Gozunaydin canim. Masallah bebisine. 21+1 de 400 gramdi. Benimki biraz zayif gibi:)Kızlar kontrolden çıktım şu an sıkıntı yok böbrekleri takip edilicek 20 gün sonra gel dedi gene bakalım 22+5 500 gram olmuş minnoşum sizin kilolar nasıldı
Mutlaka cevap veren olmustur ben gec kaldim ama ben 70 tlye aldim canta askisi termal biberon kabi olarak satici indirim verdi :)) 15 gunde geldi suan bebegin aldigim kiyafetlerinin hepsi icinde :)) ici cok genis ve guzel canta :)Kızlar lequen çantaları kaç tl ye aldınız şu an 92 tl ye geliyor yeni kullanıcı kuponum falan da bitmiş
Link atabilirmisin benim baktiklarim cok pahali idi gorsinde ?Gorsin hamile giyimde sepetin yarısı kampanyası var kızlar ben tayt ve iki tane bebek temalı tshirt sipariş vermiştim fiyatları iyi geldi bugün kargom geldi hem beden oldu hem de malzemesi hoşuma gitti kaliteli beğendim ben kıyafet arayan varsa:)
saol canım geçmiş olsun size de bakalım inşallah doktor pek önemsemiyor ama detaylıdaki doktor baya korkutmuştu doğuma kadar fazla büyümezse sıkıntı yokmuş doğumdan sonra zaten çişini falan yapıyormuş bebeğin suyunu da çişi oluşturduğu için suyu da önemli şu aşamada suyumuz falan iyi umarım böyle gider :) boyunu pek söylemiyor bizimki tam ölçüm olmuyor diye ama bakıyım bi fl 39 mm yazıyor oda 27 cm olsa gerek :)Ayh masallah, ben gitmiyorum bir muddettir. Kazadan sonra bir haftada 7 doktor gormustu:). Ara verdik kizçemle:). İyiymiş maşallah kilosu. Böbrekleri ne iyi olur inşallah. Boyu ne kadar?
daha varmış aramızda benimkide minyon olacak gibime geliyor :)Gozunaydin canim. Masallah bebisine. 21+1 de 400 gramdi. Benimki biraz zayif gibi:)
aynen canım seni biliyorum zaten baya uygun aldın bende yanına bir şeyler daha ekledim gene 10 tl indirimli aldım toplamda :)Mutlaka cevap veren olmustur ben gec kaldim ama ben 70 tlye aldim canta askisi termal biberon kabi olarak satici indirim verdi :)) 15 gunde geldi suan bebegin aldigim kiyafetlerinin hepsi icinde :)) ici cok genis ve guzel canta :)
https://www.gorsin.com/hamile-tayt-siyah-13Link atabilirmisin benim baktiklarim cok pahali idi gorsinde ?
Aynen öyle keşke daha önce takip etseydim diyorum wallaKesinlikle çok faydalı bir insan..
Aslında pahalı gördüğümüz kaliteli olur dediğimiz çoğu ürün yoğun kimyasallar içeriyormuş..
Şimdi içim çok rahat eleme yaptım uygun fiyatlarada bebeğimize sağlıklı ürünler kullanabiliriz..
Yaaa bunu nerden aldın ?Kuzenimin kızı için alacağım,instgram sayfasından mı aldın,güvenli bir şekilde gönderdiler mi?Ben instgram sayfalarından hiç alışveriş yapmadım.Diğer aldıkların da çok güzel ama ben en çok bunu beğendim.Bir de zahmet olmazsa sana gönderdikleri resmini çekermisinEki Görüntüle 2233547 bir kargomu da yalnış yollamışlar ama bayıldım kıyafete de ya ham ketenden kumaşı da çok güzel hiç geri gönderesim yok acaba bu ikinci çocuğumun cinsiyeti hakkında bi ip ucumu
Sanirim tayt 59.90 asagi dusmuyor dimi benim tisort ihtiyacim yok tayt alicaktim ?https://www.gorsin.com/hamile-tayt-siyah-13
https://www.gorsin.com/gorsin-baskili-hamile-tisort-siyah1
https://www.gorsin.com/kacak-bebek-espirili-uzun-kol-hamile-tisortu-bordo-1446
ben bunları aldım canım yalnız siyah olan kısa kollu değil uzun kollu geldi ama beğendim değiştirmicem üçü 72 liraya geldi baya güzel rakam bence :)
Sepete atınca yarısı oluyor canımSanirim tayt 59.90 asagi dusmuyor dimi benim tisort ihtiyacim yok tayt alicaktim ?
Aaayy super ozaman dur tekrar bakayim geldimi kalitesi nasil ? 38 40 bana olirmuki ? 58 kiloyum ?Sepete atınca yarısı oluyor canım
Canım uğurlu bebe diye internet sayfası benim attığım fotoğraf kendi cekimim kumaşı gerçekten çok güzel bendeki resmi alıp sayfadan iletişim numarası ile irtibata geçebilirsin ilgililer gayetYaaa bunu nerden aldın ?Kuzenimin kızı için alacağım,instgram sayfasından mı aldın,güvenli bir şekilde gönderdiler mi?Ben instgram sayfalarından hiç alışveriş yapmadım.Diğer aldıkların da çok güzel ama ben en çok bunu beğendim.Bir de zahmet olmazsa sana gönderdikleri resmini çekermisin
Yakışıklı Ozanım benim.Rüyalar da bile kendilerini bu kadar sevdiriyorlar :))Bizim fabrika cok calisiyor canim surekli yemem gerekiyor :)) oglumu gördüm rüyamda baya giydirmisim yakisiklimj bir seviyorum bi seviyorum ayy ne.guzeldi ya :))
Ilk kez görüyorum.Eki Görüntüle 2233011
Canım bu şekilde instagramda bi sayfada satılıyor ama dediğim gibi pahalı.etrafındaki ponponlar metre işi satılıyor.henüz gidip bakamadım müslinlerimi alıyım bu şekilde yaptırmak istiyorum büyük parçaların kenarına
Canım benim çok geçmiş olsun.Hiçbir bilgim yok bu konuda.ama lütfen endişe etme . hepimiz Allaha emanetiz, kimimizin farklı konulardan riskleri hiç birimiz in garanti si yok.Vakti saatinde kucagina alırsın hayırlısı ile insallah.Kızlar merhaba, ben yıllardır kalp hastasıyım. Son 1 aydır değerlerim gün geçtikçe yükseliyordu. Öncelikle ben, eşim ve ailem olmak üzere doktorum bile panik oldu. Halen de gün geçtikçe yükseliyor.
Haftada 3 kez kardiyolojiye muayeneye gidiyorum ptesi-çarşamba-cuma günleri. Bugün bebeğime de fetal eko yapıldı. Çok şükür şuanda onun minnak kalbinde bir şey çıkmadı. Ama doktor daha sonrası için de garanti veremiyor tabi ki...
Benim kalp hastalığımdan dolayı büyük bir ihtimalle erken doğum olacak diyor kardiyoloji doktorum. Hamilelik çok yük bindirmiş kalbine ameliyat olman gerek diyor. Ben de endişeleniyorum ister istemez.
Kalp hastası olan var mı aramızda??
Benzer durumlar yaşayan??
Ece mi geliyor :)) çok sevindim senin adına canım sağlikla gelsin prenses..Sonunda bende cinsiyet için oyumu kullandım.
KIZIMIZ geliyor
diğerlerini kullanmadım ama medeladan çok memnundun.10 sene öncede medela almiştım o ürünü saklamamıştım geçen sene yine aldım aynı ürünü.En iyi medela sanırım ama çok pahalı
Canım bi tık büyük olabilir sana çünkü ben 68 kiloyum şuan bana oldu kalitesi güzel bayaAaayy super ozaman dur tekrar bakayim geldimi kalitesi nasil ? 38 40 bana olirmuki ? 58 kiloyum ?
Bana suan lazim ya olmaz o zaman :// uzuldum bak simdiCanım bi tık büyük olabilir sana çünkü ben 68 kiloyum şuan bana oldu kalitesi güzel baya
Tamam canım teşekkür ederimCanım uğurlu bebe diye internet sayfası benim attığım fotoğraf kendi cekimim kumaşı gerçekten çok güzel bendeki resmi alıp sayfadan iletişim numarası ile irtibata geçebilirsin ilgililer gayet
Evet dünya yakisiklisi benim oglum :)) kargaya yavrusu sahin gorunurmus :)) butün bebeler guzeller ya Allah hepsini bagislasin korusun insallahYakışıklı Ozanım benim.Rüyalar da bile kendilerini bu kadar sevdiriyorlar :))
Ilk kez görüyorum.
Ay bunlar çok kokoş.Nasıl da güzellerr :))
Canım benim çok geçmiş olsun.Hiçbir bilgim yok bu konuda.ama lütfen endişe etme . hepimiz Allaha emanetiz, kimimizin farklı konulardan riskleri hiç birimiz in garanti si yok.Vakti saatinde kucagina alırsın hayırlısı ile insallah.
Ece mi geliyor :)) çok sevindim senin adına canım sağlikla gelsin prenses..
diğerlerini kullanmadım ama medeladan çok memnundun.10 sene öncede medela almiştım o ürünü saklamamıştım geçen sene yine aldım aynı ürünü.
Ilk 15gun uzun kollu giydirin diyorlar onun disinda hava sicakligina gore giydirebilirsiniz bence tombik bacaklarini isirabiliyosmu ama yerim ne tatli olacak bunun icinde kim bilirEbebeğe attım kendimi :))) bu tuluma aşık oldum 3 aylık olanı yazın giydirebilir miyiz acaba
bu elbiseyi doğru kargoyla nasıl alabiliriz? aşık oldum galiba :)Eki Görüntüle 2233547 bir kargomu da yalnış yollamışlar ama bayıldım kıyafete de ya ham ketenden kumaşı da çok güzel hiç geri gönderesim yok acaba bu ikinci çocuğumun cinsiyeti hakkında bi ip ucumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?