- 19 Eylül 2018
- 479
- 1.025
- 113
yazmışsınız gördüm şimdi pardon.Canım uğurlu bebe diye internet sayfası benim attığım fotoğraf kendi cekimim kumaşı gerçekten çok güzel bendeki resmi alıp sayfadan iletişim numarası ile irtibata geçebilirsin ilgililer gayet
Butları hayal ediyorum ısırmak içinIlk 15gun uzun kollu giydirin diyorlar onun disinda hava sicakligina gore giydirebilirsiniz bence tombik bacaklarini isirabiliyosmu ama yerim ne tatli olacak bunun icinde kim bilir
ama çok güzel ki bunlarKizlar merhaba, meme biopsim guzel cikti cok sukur, hersey yolunda. Ben daha kendi kizim icin birsey almadim, cinsiyeti ogrenene kadar beklemek istedim, son bir aydir da cok yogundum, bundan sonra insallah alisverise basliyorum. Ama cok sevdigim yakin bir arkadasim ki kendisi benim ilk dogumumda hep yanimdaydi Mart ayinda kizini kucagina alacak. Ne yazik ki ben onun yaninda olamayacagim, tasindilar, aramiz baya uzak artik. Neyse ben de onun kizi olacagini ogrendigimden beri ufak tefek seyler aliyordum, artik bu hafta paketleyip gonderecegim, supriz olacak, sizlerle de aldiklarimi paylasmak istedim. Aldiklarim yeni doganla 9 ay arasi degisiyor. Ayrica birkac kitap ve bebegin ismini yazdirdigim emzikler de aldim. Saglicakla gelir, guzel gunlerde kullanir insallah.
Evet canım bende o yüzden biraz tereddüt ettim de 24 e kadar zaman varmisBana da 23. Haftaya verdi bana da gec geldi zamani devletle ilgisi yok ama ben ozeldeyim herkes 21 rn gec 22 de yaptiriyor
Gozunaydin canim cok sevindim sonuclarinin guzel ciktigina. Aldiklarina bayildim. Gule gule giysin bebis.Carters yuzde 70 indirime girerse insallah bende bir suru takim begendim:)Kizlar merhaba, meme biopsim guzel cikti cok sukur, hersey yolunda. Ben daha kendi kizim icin birsey almadim, cinsiyeti ogrenene kadar beklemek istedim, son bir aydir da cok yogundum, bundan sonra insallah alisverise basliyorum. Ama cok sevdigim yakin bir arkadasim ki kendisi benim ilk dogumumda hep yanimdaydi Mart ayinda kizini kucagina alacak. Ne yazik ki ben onun yaninda olamayacagim, tasindilar, aramiz baya uzak artik. Neyse ben de onun kizi olacagini ogrendigimden beri ufak tefek seyler aliyordum, artik bu hafta paketleyip gonderecegim, supriz olacak, sizlerle de aldiklarimi paylasmak istedim. Aldiklarim yeni doganla 9 ay arasi degisiyor. Ayrica birkac kitap ve bebegin ismini yazdirdigim emzikler de aldim. Saglicakla gelir, guzel gunlerde kullanir insallah.
Arkadaşın çok şanslı,ben de geçen ay en yakın arkadaşım için yapmıştım.Bunları nasıl koymayı düşünüyorsun?Sepet ya da bavulla verebilirsin,çok şık duruyor.Ben sepete koyup,üzerini de organze tüllerle süsleyip 40 mevlidünde vermiştim.Prenses de iyi günlerde kullansınKizlar merhaba, meme biopsim guzel cikti cok sukur, hersey yolunda. Ben daha kendi kizim icin birsey almadim, cinsiyeti ogrenene kadar beklemek istedim, son bir aydir da cok yogundum, bundan sonra insallah alisverise basliyorum. Ama cok sevdigim yakin bir arkadasim ki kendisi benim ilk dogumumda hep yanimdaydi Mart ayinda kizini kucagina alacak. Ne yazik ki ben onun yaninda olamayacagim, tasindilar, aramiz baya uzak artik. Neyse ben de onun kizi olacagini ogrendigimden beri ufak tefek seyler aliyordum, artik bu hafta paketleyip gonderecegim, supriz olacak, sizlerle de aldiklarimi paylasmak istedim. Aldiklarim yeni doganla 9 ay arasi degisiyor. Ayrica birkac kitap ve bebegin ismini yazdirdigim emzikler de aldim. Saglicakla gelir, guzel gunlerde kullanir insallah.
Bende bide boyle az tombik olursa tadindan yenmez :))Butları hayal ediyorum ısırmak için
Ben de besiktasta buldum aldim yidim :))Kızlar belki benim gibi bunca zaman arayan vardır şu meşhur yaz meyvesini dışı yeşil içi kırmızı , siyah çekirdekli haniAtaşehir Migrosta var, gayette taze ve kilosu 5 kilo kadarı 26 TL . Haberiniz olsun
Bebek çeyizi bu olsa gerek , ne kadar düşünceli ve ne kadar zevkli şeyler secmissin bayıldım renk ve modellereKizlar merhaba, meme biopsim guzel cikti cok sukur, hersey yolunda. Ben daha kendi kizim icin birsey almadim, cinsiyeti ogrenene kadar beklemek istedim, son bir aydir da cok yogundum, bundan sonra insallah alisverise basliyorum. Ama cok sevdigim yakin bir arkadasim ki kendisi benim ilk dogumumda hep yanimdaydi Mart ayinda kizini kucagina alacak. Ne yazik ki ben onun yaninda olamayacagim, tasindilar, aramiz baya uzak artik. Neyse ben de onun kizi olacagini ogrendigimden beri ufak tefek seyler aliyordum, artik bu hafta paketleyip gonderecegim, supriz olacak, sizlerle de aldiklarimi paylasmak istedim. Aldiklarim yeni doganla 9 ay arasi degisiyor. Ayrica birkac kitap ve bebegin ismini yazdirdigim emzikler de aldim. Saglicakla gelir, guzel gunlerde kullanir insallah.
Ohhh afiyet bal şeker olsun :))Ben de besiktasta buldum aldim yidim :))
Guzel gunlerde giysin insallah bebis sana da cok gecmis olsun canim carters indirimi bekliyorum bende %50 var ama hala cok pahali :))Kizlar merhaba, meme biopsim guzel cikti cok sukur, hersey yolunda. Ben daha kendi kizim icin birsey almadim, cinsiyeti ogrenene kadar beklemek istedim, son bir aydir da cok yogundum, bundan sonra insallah alisverise basliyorum. Ama cok sevdigim yakin bir arkadasim ki kendisi benim ilk dogumumda hep yanimdaydi Mart ayinda kizini kucagina alacak. Ne yazik ki ben onun yaninda olamayacagim, tasindilar, aramiz baya uzak artik. Neyse ben de onun kizi olacagini ogrendigimden beri ufak tefek seyler aliyordum, artik bu hafta paketleyip gonderecegim, supriz olacak, sizlerle de aldiklarimi paylasmak istedim. Aldiklarim yeni doganla 9 ay arasi degisiyor. Ayrica birkac kitap ve bebegin ismini yazdirdigim emzikler de aldim. Saglicakla gelir, guzel gunlerde kullanir insallah.
Ben cok bekledim ya etkisi büyük olmadi ya gitmis artik istegim :)) ilk zamanlar olsaydi varya off :)) sana da afiyet olsun bebise de yarasin insallahOhhh afiyet bal şeker olsun :))
Valla yedim ya içimin yağları eridi
Canim markasi carters saniyorum :))ama çok güzel ki bunlarhele yeşillere bayıldım nerden aldınız
Sağ ol balımBen cok bekledim ya etkisi büyük olmadi ya gitmis artik istegim :)) ilk zamanlar olsaydi varya off :)) sana da afiyet olsun bebise de yarasin insallah
Benim bugün 22+0 dı 430 gram miniğim :)Kızlar kontrolden çıktım şu an sıkıntı yok böbrekleri takip edilicek 20 gün sonra gel dedi gene bakalım 22+5 500 gram olmuş minnoşum sizin kilolar nasıldı
Ben de aldım bu önlüklerden çok hoşuma gidiyor Hem fiyat olarak da çok uygundu 6 liraya düşmüştü,iyi günlerde kullansın prensesNihayet kızıma bir şeyler aldım ben de :)
Güle güle kullansin insallah bebisler :)) su elde emdikleri sey neyse adi bilemedim bende sepete atmistim sonra erken diye cikardim :)) su an gorunce bi alsamiydim dedim :))Nihayet kızıma bir şeyler aldım ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?