2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cam aldim biberonu yenidogan icin en cok onerilen bu oldugu icin sonucta kendi tutamicak sen tutacaksin mama vs icin emzik 0 3 ay aldim avent soothie burdaki tecrubeli arkadaslar cok onermisti onu eger severse aynj markanin emziklerinden devam ederim :)) bu benim sahsi fikrim tabiki

Ozaman e bebeginkini de dene o güzeldi bak yumusakti %100 pamuktu birde :)) ben yeter diye dusunmustum oysaki 2 tane :))

Ozaman e bebeginkini de dene o güzeldi bak yumusakti %100 pamuktu birde :)) ben yeter diye dusunmustum oysaki 2 tane :))

Sanırım ben pamuk kısmına takılmadım hiç ama ebebeğe gittiğimde kesinlikle alırım bir iki tane daha..
Çok amaçlı kullanırım diye fazla alıyorum ben :)

Ben de boyumu ve kilomu söyledim bir beden önerdi ama ilerde çok alırsam kilo değişirim. Kampanya varken alayım dedim

Bende Prima yeni doğan kullanmak istiyordum ama kesinlikle fikrim değişti bende bu bezler arasında bir tanesi ile başlayıp duruma göre kendi içerisinde değişiklik yapabilirim..
Ben sleppy almayi planliyorum yada migrosun markasi varmis minies onu muhendisoglunun onerisi ile canim :))

AA çok güzel. Kısa günün kârı:). Şanslısın maşallah

Bizim oglan en bastan beri benim sevdigim hicbirseyi yeme taraftari degil ya :)) anlastigimiz bir kac yiyecek var :)
Aa:). Benim tatlıcı anasi gibi, belli oldu:). Annesi mis gibi mamalar yapınca bayıla bayıla yer o:). Instagram'da bebekler için mama anlatan bir sürü sayfa var. Bir müddet sonra orda takılmak ümidiyle:).

Kızlar kontrolden çıktım şu an sıkıntı yok böbrekleri takip edilicek 20 gün sonra gel dedi gene bakalım 22+5 500 gram olmuş minnoşum sizin kilolar nasıldı
Ayh masallah, ben gitmiyorum bir muddettir. Kazadan sonra bir haftada 7 doktor gormustu:). Ara verdik kizçemle:). İyiymiş maşallah kilosu. Böbrekleri ne iyi olur inşallah. Boyu ne kadar?

Migros miniesle başlamayı düşünüyorum kısmetse beğenen çok.

Aa:). Benim tatlıcı anasi gibi, belli oldu:). Annesi mis gibi mamalar yapınca bayıla bayıla yer o:). Instagram'da bebekler için mama anlatan bir sürü sayfa var. Bir müddet sonra orda takılmak ümidiyle:).
Ben simdiden oralarda takiliyorum zavkli oluyor ) benim oglan bogazli ve babasi gibi etçi olacak saniyorum :))

Tartismak huyum degil zaten ben arkadaslarin biberonundan daha uyguna aldim dedigin icin yorum yaptim. Aynisi degil anlaminda soyledim sen arastirmadan aldin demedim. Uslubun yanlis. Benim ne zaman aldigimi nerden biliyorsun ayrica. Bende gecen sene aldim. Kim daha once aldiysa onun ki daha mi iyi.. neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…