyor bebekler ve iş yapamıyorsun doğal olarak bu senin için sıkıntıysa vermek gerek emzik. Diğer bir avantajı ise emme refleksini gelişmek için emzik desteği alabilirsin .
Rica ederim canım teşekkürlerSağol cevabın için canım ama bana büyük gelir o zaman fiyatı çok iyiydi keşke daha küçük bedeni olsaydı kaliteli de duruyor resimde güle güle kullan sen :)
Sağol canım cevap için :)Yok canım o firmadan hiç alışveriş yapmadım.Ben lcwdan kot tulum ve kot pantolon aldım
Ben de sleepy ile başlamak istiyorum inşallah totoları Sever :) bir de sleepy nin kendi internet sitesinden sipariş verince çok güzel bir unutkan anneler ajandası gönderiyorlar aklınızda bulunsun :)Ben de yıldızlar listesinden alıyorum.Biz 2 paket Sleppy yenidoğan aldık,Migros da bezlerde kampanya vardı.İlk tercihim Primaydı,ama yorumlarda kimyasal içerdiği için uzun süre kuru tutuyormuş.Çevremdeki arkadaşlarım da Sleppy kullanıyordu,deneyelim bakalım
Resmini attım canım ,ben bu seti ilk hamile kaldığımda almıştım,Ekim’de bebişe ilk aldığım eşyaydı.Hatta kız istediğim için pembe almıştımsassygirll canım senin hepsi buradadan aldığın setin içeriği nasıldı emzik biberon ?
Güle güle kullanalım inşallah hepimizBen de aldim alirken de size de haber vereyim dedim kaciran olur diyerek :)) emzik biberon ve agiz bezi aldim bende :))
Avent natural cam biberon aldim ben kücük olanlardan ilk etapta sonucta kendi tutamayacak o yuzden cam aldim avent soothie emzik aldim ki burdada tecrubeli anneler cok onermisti bi biberon daha mi alsam diye dusundum aslinda ama ihtiyac dahilinde alacagim bizim yegen hic biberon kullanmadi mesela o yuzden 1 tane suan icin yeterli :)) garanticiysen bir tane daha plastik az buyuklerden alabilirsin tabi emzigi 0 3 ay aldim cok alistirma taraftari degilim ama gerekli olursa diye sonrasi icin yine bakarim emzik tutuyormu seviyormu gibi o zaman alirim gerekirse :)) birde 10lu agiz bezi aldim magazadan da almistim 20 adet oldu daha da almam sanirim :))Ben de sepete emzik biberon ağız bezi attımhangilerini aldın sen :)
E bebegi herkes takip ediyordur ama ben yinede gozden kaciran olur diye yazdim :))Güle güle kullanalım inşallah hepimizindirim paylaşımları güzel oluyor olur ya insan unutur falan :)
Oğluşlar da pembe kullanır sıkıntı YokResmini attım canım ,ben bu seti ilk hamile kaldığımda almıştım,Ekim’de bebişe ilk aldığım eşyaydı.Hatta kız istediğim için pembe almıştımpembe olanı gece kullanırım artık
Yok kuzum 1 biberon alcam ben artık seçicem ufaklardan birini . Ben emzik kullandırmak istiyorum inşallah alır :)))))Avent natural cam biberon aldim ben kücük olanlardan ilk etapta sonucta kendi tutamayacak o yuzden cam aldim avent soothie emzik aldim ki burdada tecrubeli anneler cok onermisti bi biberon daha mi alsam diye dusundum aslinda ama ihtiyac dahilinde alacagim bizim yegen hic biberon kullanmadi mesela o yuzden 1 tane suan icin yeterli :)) garanticiysen bir tane daha plastik az buyuklerden alabilirsin tabi emzigi 0 3 ay aldim cok alistirma taraftari degilim ama gerekli olursa diye sonrasi icin yine bakarim emzik tutuyormu seviyormu gibi o zaman alirim gerekirse :)) birde 10lu agiz bezi aldim magazadan da almistim 20 adet oldu daha da almam sanirim :))
Bence yeter zaten , emzik çok iyi gerçekten ablam kullanıyor ondan biliyorum , biberonda aynı şekil.Avent soothie aldim ben emzik birde en kucuk biberondan aldim ilk etap icin bunlar yeterli diye dusunuyorum sen ne dusunuyorsun bu knuda ?
Ufaklardan alicaksan cam almani tavsiye ederim ama karar senin tabiki ben epey arastirmistim yeni dogan icin cam oneriyorlardi plastik kendi tutabildigi zaman kullanisli olur diye dusunuyorum. Emzik sevmeyen atan bebek oldugu icin 0 3 ay aldim simdilik bizim oglan severse alirim bir tane daha :)Yok kuzum 1 biberon alcam ben artık seçicem ufaklardan birini . Ben emzik kullandırmak istiyorum inşallah alır :)))))
Senle parte avent soothie onerdiniz ben de ondan aldim yorumlarida iyiydi baya 0 3 ay secenegine gore aldim bir tane daha almalimiyim emzik ? 3 6 ay gibi yoksa ihtiyaca yönelik bebek severse tutarsami alayim ?Bence yeter zaten , emzik çok iyi gerçekten ablam kullanıyor ondan biliyorum , biberonda aynı şekil.
Ewet canım biberonu Cam önermediler,atıp kırabililer ya da yüzüne ,gözüne vurabilirler diye ben de plastik aldım ama plastik de kaliteli tamamen bebeğe uyumlu,Plp teknolojisi ile üretilmişOğluşlar da pembe kullanır sıkıntı Yokbiberon plastik sanırım değil mi ben de sanırım bundan alcam
Ben de e bebegin ki var 2 tane almistim indirimden sert gelmedi yumusak geldi bana siz nerden almistiniz birde sormusken 2 tane yetermi daha almak gerekirmi acaba ?Vallahi iki tane aldım orta düzey bir inceliği var ama özellikle nasıl olmalı hiç dikkat etmedim bende..
Bir de müslin ağız bezleri varmış onlardan da alacağım..
Tek endişem bana yumuşam gelmedi örtüler biraz sert gibi sanırım kumaşından kaynaklı
Canim senin aldigin biberon nature serisi degilmis yeni dogana uygun degil basligi.. yinede gule gule kullansin bebisin. Bunlarin emzigi biraz daha buyuk ve yuvarlak oluyor..Resmini attım canım ,ben bu seti ilk hamile kaldığımda almıştım,Ekim’de bebişe ilk aldığım eşyaydı.Hatta kız istediğim için pembe almıştımpembe olanı gece kullanırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?