Bir tane al ne olur ne olmaz :)) kullanmazsa bidaha almazsin :)) yani ben oyle dusunerek aldim cunku bazi bebeler anne memesini emzik gibi kullaniyormus bunu engellemek icin oneriyorlar tabi senin kararin :))
Canim senin aldigin biberon nature serisi degilmis yeni dogana uygun degil basligi.. yinede gule gule kullansin bebisin. Bunlarin emzigi biraz daha buyuk ve yuvarlak oluyor..
Yeni doğan başlığı damla damla geliyor araştırarak aldım ve de denedim,kuzenimin bebeği 15 günlük aynı biberondan birlikte aldık öyle bir durum olsa çektik mi çok gelirdi ,anne memesi gibi damla damla geliyor .0 numara bizim başlığımız o da yeni doğan için kullanılıyor,iyice araştır istersen ,senin için resmini de çekiyim,tek bir delik var
Senle parte avent soothie onerdiniz ben de ondan aldim yorumlarida iyiydi baya 0 3 ay secenegine gore aldim bir tane daha almalimiyim emzik ? 3 6 ay gibi yoksa ihtiyaca yönelik bebek severse tutarsami alayim ?
Mühendis babanın yıldızlı ürün listesinde ki bebek bezlerinden birisini kullanmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum kızlar sizce hangisini tercih etmeliyiz..
Birde yıldızlar listesi çok iyi oluyor şampuan konusunda da fikir sahibi oldum en azından uygun fiyata çok iyi alternatifler de var yoksa mustela alacaktım doğal olsun diye..
Ben sleepy düşünüyorum canım evet bende baya bilgilendim oğlumun teni çok hassas deterjan n ekullandıysam hep kurudu döküldü kaşıntı oluodu bu adamı takip eetiğimden beri deterjanı değiştirdin green clean baby aldım cildi düzelmeye başladı evdeki oğluma kullandığım tüm ürünleri tavsiye ettiği şeylerle değiştiriyorum
Bir tane al ne olur ne olmaz :)) kullanmazsa bidaha almazsin :)) yani ben oyle dusunerek aldim cunku bazi bebeler anne memesini emzik gibi kullaniyormus bunu engellemek icin oneriyorlar tabi senin kararin :))
Yeni doğan başlığı damla damla geliyor araştırarak aldım ve de denedim,kuzenimin bebeği 15 günlük aynı biberondan birlikte aldık öyle bir durum olsa çektik mi çok gelirdi ,anne memesi gibi damla damla geliyor .0 numara bizim başlığımız o da yeni doğan için kullanılıyor,iyice araştır istersen ,senin için resmini de çekiyim,tek bir delik var
Canim ben o anlamda soylemedim biliyorum bu seriyi. Aventin nature olan serisi anne memesine benziyor onun icin oneriyorlar bunlar normal biberon basligi. Bebek alisinca emmiyor. elestirmek icin soylemedim sinirlenmene gerek yok
Ben de e bebegin ki var 2 tane almistim indirimden sert gelmedi yumusak geldi bana siz nerden almistiniz birde sormusken 2 tane yetermi daha almak gerekirmi acaba ?
Canım ben yanlış olmasın ya koton ya da LCW den aldım net hatırlamıyorum şimdi bende yeterlimi hiç bilmiyorum gerçekten ama sanırım bir kaç tane daha alırım neticede kullanışlı bezler omuz bezi içinde kullanabiliriz
Ben de yıldızlar listesinden alıyorum.Biz 2 paket Sleppy yenidoğan aldık,Migros da bezlerde kampanya vardı.İlk tercihim Primaydı,ama yorumlarda kimyasal içerdiği için uzun süre kuru tutuyormuş.Çevremdeki arkadaşlarım da Sleppy kullanıyordu,deneyelim bakalım
Bende Prima yeni doğan kullanmak istiyordum ama kesinlikle fikrim değişti bende bu bezler arasında bir tanesi ile başlayıp duruma göre kendi içerisinde değişiklik yapabilirim..
Canim ben o anlamda soylemedim biliyorum bu seriyi. Aventin nature olan serisi anne memesine benziyor onun icin oneriyorlar bunlar normal biberon basligi. Bebek alisinca emmiyor. elestirmek icin soylemedim sinirlenmene gerek yok
Sinirlenmedim arkadaşım sonuçta herkes ilk gördüğüne atlamıyor,araştırarak alıyor ,yani ben kendim adıma söyleyim ben aldığım ağız mendiline kadar araştırarak alıyorum.Demekki o biberon ve emziği de araştırarak aldım.Sana “nature”serisi demişler bana da bu seride aynı işlevi görüyor dediler.Sen benim yazdığıma istinaden,”yine “de yazarsan ben de sana bu cvbı yazarım,kusura bakma ,kalp kırmak ya da eleştirmek için yazmıyorum.Sen biberonu daha yeni alıyorsun ben senden 5 ay önce almışım,ve çevremde de kullananlar oldu
Ben sleepy düşünüyorum canım evet bende baya bilgilendim oğlumun teni çok hassas deterjan n ekullandıysam hep kurudu döküldü kaşıntı oluodu bu adamı takip eetiğimden beri deterjanı değiştirdin green clean baby aldım cildi düzelmeye başladı evdeki oğluma kullandığım tüm ürünleri tavsiye ettiği şeylerle değiştiriyorum
Kesinlikle çok faydalı bir insan..
Aslında pahalı gördüğümüz kaliteli olur dediğimiz çoğu ürün yoğun kimyasallar içeriyormuş..
Şimdi içim çok rahat eleme yaptım uygun fiyatlarada bebeğimize sağlıklı ürünler kullanabiliriz..